Þeytantüyü

oooo herkes iyice dağılmış nedendir soruyorum aloooo.sltrkc sende olmasan burada 5.sayfaya falan düşeceğiz.öncelikle derslerim başladı ama ben 8 günde okula sadece 1 gün gittim:pölmeliyim ben ya herneyse seni biraz kızdırayım birzzaz çatlatayım bugünde şt var barakada ben yine en arkada dinleyeceğim en önden zevk almıyorum nedense boynum tutuluyor.gerçi sesim sahneye bir türlü gitmiyor ama neyse bari buradan yazayım amcam ben yat geliyorum ve kargodan son defa istiyorum birden gayrı:pyat geliyorum diye bağıramıyorum zaten malum.kötü bir anım var ununla ilgili.ceycey nerelerdesin.huuuu.öptüm herkesi kocaman.
 
kardes ayni seyler senin icinde gecerli sende olmasan bu sayfa gider 5. 10. sayfalara. bu arada kaprise de yaz burdan sekercim.

okul icinde ayrica basarilar.

ortadan ikiye catlamis biri olarak volkicime ve ŞT ye basarilar programda. ayrica ben orda olsaydim muhakkak ne isterdim arkadaslar evet bildiniz goçmen :LOL: :LOL:

hadin saglicakla kalin...
 
slm,

bitmiş bi durumda yaşamaya devam ederken uzun zamandır yazamadığımı farkettim. sorry :? arkadaşlar yaklaşık 13 gündür baraka da program yapıyoruz, ara ara 2-3 gün hariç (IV, nil günleri hariç yani) üstelik birde e.şehir olayı, tam anlamıyla bittim. serkan hastayken 3-4 gün gelemedi ve tek başıma, biraz da Hasan'ın desteğiyle programları götürmeye çalıştım. programlarla birlikte benim boğazda gitti. :kaydim şükür ii kazandık ama herşey para değil tabiki. bu sabah konuşacak kadar bile sesim çıkmıodu, gündüz nil programına gidemedim ama akşam yine baraka vardı :kicsalla yinede kurtardık durumu ama sltrkc'cim herkes aynı şeyi düşünmüo haklı olarak. insanlar artık bıktı ŞT den. hangi gün kimi dinlemeye gelseler ŞT ile karşılaşıolar, ee oda bi yara kadar, zaten şarkılar aynı, bide 2 hafta üstüste olunca :akıllıol neyse herkesi öpüyorum :elsallaa
 
amcam valla burda bizde bittik atılan taşı farketmedim zannetme ama gerçek ten dağıldık istanbulda üstüne üstlük fahri grip oldu iğne yedi yatıyo şimdi aranjörün odasında....sen galiba back vokaller için yanımıza gelebilirsin fahri söylesin bütün şarkıları ki 4 tanesi kaldı sonra sen gelceksin ortamı şimdiden ayarla kardeş:) :twisted: bu sırada bizim forum sayfamızada bekleriz :seytan
 
peacetone demiş ki:
sen galiba back vokaller için yanımıza gelebilirsin fahri söylesin bütün şarkıları ki 4 tanesi kaldı sonra sen gelceksin ortamı şimdiden ayarla kardeş:) :twisted:

ne guzel haber bu ya atlamayalim istedim :LOL: :LOL: volkicim sesini albumde duymak super olucak.

bu arada ceycey ceycey 1-2 ses ver be guzelim nerdesin?
 
Yeni haftalık Şeytan Tüyü Programımız ve çaldığımız barlar şu şekilde:

Pazartesi: Nil Bar
Salı: Eskişehir'de Baraka'nın yeni açılmış Eskişehir şubesi.
Çarşamba: Baraka
Perşembe: IV Rock Bar.
Cuma: Baraka
Cumartesi: Baraka
Pazar: ..--Boş--..


