G.O.R.A.

Filmi beğendim, bu film bir defalığına izlenmek için değil bence... Reklam olayına ben de sinir oldum... Ama demekki adamların iyi katkıları olmuş filme... Esprileri, oyuncuları herşeyi beğendim ben valla...
 
gittiğime değmedi...

filmi bu kadar abartmanın hiçbir anlamı yok bence.reklamını süper yaptılar o kadar..ne yazık ki rekorlar kıracak bu film ancak cem yılmaz'ın gösterileri daha komik değil miydi? zaten filmde sizi gülderecek şeyler genelde küfür olacak.sadece birkaç yerde sağlam espiri var.kısacası ben bu filmi tavsiye etmiyorum...(yalnız özkan abime yine hayran kaldım)
 
"gittiğime değmedi", çok doğru ...

film "gereksiz uzun" bence.. cem yılmaz'dan çok daha fazlasını beklerdim ! resmen hayal kırıklığı yaşadım. gösterilerini tercih ederim.
 
filmden daha fazla beklentiyle gitmiştim.sürekli arada gelip'bir cisim yaklaşıyor' diyen adamla ilgili daha güzel bir espri bekliyordum. ama gemiyi ne güzel çizmişlerdi. o görüntüler gayet güzeldi.
 
dorukovsky demiş ki:
aslında o kadar da iyi değil espriler.herkes düşünebilirdi böyle bişeyi
fark herkesin düşünebileceği bir şeyi cem yılmazın düşünmesinde yatıyor.insan soruyor bir an acaba niye senaryo da cem yılmaz yazıyor da neden dorukovsky yazmıyor diye.ya da antibiyotik yazmıyor diye.acaba herkes olmadığımızdan mı kaynaklanıyor bu????
 
ben dün gittim gülmekten yarıldım bence çok güzeldi
ben stand up show larınada gittim inkar etmeye gerekyok çıkanların yüz ifadesine bakmak yeterli
 
ben şu küfür olayınada değinmek istiyorum
adam küfür etmeyi bile sanat haline getirdi taklitleride türedi mesela ata demirelinde internette küçük küfürlü videoları var berbat yağni asla cem yılmaz gibi olamaz

bence cem yılmaz başarılı bi show man
 
Filmde illaki herkes güler ama herkes her espriye gülmez, farklı düzeylerde farklı esprilerle donatmış, hoş olmuş. Zaten böylece film her kesime hitap ediyor. Görsel olarak bakarsak, Türk sineması için yeni bir döenm açmış bence. Belki holywood ile karşılaştırılmaz ama kaliteli olmuş. Benim hoşuma gitmeyen şeylerden biri dövüş muhabbetiydi. Dövüş sahnelerini gerçek mi yoksa geyik mi yapmaya çalışmış? Geyik desem komik bişey pek göremedim, gerçek yapılmaya çalışılmışsa hiç başarılı değil.
Bundan başka filmin finalini ister istemez daha iyi bekliyor insan, fakat sonunda pek bişey göremiyoruz. Özellikle "komutan logar bir cisim yaklaşıyor" muhabbetinin sonunda düzgün birşey çıkmıyor.
İzlemeye çoluğuyla çocuğuyla gidecek olanlar bir daha düşünmeli. Zaten 12 yaş sınırı gelsin mi polemiği yapılıyordu.

Herşeye rağmen ben 10 üzerinden 9 verdim. Hoş film.
 
Küfür olayına ben de deginmek istiyorum;

Benide uzaylılar kaçırsa ben de "Ananı sikeyim neresi la burası" gibi bir tepki veririm.Gayet dogal ve içten olmuş.O küfürlerin hepsini ben zaten akşama kadar ediyorum ve filmde de bunları görünce gerçeklik payı bir hayli yüksege çıkmış...
 
Ben beğenmedim...Filmde bölümden bölüme geçen bir kopukluk var...film eksik gibi geldi bana...ya birşeyler kesilmiş ya da filme birşeyler eklenmiş...Sonuç olarak beğenmedim...
 
Geri
Üst