flu

Ankara'nın gerçekten kaliteli müzisyenlerinden oluşmuş topluluk :) Emrah ya sen geleceksin ya ben gelecegim bi ortak yol bulacagız artık.. Onur'a da selamlar.. bu arada siz yedi biz de sekiz kişiyiz artık halı saha mı olur, toprak saha mı, İnönü'mü keser bizi sen söyle :) tekrardan başarılar..
 
hayvan emrah,ben celal,bize niye mesaj atmıyosun kardeşim,blacklabel'ında forumu var :) çok öpüyorum seni ,görüşürüz,sevgiler...
 
Herkese selamlar.Emrahcigim uzun zamandir gorusemedik bu aralar bir tırlu firsat bulup cok begendigim calişini dinleyemedim bu yuzden kendime kiziyorum.Ankara da maalesef muzik seyircisinin kalitesi ortada bu gibi sebeplerden dolayi biz artik Black Label i dagitmaya karar verdik ve bu proje tatli bir ani olacak bizim icin.Ve gelelim Flu ya.Cok uzun soluklu bir grup olmaniz her zaman kaliteli müzisyenlerle çalişmaniz dolayisiyla Ankara da hala funk soul r&b yapmaya direnciniz icin sizi kutlarim.Cok keyifli bire grupsunuz ve sizi her zaman ilgi ve begeniyle izleyecegim.Cok selamlar hepinize.(yakinlarda goruselim guzel insan :eek: )
 
evet, bir pazar ,eğlenmemiz gerekiyordu,ayaklarımız bizi gölgeye yani flu grubuna sürüklüyordu , kulaklarımız da yumuşak bir ses çınlatıyordu , birde bakmışız çok fazla eğleniyoruz ve yüzümüzdeki gülücüklerin sahipleri olduğunu farkettik,tecrübeli olmanız bir hayli şaşırtıcı ve gözlerimize ışık saçtığınız da bir o kadar bağlıyor siz flu grubuna.sizleri canlı olarak dinlemesekte kalbimizde bir parçanız dahi çalıcaktır,her zaman böyle devam edeceğini kulaklarımdaki müziğinizin kalıcılığı ve kalbimdeki grubunuzun inancı beni daha mutlu kılıyor.kendinize her zaman iyi davranın,büyük sevgilrimle sibel
 
evet evet kesinliklen.

en son ramazanda ben ramazan bateristiydim ki her yıl bizim mahallede ben üstleniyorum.

emrah etravi için bi solo attı.

nerdesin olm sen pi korayım benim...

altısekiz-bülent
 
Ankara mekanlarının başlıca değerlerinden efenim bu adamlar. Gerekli itibarı görmemeleri "altarnatif rak" çalmamalarından heralde. Bir gün bile bezgin bir hallerini görmedim, amatör gruplar kategorisinin altına bile yakışmıyor bence. Sevelim sevdirelim.
 
yıllardır flu'yu dinliyorum...arada kopyaları çıktı ama olsun yine de onlar tek.Merak ediyorum yakın zamanda pastime paradise'ı da çalmaya kalkışacak mı acaba bu flu sömürgecileri?Tabii Flu'nun da ciddi bir değişime uğradığını kabul etmek gerek.Lynrd Skynrd neresi Gloria Gaynor,Trence Trent D'arby,Wham neresi? Gerçi ben şikayetçi değilim belki çok daha iyi oldu son halleri. Bir de bazı adamların orada burada zırt pırt flu'dan o gitti iş bitti bu gitti mahvoldular terennümlerine son vermelerini diliyorum.Evet Akın çok iyi bir davulcu hatta ondan öncesi Taylan var ama Murat'ın gruba eksi puan getirdiğini söylemek anlamsız.Ya da Kaan mevzusu. Onun yerine gelen Emrah'ın kötü gitarist olduğunu söyleyenler bence hiç dışarı çıkmasın hatta müzik dinlemesinler.Aslında bu işin iyi müzisyen kötü müzisyenle filan da alakası yok.Oraya kim çıkarsa çıksın beğenmeyecekleri garanti.Halihazırda Turgut'a sahnede tıkanıyor, sesi çıkmıyor, vurgulama hatası yapıyor, detone filan diyen adamların da Biziz'de çıkan en acımasızından amatör yaş sınırları 18-20 olan çocukları dinlerken de nasıl kendilerinden geçtiklerini, müzik budur diye çığrındıklarını görünce zaten bu tipleri ve fikirlerini ciddiye almanın gereksizliği ortaya çıkıyor.Yaptıkları müzik tarzını sevmemek başka bir şey kötü çalıyorlar demek başka bir şey...Kötü çalmanın kıstası ne ola acep?Bu arada Atınç iyi ki geri geldi..
 
Flu bugüne kadar ankarada sahne almış en kötü gruptur. böyle rezil çalmak böyle rezil söylemek yok yani tahammül sınırlarımı aşıyor.... hele o gitarist yokmu.. olmamış be abiler.


eheheh yukarıda yazanların hepsi şakaydı flu yu seviyor yürekten destekliyorum çok tehlikeli çalıyor bu adamlar çok. emrah turgut ismail sizi seviyorum canlar.
 
flu hakkında soylencek cok sey yok bence.......dınlemelısınız cok sey kacırıyosunuzzz bence.....aralarındakı uyum bı mzsyen olarak benı cok etkılıyor..hepsı cok ıyıler bence....
 
Geri
Üst