(Ürünlerimizin hiçbirinde domuz yağı yoktur, taklitlerimizden sakınınız, bayiinizden ısrarla isteyiniz, birde sahneye kabuklu yemiş lütfen atmayınız vs.. vs.. )

Selamlar.
 
boyle bir programdan sonra ben de buralara gelip dokturmelerini bekliyorum ne akilsizlik

arkadaslar onlar calismaktan buralara pek firsat bulamiyorlar da size noluyor? galiba sizde onlari takip etmekten helak oldunuz :LOL: :LOL: tek affiniz bu ona gore :LOL: :LOL:
 
aciklama bekliyorum ilgililerden...:)

selam herkese.....
yeni okudum tum forum'u ;) lutfen biri bana diger forumla ilgili ne oldugunu aciklayabilir mi?okuyorum bari okudugumu anlayim :?
 
eehhheee:p slm herkese fahrinin hastalığı umarım geçmiştir.yani ben yazana kadar geçmiştir.o yüzden geçmiş olsun diyemiyorum.ben şimdi ne yazsamki bu akşam yine şt var.allahım ben neden sıkılmıyorum.aklımı kaybetmiş olmalıyım.tek nedeni grup elemanlarını çok sevmem olmalı.günhan bu arada hoşgeldin cuma günü dinledim.pencerede bir sorunmu vardı bana çok yavaş geldi:))tada ben o kafayla anlamadım herneyse herkesi kocaman öpüyorum.gelenlerle akşam görüşürüz artık.ben yine en arkada olacağım.:pP kaçmaz
 
lustmord demiş ki:
eehhheee:p slm herkese fahrinin hastalığı umarım geçmiştir.yani ben yazana kadar geçmiştir.o yüzden geçmiş olsun diyemiyorum.

slm herkese lustmordcum bildigin gibi bu forumda kaprisin de sayfasi var, istersen oradan gecmis olsun de hem sesini daha cabuk duyurursun hem de sayfayi desteklemis olursun ne dersin?

arkadaslar yuh olsun bize ŞT 3. sayfadaydi. inanamadim. Noluyo hayirdir?

Bu arada huges hosgeldin. Diger tarafla ilgili konu cok uzun ve cok bayici o sebeple burada anlatilmaz ama ikiye bolundu ŞT severler yarisindan fazlasi orda ufak bir kisim burada iste. Ama sanirim bu gidisle burada bir tek ben kalicam. :cry: :cry:

neyse herkese selamlar
 
slm sltrkc....tesekkurler bende hosbuldum sayende:)

Anliyorum zoru basarmaya calsisiyorsun yanindayim neden burda oldugunuzu bilmesemde sonuc olarak seytantuyunu destekleyenler oldugumuza gore orasi burasi sorun degil orda tanidigim herkese soyleyecegim burayada yazsinlar diye eee 3. sayfalarda gezmesin s.t ....

Ama sanirim bu gidisle burda yanliz ben kalacagim ne demek biz neciyiz:)yanlz birakmayiz seni .....azda olsak yinede 3.yuz dusun artik:)kendine iyi davran....
yaaaa volkan yaaaaa bi kac kelimede buraya yaz ne dersin:)))))
huseyin......sende olmaz mi:)))))insanlar grup uyeleri ne yazmis diye giriyor genelde forma bunu unutmayin olur mu :? biliyorum cokkkk yogunsunuz ama bizde ozluyoruz yaaaa.......sadece sizi dinlemeye gelenler mi sansli olacak yani:(
Neyse hepinizi kocaman opuyorum:)
 
volkana ve serkana coook tesekkürler... bugün hergün olduğu gibi gene şt dinlemeye gittik :twisted: sağolsunlar gene kırmadılar beni caldılar sarkımı tekrar tesekkurler.. BİTANESİNİZ :D
 
slm arkadaşlar dikkat ettimde uzun süreden beri yazmamışım ama yinede ceycey den daha çok yazıyorum sanırım o nerelerde:?sltrkc canım helal olsun sana ya bakıyorumda iyi idare ediyiyorsun.huges seninde ellerine sağlık bundan sonra kendimi yine affetirmeye çalışacağım.volkanda bu aralar netle ilgili bir durgunluk var nedendir bilinmez ama sormak istediğiniz soruları bana söyleyin ben ileteyim uyarsa tabii.nede olsa artık fazla görmekten rüyalarıma giriyorlar:))ama ne yapayım çok seviyorum onları.öptüm herkesi kocaman.
 
