Black Tooth (Tarz?)Şehir?

Bu foruma da, sonunun sevgili Personal Insult gibi olmamasını dileyerek üye oluyorum. Fakat gerekli birkaç kişi var; Anselmo, Owner, Anti gibi... :LOL: Bir şeyler yaparız belki birilerine. :LOL:
 
Konya'yı görünce agzım bir süre acık kaldı ve salyalarım aktı keşke orada olabilseymişiz :)

Black Tooth'a sevgiler efem :) Bu arada arabanızda pek bir hoşmuş ;) :D
 
çok samimi söylemek istiyorum, böyle gruplar gerek bize! ilk gördüğüm andan beri, yerli metal grupları denince aklıma gelen sayılı gruplardan birisi sizsiniz.

P.S. accaip devrik cümle kurarım :Ç
 
Konya Yıkılmış :twisted: Ellerinize Sağlık Harika Bir Anı Kaydetmişsiniz...Güzel Bir Hatıra Kalacaktır...BlackTooth İçin Daha Başlangıç Diyebiliriz...Başarılar ve Saygılar...
Bu Arada Video Çok Hoş Olmuş ;)
 
Video gorusleriniz icin ustun tesekkurler :D
Bu arada sitemizin & forumun bannerlari hazir:
BTsitewelcomeban.gif

BTforumBANNER.gif


*siteniz varsa koyabilirsiniz, kendi bannerlarinizida yollayin sitemize koyalim :twisted:
 
Selam Black Tooth Army. Cumartesi günü ordunun yarısını aramızda görmek çok güzeldi. Tuna ile beraber aynı sahnede söylemek ayrıca daha bir keyifliydi gerçekten. Çok güzeldi. Teşekkürler tekrar. Bol konserli başarılı yıllar. Görüşmek üzere...
 
black tooth konya konseri

konya konserinde sahneye geç çıktım ama olsun. iyiki konyaya gelmişim.
[/b]
 
Almanya da yayın hayatına yeni başlayan; Avrupa ülkelerinde ve çok yakında da Ülkemizde de yayınlanmaya başlayacak olan CHAOSOUND MAGAZINE dergisi ile röportajı çok yakında size buradan ulaştıracağız....
 
HABERLER………….

• BLACK TOOTH; Lynyrd Skynyrd, Molly Hatchet ve Outlaws gibi Amerikanın köklü Southern Rock & Country gruplarından oluşan SOUTHERN ROCK SOCIETY’ e üye olması için davet almıştır. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından Black Tooth artık resmi olarak SOUTHERN ROCK SOCIETY üyesi olmuştur.
http://www.southernrocksociety.com

• BLACK TOOTH; Pantera, Crowbar, Disarray, Southern Whiskey Rebellion gibi büyük Southern Metal Gruplarının da dahil olduğu THE SOUTHERN METAL CONFEDERACY tarafından ayın grubu olarak aday gösterilmiştir.
http://www.myspace.com/thesouthernmetalconfederacy

BLACK TOOTH ’un Why Waiting adlı parçası Amerika ve Kanada da yayın yapmakta olan bazı Southern Rock & Metal radyoları tarafından yayın akışı içerisinde çalınmaktadır…….
 
Geri
Üst