Black Tooth (Tarz?)Şehir?

ZooRaven demiş ki:
Blacktooth'u görmek için beklemenize gerek yok. Cuma günü yeni kadrosuyla yeni şarkılarıyla sizlerle......

zooparty_web.jpg

Zoo ve Raven sagolsun..
CUMA GUNU SAAT 5'te HERKEZI bekleriz, bol bol eylence
biranizi, ne artik viski+vodkanizi yudumlarken, Ankaranin en tecrubeli ve Madirfaking KRAL gruplarini izleme firsati, tanisalim eylenelim, old school yasantisini canlandiralim..

HERKEZ BUYURSUN.. :twisted:
bizde yeni kadromuzla yani..

TUNA --> Vokal
DENIZ ---> Bass
MURAT ---> Davul
ORCAN ----> Gitar God
ve ben ONUR ---> Gitar apprentice :LOL:

karsinizda insalla bi iki yeni sarkilarimizi calacagiz.. daha 3uncu studyomuza bugun girdik, calisabildigimiz kadar ;) gorusurz.. aksam cok eylencez :twisted: "VOV YE!" :x
 
Walla nediyim biraz acil bi çıkış olacak ama bize sonsuz desteğini sunan BÜLENT in ( sütüdyo ZOO ve RAVEN RECORDS ) nacizane isteği karşısında boynumuz kıldan ince :D
Ewet tam grup dağıldı falan derken aramıza yeni katılan iki sıkı arkadaş ile yeniden bir start aldık ve tekrar yola düştük. Umarım BLACK TOOTH için bu sefer herşey eskisinden daha iyi olur.
Bu akşam ZOO nun açılışına herkezi bekliyoruz, gerçekten Bülent in yoğun çabaları ile değişik bir mekan halini alan Zoo da ki bu açılış partisi katılımcı gruplar Sütüdyo Provaları ile eminiz ki çok güzel bir ortama dönüşecek.
Çok hazır olamasak da ( sadece 3 hazırlık sütüdyosu ) bizde ordayız ve bir şarkı ile bişeyler katmaya çalışacağız ortama.

Hadi dehhhhh............. yürü be BİLEK TUT. :D
 
desdurberkay demiş ki:
zoo mekanmı açtı yoksa bu organizsayon harbiden studyonun içindemi oldu?

Stüdyo içinde oldu ve böyle bir organizasyonda başka stüdyodan beklenemezdi ve yapılamazdı bence... Zoo biraz daha genişledi duvarlar yıkıldı bar yapıldı vs... Ankaranın en iyi stüdyosudur bence raven ile birlikte...

Geleyim black tooth abilerime... Ben tatilde olduğum için gelemedim ve burada içime çok oturdu... Keşke yanınızda olabilseydim... Ama bence siz öylede böylede parçaladınız kulakları kopardınız kafaları... Tatilden dönünce görüşmek üzere... kendinize iyi bakın ;)
 
Ruh denen şey bu adamların kulaklarından taşıyor. Provalarda sıkca seyretmeme rağmen her gecen gun beni daha da heycanlandırıp coşturuyolar.

Beni kırmadığınız, muhteşem müziğinizden mahrum etmediğiniz ve patrimize renk kattığınız için sonsuz tesekkürler.

Bi de şu album çıksada dost düşman görse Black Tooth neymiş diye.
 
Gerçekten bizim için onur verici bir olay R.S.F de yer almak .
Tabiki Black Tooth olarak her konser bizim açımızdan çok değerlidir ve bir o kadar da önem taşır. Ancak Türkiyenin en eski ve en köklü Rock Festivali olan R.S.F sahnesi şuan gerçektende bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Bunun en büyük nedeni de 1.sinden bu yana takip ettiğimiz organizasyonun Türk Rock camiasına kazandırdıkları kadar beynimize kazıdığı hatıraları ile hayatımızda ve gönlümüzde önemli bir yere sahip oluşudur. Bu yüzden de RSF de ki performansımızın kendimiz ve seyirci açısından unutulmaz olması için elimizden geleni yapmaya kararlıyız. Umarız herşey planladığımız gibi gider ve ALLAH ın da yardımıyla güzel bir sahne şovu ortaya koyabiliriz.
Aslına bakarsanız Organizasyonun en üzüldüğüm yanı Ramazan Ayı içerisine rast geliyor olması oldu inşallah katılımı ve performansımızı etkilemez.
 
Pek etkileyeceğini sanmıyorum ramazan ayının.Bu derece işinizi önemsemeniz çok güzel , en son 1.5 yıl önce izlemiştim sanırım beraber sahne almıştık çok güzel bir performans ve şov vardı sahnede , R.S.F de de iyi olacağından eminim , pek fazla sevmediğim bir tarz olsa da sizi izlemek güzel , bekliyoruz ailecek kolay gelsin . . .
 
downender demiş ki:
Panter olmak ya da olamamak işde bütün mesele bu.
Türkiye de Southtern Metal i yapacak artık bir ekip var kimse kaygılanmasın :LOL:

Bilek Tut.......

yeaaaaaaa black tooooooooth...

Rock Station da mükemmel derecede bir sahne şovu kapa koparacak parçalar olacağına eminim... Zaten 3 dime gören herkes coşacaktır bundanda eminim... O güzel bateri ritimlerine göre kafa sallıcak ve sürekli sahnede dolanıp duran ve gaz bir vokal tarafındanda azıcak...

Bunlar olurda pogo olmaz mı ? ;) Başarılar abilerim...
 
Black Tooth, RAVEN RECORDS un büyük desteği ile karma bir albüme konmak üzere bir şarkılık kayıt çalışmasına dün başlamıştır. Bu karma albüm ROCK STATION MÜZİK FESTİVALİNE katılacak olan grupların biraz olsun konser öncesi seyirciye tanıtılması adına hazırlanan bir nevi promasyon sanırım ve bizim için fazlasıyla önemli.
Geç saatlere kadar Bülentin ( ZOO - RAVEN ) yılmadan bizim için uğraşması inanın bizide olumlu yönde ateşliyor. Umarız güzel bişeyler ortaya çıkacak ancak bunun yanısıra verilen sürenin biraz kısıtlı olması belkide tam istediğimizi yansıtmamızı engelleyebilir.
Ama Bülent sayende güzel bişeyler çıkacağına grupça eminiz ....
Sana Güveniyoruz BÜLOOO................
Şimdiden Ellerine Sağlık Adamım
BLACK TOOTH
 
Geri
Üst