huges demiş ki:
slm sltrkc....tesekkurler bende hosbuldum sayende:)

Anliyorum zoru basarmaya calsisiyorsun yanindayim neden burda oldugunuzu bilmesemde sonuc olarak seytantuyunu destekleyenler oldugumuza gore orasi burasi sorun degil orda tanidigim herkese soyleyecegim burayada yazsinlar diye eee 3. sayfalarda gezmesin s.t ....

Ama sanirim bu gidisle burda yanliz ben kalacagim ne demek biz neciyiz:)yanlz birakmayiz seni .....azda olsak yinede 3.yuz dusun artik:)kendine iyi davran....

hughes essiz destegin icin cok cok tesekkur. Dilerim daim olur. :LOL: :LOL:

lustmord saol evet senin de hakkini vermek lazim dogrusu :LOL: :LOL: peki benim merak ettigim sorular su sekilde:
1- kaprise vokal yapicak mi yapacaksa ne zaman?
2- grupta son durum ne herhangi bir dagilma soz konusu mu?
3- repertuara yeni sarki eklendi mi?
4- firatin durumu nasil?

sana zahmet olacak ama cevap alabilirsen sevinirim :LOL: :LOL:

zea dogrusu seni kiskanmamak elde degil.

herkesi optum kocaman. kendinize iyi bakin :elsalla :elsalla
 
yine ben geldim:))))))
sltrkc ne demek daim olur.....sen beni daha tanimiyosun seytan tuyu hayranligi yaklasik 6 senedir hic eksilmedi...ayyy bak yasli oldugumuz ortaya cikti:( taa buralardan hic gormesemde onlari sanki her cuma cumartesi bazen pazar hatta sali hala dinliyormus gibiyim:)cok yazmiyorum cunki yazsam ne yazcam ki simdi hangi sarkilari nasil soylediklerini bile bilmiyorum:((((offf yaaaa ben cok ozledim biri beni burdan kurtarsin....ne isim var barakasiz burda yaaaa......sen merak etme yanliz birakmayiz seni buralarda:)
lustmord sagol canim yaaaaa ne sanslisin fazla gormekten ruyalarina giriyor ....bugun cok yanliz hissettim ya bunlari yazdigimda:(icim buruk....benim icinde dinle benim icin ozledim tenin kokusunu soylesinler offf offff ...bide herkese selam soyle onlari cok sevdigimi unutmasinlar.....pisman ettim degil mi seni bisey sormak isterseniz demissin ben yine turklugumu goserip sarki stedim bi peceteye yazip sana vermedigim kaldi....:)
elessar oooooooo kimleri goruyoruzzzzzzz hayrettttt:)))))))canimmmm izmir nasildi?
herkes kendine dikkat etsin.....herkesi kocaman opuyorum....
 
d.ı.a.

:p :p merhabalar..ben d.ı.a.nın gitaristiyim...şey sorcam ı.v. de soundu nasıl ayarlıyorsunuz genel olarak yani biz pazar günleri orda program yapıyoruz bi sound problemi aldı başını gidiyor..bi öneriniz var mı bu konuda..
 
troubleshot:
- IV barda gitarcılar amfilerini getiriyorlar, gitar sesini sadece amfilerden veriyoruz. (ancak son zamanlarda gitarlardan biride miksere mikrofonlandı genel soundu biraz bozuyor bizimkinin kulağını çekmem yakındır ya neyse...)

- basgitar amfisiz olarak direkt miksere giriliyor.

- davulda sadece krosta mikrofon oluyor.


genel olarak biz sounddan şikayetçi değiliz...
 
Geri
Üst