Þeytantüyü

arkadaşlar selamlar :) :)

uzun bir aradan sonra yazıyor olmak güzel :)
sltrkc tekrar teşekkürler çok önemliydi benim için :) telafi edicem emin olabilirsin :)

bu arada yeni katılan büyün arkadaşlara selam (nick hatırlıamadım idare edin) :)

lustmord diğer tarafa cevap olarak buraya yazıım da 23.30 flndı geldiimizde artı bizim de kafa iiydi yani tanışsak ta algılayamıabilirdik :) volkan'ın bi bildiği var yani merak etme :)

tamam bu kadar sltrkc araım seni bu hafta bi konuşalım biz :) öptüm herkesi mujukz!
 
ben şöyle bir isim düşündüm size, "7.5 PYV"

veya, "7 KYHD 1 ÇKYSATBD 1 ÇKDYAV" olabilir, ama ilki daha uygun...
1.7.5porsiyonyiyenvolkan
2.7kokoreçyediğihalde1çeyrekköfteyiyipsonraazınıntadıbozuldudiye1çeyrekkokoreçdahayiyenVolkan

anlamlarını da yazdım merak eden olursa diye (tüm metni seçip görebilirsiniz...) :)tabi biraz ıkınacaksınız okumak için...

bu arada girmişken yazayım, Şeytan Tüyü oturaklı çalıyor, ailece severek izliyoruz...
 
slm herkese uzunca bir aradan sonra

volkancim bu hafta sonu ankaradaydim ama gelemedim gelsem ceyceyi de gorecekmisim uzuldum. ama firsat olmadi. sana hala kizginim bu grup ismi olayindan sonra kizginligim biraz daha artti zira sizin boyle insanlara karsi alttan almaniza hic gerek yok. tamam sanatci kaprisi de yapmayin ama sizden istenen sey cok radikal. sen kendin diyosun bu grup 8 senedir piyasada ve hic yoktan ankarada ismini oldukca iyi duyurmus bir grup. bunlar ilerde daha abuk seyler de isteyebilirler. mesela volkan senin sesin bu sarkiya gitmiyor abii butun konserlerde sen bir bes sarki cikma atiyorum senin yerine ahmet soylesin eee bunu da mi kabul ediceksiniz. tabii bu durumda siddetle karsi oldugum birseye de oturup isim dusunecek degilim umarim boyle birsey yapmazsiniz. :evil: :evil:

arkadaslar ceycey, huges, lustmord, sytantuyu, elessar hepnizi kocaman optum kendinize iyi bakin ;) ;)

ceyceyim bekliyom aramani :LOL: :LOL:
 
sltrkc ya mesajda söyleseydin keşke ankaradayım diye :( 5 dakika da olsa görüşürdük yaw :(

grup ismiyle ilgili ya şeytantüyü bence de çok orjinaldi ama bu ülkede bazı şeyleri aşmak için bir şeylerinizi feda etmeniz gerekiyor bu anlamda hak veriyorum volkan a ben.. ama en az şeytantüyü kadar orjinal ve grubu anlatan bir isim bulmak gerek başka türlü gerçekten anlamsız olur :(
bir de bizim için hep şeytantüyü olarak kalıcaksınız biliyorsun değil mi volkan :) :)

sltrkc akşam konuşuoruz o zaman şekerim :) :)

öptüm herkesi mujukz!
 
ya arkadaşlar size de yeniden bir açıklama yapayım : biz sonuna kadar şeytantüyü ismini kullanmaya devam edeceğiz. bu sadece acil durumlar için sandıktan çıkaracağımız bir alternatif olacak. yani grubun ismi asla değişmiyor. buna bu zamana kadar izin vermedim, vermem de. ama trt dizisinde "jenerik ve müzik : şeytantüyü yazamayız" derlerse, bu işten hem maddi, hemde gelecek açısından faydalanamayız. Ve ben kaldığım sürece şeytantüyü'de kalacak.... hepinizi öpüyorum
 
arkadaşlar selamalr :) :)

sltrkc cimle tel.da konuştuk zaten ankarada bir kaç saat kalabilmiş onu da ailesiyle geçirmiş haklı olarak :) :) naapalım şekerim bir şekilde görüşücez seninle nasıl bilmiyorum ama :) :)

Volkan abijim biz anlıyoruz seni haklısınız bence..iki isim bir çok grup tarafından kullanılıyor artı önünüzü açıcaksa hiç durmayın ya :)

bir de isim önerim war "duman lekesi" sensizlik bir duman lekesi diye de bağlarsınız falan :)

öptüm herkesi :) görüşürüz
 
son ışıkları sönüyorsa sokakların
yeni bir gün giriyorsa penceremden yavaş yavaş
sen yoksan yine, bense suskun ve bitkinsem
hele bir de bir kadehin gölgesine sığınmışsam
ve yılların hesabını şaşırmışsam

işte o an bir fırtına kopar
sanki o an yer yerinden oynar
külrengi bir akşam vakti
kaybolan renkler gibi
kaybolur gider gözümde dünya

...

ben bu hayattan aşktan sevdadan aldım payımı gidiyorum
günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum...

