Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Gitar kimin?

Hacım insan nasılda anlıyo gitarını görünce şıkk diye dimi?
:D:D
Fotogrock belgeseli hazırlanırken, bi aralar ki Kalın Kopuzcunuz [ Sizin tabirle ;) ] Bilgehan' ın arkadaşı olan ben stüdyo performansınızı izlemek için gelmiştim. O ara Abdurrahman abi ile geçen sıkı sohbetlerimiz sonucu bana bayaa ısınmış, hatta ve hatta bi fotoğrafımı çekmeyi bile istemişti.
Bende rica ile senden gitarını [Kopuzz] istemiş objektifin önüne geçivermiştim :D
Durum budur abi, kopuz BlackTooth kopuzcusuna aittir. En kısa zamanda Jamez style' ından bir tane satın almam dileğiyle :twisted:
Eywallah... ;)
 
slm arkadaşlar... Cumartesi akşamı tanışmıştık içki içerken :) vallahi bende isimleri pek hatırlayamıyorum.. güzel sohbetti tekrar görüşmek üzere bu arada youtube da sizin klibi izledim gayet sağlam ve güzel bir parça ..
Erçin(Derin6)
 
Re: Black Tooth

HangNaiL demiş ki:
Selam.. Black Tooht'un aslında 10 senelik bir geçmişi var ama grup elemanı sıkıntısı nedeniyle sürekli kadrosunu yenilemiş bir grup. Grup elemanları Tuna (vokal), Deniz (Ritim box), Onur (gitar), Bilgehan (Bass), Utku (davul)... Tarz hakkında aslında çok fazla yorum yapılabilir. Pantera, Down, Super joint ritual, crowbar tadında bir grup.
Bu aralar eski besteleri ve yeni yapılacaklarla ilgili bir takım çalışmalar yapıyoruz. Yakında güzel bir performans ile karşınıza çıkıcaz..
Görüş ve eleştirileriniz için daima açığız..
ben sizi Konya'da akustik Rock fest'te dinledim arkadaşlarım ve ben sizi çok begendik.BuRaQ belki o da size ulaşmıştır,hepimiz sizi tekarar konyaya bekliyoruz....
 
yok abi yok... bu vokal harbi çok sağlam.. hele arada sahneye zıplayıp eşlik etmesi yokmu.. çok gaz adam ya :C çok deli scream atıyordun ankarock'ta.. oha olduk arkada izlerken 8| helal abi ne diyim valla.. en son bizi de izlemiştim 2005'de.. RSF de kaçırdık :( en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle (siz sahne de ben aşağıda :C ) tebrikler arkadaşlar!
 
Site güzel olmuş hakkaten...tasarım baya hoş...

Eskişehirde herkes softh olmuş bu arada millet kendini alternatife vermiş vah vaah

Nerde Heavy Metal aşkı ey metal dinleyicisi gözüken gençlik :)

Ama halledicez Black Tooth burda da çıkmalı!
 
:!: Cok Sukur durumlar daha iyi simdi.. :D Acil sifalar diledik ve devaminida diliyoruz.. umariz bir an once iyilesir 8)

bu arada.. Buyrun taze firindan cikma afi$... yapanlara tesekkurler :D

BTdoRock.jpg


Herkezi kaba yuzeysel gecemize bekleriz ! :twisted:
 
Istanbul'lular pantera'nın turkiye subesi ayagınıza kadar gelmişken kacırmayın pişman olursunuz , headbangers nightın ilkinde biz de yer almıstık gayet eglenceli , guzel ve kalabalık bir ortam vardı umarım yine böyle olur , başarılar ;)
 
Geri
Üst