Yolgezer(rock)-Bursa

pearl jam _smile

sweet dreams

vega_bi haber

tabi yazmakla olmaz dinnenmesi lazım...:) çok özledik herkesi...burda yaşam çok zor...

ama yılmıyoruz ve her cumartesi taksimi innetmeye devam ediyoruz....
her cumartesi taksim gitar bardayız...herkesi bekleris efem...
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
insanlar bazen çizmeyi aşma konusunda bile çizmeyi aşabiliyolar.
her şeyden önce aseba mekan6
ikinci olarak yolgezer i beğenmemekte bizim beğendiğimiz kadar serbestsin ama bunu bu şekilde tarif etmen senin sadece çamur at izi kalsın zavallılığının göstergesi olur.ve eminim ki yolgezerin tek bir parçasını bile oturup adam gibi dinlememişsindir.
üçüncüsü mekan altını üstüne getirmememin sebebi forum kurallarına riayetsizlik edip yolgezer grubunun forumuna zarar vermemektir.
dördüncüsü gereksizlik mevzuuna gelirsek ben şu anda seni kale alıp büyük bir gereksizlik yapıyormuşum gibi hissetmekten kendimi alamıyorum.bundan dolayı seni muhattap bir kişilik olarak gördüğümü sanma.
beşincisi bu söylediklerimden alınırsan eğer hala içinde bir medeniyeti yakalama ve homo sapiens olma şansın var demektir.bu şansını iyi kullan çünkü her zaman bu kadar kibar biriyle karşılaşmayabilirsin.ya da benimle her zaman forum kuralları çerçevesinde bu nezih ortamda karşılaşmayabilirsin.

ÖZÜR ve AÇIKLAMA:Sevgili arkadaşlar bu yazıyı bu foruma yazdığım için ve verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.Lakin medeniyet kavramı içinde insanların daha saygılı davranmaları konusunda birinin bu uyarıyı yapması gerekiyordu.Yolgezer grubunun üyelerinin hiç biri babamın oğlu değiller ve Yolgezer grubunu herkes sevmek ve dinlemek zorunda da değil.Fakat eleştiri yapılacaksa da ciddiyeti olan ve saygı sınırlarını zorlamayan şekilde yapılması gerekir.Bu sadece Yolgezer için geçerli olmadığı gibi kimse kendini bu konuda ayrılcalıklı da göremez.Çünkü toplum içinde yaşamanın ilk kuralı budur.SAYGI...
Saygılarımla
 
efendim dün gece nambırvan'da izledim sizleri. röportaj kısmına hayran kaldım özellikle :) bi de o programı sunan bayan var ki onun hakkındaki görüşlerimi yüz yüze iletmeyi faydalı buluyor muyum? evet buluyorum!

kolay gelsin!
 
esgi ben pısra.pazar gecesi sizi heyecanlan ve şehvetnen isledik.harikaydı bacım be...yani şarkıyı kesmeden verdi ve biz dumur yaşadık.çok mutlu oldum öslemişim,küba hakkında yorum yapmıyorum izlerken çıldırdı :p bu arada saçları çok beğendim abi sakın bozma acaaaip hawalı olmuş seni seviyorum,odana iyi bakıyorum,kübayı yalnız bırakmayıp boğuyorum... :LOL: kendinise ii bakın...mujy mujy
 
esgüüü
hala belli olmamakla birlikte yakın zaman içinde istanbula gelebilirim.ancak sizin ayın 27 sinde memleketlere dağılmak gibi fantazileriniz olduğunu duydum.gidip de 10 gün dönmeyecekmişsiniz üstelik.bakalım nolucak görücez hep beraber.
ama konserinizi yakalamayı çok istiyorum.fakat konser ertesi yollara düşeceğiniz için bu fazla görüşmemizi engeller heralde.
neyse yapıcam bişeyler artık.haberdar ederim sizi gelişmelerden.
kendinize iyi bakın.
 
Selam olsun herkese
Kaç gündür giremiodum özürler
Bırsa bekle beni gelioom :D demek istemiştim
Vizeler başlıomuş bi ana- baba ziyareti ardından bırsaaa ve 2 kocamaaan vize(bu sefer kaçırmam inşallah :LOL:
hepiniz eyisinizdir umarım
görüşemediğim herkesle görüşmek dileğiylen
öptüm topunuzu hade kaçtım :arrow: :?:
 
YOLGEZER hepinizi çok ama çok özledim :( haftaya vizeler başlıyo siz bilmezsiniz ama :LOL:

Gelin de şööle bi Bursa diyarlarına ortam grup görsün :twisted:

Hepinizi öptüm koccamannnnn
 
berker gelmeden mutlaka haberdar et millet kaçıyor memleketlere ama can'la ben buradayız haberin olsun acaip özledim valla...
bir ankara lafı geçmiş :) mary jane okuyordur inşallah :)
küba :p
 
Geri
Üst