Black Tooth (Tarz?)Şehir?

selam.sayfalar dolusu mesajın silinmesine cok uzuldum. bıkac mesajı anlarımda 10 sayfa cok fazla. o kadar gereksiz mesajın olduguna inanmıyorum.olan olmus artık gecmis olsun dıyelım. utku arkadasımızın da dogum gunu kutlu olsun, muzık dolu hayat dolu yıllar diliyorum kendisine, saygılar...
 
Millet herkeze Utkunun doğum gününü kutladığınız için ben teşekkür ediyorum ama lütfen bu mesajları özelden atın .Zaten daha yeni bir makaslama olayından geçtik adamlara fırsat vermeyin lütfen
(konuyu kimse yanlış anlamasın ama daha olay yeni gerçekleşmişken bu tarz iyi ki doğdun mesajlarıyla savunmasını yapmakta olduğumuz olayda ters pozisyona düşmek durumunda kalmıyalım LÜTFEN !)
 
Alo merkez ben Black Stylo dan Evren. Projede yer alan 9 kişiye omuzlarına düşen yükün herkes farkındadır. 9 cengaver, 9 Ego!!!

İlk ortak besteyi dinlemek için sabırsızlanıyorum. O 7 dakika çok zorlu olacak herkes için. Ne bilek kalacak ne de gırtlak!!!!
 
Ankaranın En iyi Grupları arasında gösterilen Black Tooth ile internet üzerinden iletişim kurarak Grubun Vokali Tuna ve Rhtym box percusıoncusu Deniz ile yaptığımız röportaj yaptık. .
süper bir cümle :LOL: röpörtaj iyi ama :)
 
Millet ya How r u doın' yaaa
What the fuck is goın' on. ha...
nerede Black Tooth ahalisi hiç kimseden ses gelmiyor biraz toparlanmamız lazım herkez bir kenara çekiildi.Sanki grubumu dahattık .Bugünden itibaren acil olarak herkez topARLANSIN HERŞEY DAHA YENİ BAŞLIYOR
 
beyler çok acil bana msn den ulaşın çok güzel haberlerim var size :) ama ilk önce bir turkrock da etkinlikler bölümünden 2. izmir bilmemne zart zurt festivali başlığına bakın :)
 
Burdayız Tunanselmo Bey :D Cumartesi için tekrar kolay gelsin, eyvah! Bana da... Cumartesi kader anı benim için, neyse... Umarım güzel geçer. Yeni bağlamacı falan kaynaşırsınız hemen inşallah. Bir ara da konser CDis atabilirseniz bana sevinirim. Tekrar kolay gele!
 
Selamlar :)=
Dün konsere gelen Black Tooth elemanlarına teşekkürler :)= Ambale olunacak bir durumdu ama :)= Bir kaç hafta önce orda çık böğür sonra çık adamların karşısına piyasanın dibine vur :)=

Down ile Megadethvari sizeydi :)=

Bu arada kötü haberler geliyor kulağıma umarım doğru değildir ya ?!?
 
Geri
Üst