Yolgezer(rock)-Bursa

fullplate demiş ki:
kaçıciim kaçıciim.lakin temelli kaçmanın formülü üstünde çalışıyor bu naçizane beynim.bakalım hayat formülünü bulursam kaçıcam istanbula dönmicem sonra.

beni örnek al derim o zaman berkerim faysal'ım...(ama ölüm riski çok fazla demedi deme..) :LOL: küba,gory ve ilker kardeşlerim hepinizi çok özledim..bi bursa yapsak ne güzel olur be ..offff offf... dertlendim..küba hazırla votka vişnemi sen bide masa ve sandalyeyi unutmamak gerekir...berker abi bi boş anımızı denk getirip tabi parada lazım dağlara çıkalım bi daha inmeyelim .. :LOL: ..... ;)
 
hüss beni de alın olm. ben de kaçmak istiom dağlara. çok sıkıldım mecidiyeköyde ya. program başlasa da stress atsam die bakıom. lanet gibi geçio ewde günnerim. sizi çook ösledim
cümleten byess
Pamela anderSon: lan olm bizi kurtlar yimesin dağlarda?
 
Selam gençlik ateşi...Hepinizi çok ama çok özledim.Kerem paşam bensiz oralar çekilmiyom bilyomda :LOL: sen bide buraları sizsiz hayal et :(
Hüssüm be sen gel yeter ben dansözü bile ayarlicam söz :LOL:

Ya gelecek tüm programlarınızda başarılar dimm ama zaten siz çok ama çok emin adımlarla ilerliyosunuz.Bursa aleminin hepinize çok selamı var hepsi arkanızdalar yani merak etmeyin :tap:
dikkkat edin emi kendinize malum İstanbul bu acıması yok...

Bursa dan koca koca sevgiler size öpyom hepinizi :kaydim
 
bizi destekleyen herkese kucak dolusu öpcük.özellikle bursam bursam,herkesi çok ösledim.ilker,güray,gürkan,mahmut,sosyoloji 3ün tüm fertleri,mık :( herkesi herşeyi çok özledim.

bu arada bursadaki herkes:ATLAYIN GELİN HULEYN,İSTANBUL KİTLE GÖRSÜN ...Nese burdakilerin hakkını yemiyim,burdada ufaktan bi kitle oluşuo.hadi hayırlısı...

sizi çook seviyorummmm

kankam,aliş ve berker çoooooooooooook özledimmmmmmmmmmmmm
 
olm hüss ipinle kuşağın ve forum kuralları gereği söyleyemiyeceğim iki şeyin biribirine denk tabi.sen ölümüne kaçtın ama uğruna kaçabileceğin bir amacın bir yolun vardı.ben yolsuz kaldım,amaçsız.öle köroğlunun piçi gibi.
bu arada arkadaşlar hepinizi çok seviyorum istanbul'da bir cumartesi akşamı saat 23:00 de gitar barda sürpriz yapabilirim.neden olmasın diil mi?
5 mart da sınavım var başarılar dileyin bakalım
ezgüüm kucak dolusu hasret.
 
DUYURUUUUU;Arkadaşlar 26 şunattaki programımız elimizde olmayan sebeplerden dolayı 5 marta ertelenmiştir.

4mart kemancı bar da, 5martta da gitar bardayız
 
yani yolgezer 5 mart 2005 itibariyle her cumartesi saat 23.00da taksim gitar barda sahne alacaktır...


güraaaaay gel yaw acayip özledim.mutlaka ghörüşürüz abi ok.selam herkese
 
aman fullplate gelebilirmiş ne seviniverdim hüss'de yanimda o da katılıyormuş düşüncelerime...gory bu sefer görüşeceğiz bak.

ben de söylemek niyetiyle girmiştim belirtmeden geçmiim
4mart kemancı(taxim)
5 mart gitar(taksim)
9mart roll inn (kadıköy)
hepinizi bekleriz....
 
Geri
Üst