Black Tooth (Tarz?)Şehir?

downender demiş ki:
Arkadaşlar;
Black Tooth olarak yakın zamanda çok güzel haberler aldık ve bu haberleri forum aracılığı ile sizlerle de paylaşmak istedik.

• Yakın zamanda tarafımıza gelen bir özel mesajın içeriğinde grubumuzun çok iyi olduğu ve özellikle de grup adının çok iyi bir seçim olduğu hususunda bir takım övgüler bulunuyordu bu noktada mesajın geldiği kaynağı incelediğimizde şok olduk desem yeridir arkadaşlar…..  Mesaj RITA HANEY den yani efsanevi Pantera gitaristi DIME ( R.I.P ) ın karısından gelmekteydi. Kendisine cevaben yazmış olduğumuz teşekkür mesajı neticesinde; bizi grup olarak takip ettiğini, beğendiğini ve şuan Hollywood da üzerinde çalıştığı Dımes Clothing Line işini sonlandırıp Texas’a döner dönmez ortağı olduğu BIG VIN RECORDS un diğer ortağı eski Pantera, yeni Hellyeah grubu davulcusu Vinie’ ye grubumuzu dinleteceğini bildirdi…..Bu mesajlar son zamanlarda gerçektende yoğun bir şekilde övgü ve istek mesajları aldığımız Amerikanın güney eyaletlerinden gelen herhalde en güzel haberlerden biriydi.

• Bir diğer bizi gururlandıran ve sevindiren haber yine TEXAS dan geldi. Gelen mesajı gönderen kişi son zamanlarda adımızı çevresindekilerden çok fazla duymaya başladığını ve bunun üzerine grubumuz hakkında yaptığı inceleme yaptığını, gerçektende sıkı olduğumuzu ve bulunduğu eyalette ki bir çok gruptan daha iyi durumda olduğumuzu söylüyordu ve bunun doğrultusunda Black Tooth u OZZFEST Second Stage de yer alması için oylamaya aday göstermek istediğini ve gerekli işlemleri yapacağını iletti…..Seçilemesek dahi OZZFEST gibi dev bir festivalde adımızın geçeceğini dahi öğrenmek bizleri inanın çok mutlu etti.

Bizi gönülden destekleyen herkese sonsuz teşekkürler
BLACK TOOTH

craqy4hn8.gif
Mükemmel bir haber...Helal olsun... Gurur duyduk... :)En iyisini yapacağınıza eminiz...Yolunuz sonuna kadar açık olsun... :)
 
Geri
Üst