Karapaks

öncelikle albüm başlarda plak şirketleri tarafından biraz fazla "karanlık ve depressif" bulunmuş piyasada için- bir zamanlar öyle demişti Kaan. arkadan Cevdet'in ayrılması sözkonusu olunca yeni vokal arayışına girildi-
sonucu nedir bilmiyorum... belli olmaz belki Kaan'ı mikrofonda görürüz :)

D.N: buradan çok Kesmeşeker başlığıyla ilgili ama, Cenk Taner ve Kaan'ın
kızkardeşi Aslı 12 Kasımda evlenmişler (detay için www.kesmeseker.org).
gecikmeye etkisi var mıdır kim bilir?? kendilerine mutluluklar dilerim buradan.
 
evet karapaks mavi sakalın devamı... Röportajlarında dah sert yapacklarını söylemişlerdi yanibundan sonra daha avangard ve farklı tarzda olacakmış albümleri....
 
Kaan'ın elinden çıkan bütün şarkılar harikadır zaten :D yılbaşına veya ocak ayına yetişse bari albüm. hem onlar, hem de biz stresimizi atsak :)

kolay gelsin Kaancım :)
 
geçici olarak mı yoksa gerçekten mi dönmüş... Ben maviordu grubundan mail falan alamıyorum artık. Toplanma olayına gelince böğğğ karmakarışık bi durum. Karapaks olarak çıkıyordu albüm cevdet abi ne oldu kayboldu şimdi tekrar bi kargaşanın içine girmek anlamsız olur. Kaan abi de hangi oluşumun içersinde olacağını şaşırır hale gelir sanıyorum.
 
Yılbaşında biryerlerde sahne alsalar bari gitsek dinlesek albümde istemiyorum çıksınlar biryerlerde dinleyelim kulaklarımızın pası gitsin yeni vokalle;)
 
Karapaks tan hala haber yok ya:(
Bu arada hala Gönlümde parçasını dinleyemedim, siteden artık alınamıyor galiba:(
 
karapaksın albüm kayıtları tamalanmış çıkmayı bekliyor diye yazıyordu int.sitelerinde..ama duyduğuma göre,cevdet tosyalı dönmüş ve cevdet tosyalı ile tekrar kayıtlara başlamışlar...
inşallah kayıtlar bitince albüm için fazla beklemeyiz..
 
Cevdet abi ayrıldı dönen kişi murat tümer. Mavi Sakal olarak albüm olayı şuan yok beklemedeler. Mavi Sakal olarak konser ve programları olur mu bilinmez. Şuan karapaks üzerinde yoğunlaştılar bildiğimiz kadarıyla vokal olarakda sanıyorum bizi çok büyük bir supriz;) bekliyor hemde çok büyük tabi albüm çıkarsa ki çıkıcak diye bizde saya saya bir hal olduk.
 
o "çok büyük sürpriz"i Güven Erkin Erkal bu haftaki Yüksekses'de söylemişti... isim aklımda kalmamış ama, daha önce Kramp ile çalışmış
hatırladığım kadarıyla.

albüm beklemekten sabır taşı olduk gerçekten :) kırın artık şu şeytanın
bacağını beyler :seytan
 
Ya harbi ya nerde kaldı üstadların albümü ya hergun bidolu grubun albumunu raflarda göruyoruz sıra geldı artık bence karapaks'a, şubat ayı bizim ayımız olsun diyorum ve kulaklarımızın pasını silme vakti geldigini düsünüyorum ..
 
Mavi sakal beni müziğe başlatan, 1992 yılındaki çektir git albümüyle efsane olmuş bir gruptu.

Sevgili Tibet Ağırtan eşsiz vokaliyle ve neşeli rock'n roll parçalarıyla bana baya ilham vermişti.

Mavi Sakal'ın dağılması beni çok üzdü. Ama Karapaks buekolü devam ettirecek mi bilmiyorum. Ama işin içinde Kaan varsa sanırım baya kaliteli işler dinleyeceğiz.
 
Geri
Üst