volkan umarım bu şarkıyı hep çalarsınız bu hafta.. ilk sizden duyup orjinalini almıştım ben ..
çok üzgünüm Melih Kibar için :( :( sanırım iyi insanlar için fazla ağır bu dünya erken gidişleri bundan :(
Allah rahmet eylesin :(
 
BitterWine canım ya katılıorum sana, Melih Kibar yerine kimi bırakıpta ayrıldı ki :( Allah rahmet eylesin... Bi geldiğinde o şarkıyı tekrar çalalım sana, ben çok severim, uzun zamandır da çalmıyoduk zaten ii olur :)
 
slm arkadaslar,

volkan ne zamandir sorucam unutuyorum web sitesi noldu ne durumda aslinda forumun en guzeli orada olur ha ne dersin? tabii oyle bir format dusunuluyor mu bilmiyorum.

ceycey dedigin gibi olmez sag kalirsak bir gun goruscez senle.

lustmord kafan yarildi ama hala ayni seyi yapiyosun kardes napiim doviim mi seni :LOL: :LOL: bak hem artik onlarda tek format yapmis forum sayfasini bekliyoss :LOL: :LOL:

huges nerelerdesin yav?

optum kocaman. bash bash.
 
canım web şu anda hazırlanıyor, ama istenilen domain'ler alınmış, adamlar saçmasapan paralara satıyolar. bizde başka bi isim aldık :) elbette forum&sohbet olayı olacak. Sen muhabbeti, eğlenceyi o zaman gör :D
 
ehehe gecenin ikisinde foruma mesaj yazmakta varmış kaderde :) :) neyse selamlar arkadaşlar :)

sltrkc böyle ayrı gayrı gittikçe anlamsızlaşıo zaten di mi canım ya web sitesi olsun da herkes rahat etsin :)

volkan valla çok tatlı olur ya :) ben de çok özledim sizden dinlemeyi kaç sene oldu canlı duymayalı oşarkıyı acaba :) tamam ilk gelişte dikiliorum başına çal çal diye :) ya bir de içimden bir ses bu sene barıs'arock ta dinliycez sizi dio ne alaka bilmiorum ya önsezi ya temennidir ama keşke yani :)

bir de sltrkc kesin bir numara dğeişiklii var mesaj çekiim sana yarın fln da olur da ankaralara gelirsen arayıp ta bulamadım deme :) :) hıı bir de diğer tarafa 100 derece eklenmiş resimleri varsa bi bak hani çok benzio demiştim ya birine dişler fln anlıosun beni di mi :) :)

tamam bu kadar :) öptüm herkesi görüşürüz :)
 
slm millet,

ceyceyim hala cekmedin mesaj bekliyorum. bu arada kucuk bir fotosu vardi obur tarafta. baktim ama pek anlayamadim uzak bir cekim o sebeple herhalde. :LOL: :LOL: :roll:

neyse resimlere yenileri eklenince tekrar bakarim. bu arada tahmin et cuma gunu nereye gidiyorum ben

volkancim dun verdigin haberler beni mest etti. saol.

herkes kendine iyi baksin opuldunuz. :elsalla :elsalla
 
kuzucuklarım ne demek :))
buraya yazdım mı bilmiyorum, baktım ama göremedim, neyse yazdıysam da tetrar olur :))
sltrkc bilio gerçi....

07 Mayıs 2005 Şeytantüyü Kıbrıs'a uçuyor. 3 gün sürecek olan festivalde Duman, Kurban, H.Levent ve Şeytantüyü sahne alacak. Dönüşte, Sinop, Kayseri, İstanbul (2), Ankara (10), 40 sahil konseriyle turneye çıkyoruz. Kıbrıstaki saydığım diğer isimlerle değil ama. Ve mayıs ortasında Ş.Ferah ile bir Ankara konseri ihtimali var :)))))

Eeee şey, hepinizi daha önce öpmüş müydüm :D
 
volkancim patlatmissin bombayi :alkıs :alkıs

herkes adina tebrik ederim sizlerle gurur duyuyoruz ve duymaya da devam edicez.

umarim bunlar bir baslangic olur ve onumuzdeki sene sizin de albumunuz piyasada olur (demoyla ilgili sozunu sakin unutma)

herkese iyi hafta sonlari opuldunuz. :elsalla :elsalla
 
ımmm şey ben geldim kabul ediliyormuyum acaba:( kulp bulmayacağım bu sefer neden girmediğime dair.herneyse.herkesi öperek başlıyorum.ceycey isabet olmuş ozaman yani iki zum tanışsakta bişeye benzemezdi.sltrkc hoş gelmişsin ankaraya sende.ailenle vakit geçirmişsin.ya ben annemi özledim:(şimdi nedense oturdu içime haftaya burada.bütün gün koca göbeğine sarılıp uyuyacam:))))))annem burayı okumuyor.çarşambada uygun olursa barakaya getirecem sultanımı.şeytan tüyü dinlesin biraz özlemiştir daha önce dinlemişti:)))bu arada amcam bu kadar detaya girmemişsin öbür tarafta hatta dün bile bana anlatırken bu kadar detaya girmedin gözlerim parladı yemin ederim.karşıdaki adam foto çekiyorum diye poz verecekti neredeyse o kadar parladı birden:))))ıyyy çok iğrençti kabul ediyorum.allahhhh şenlik var inşallah hepsinden yüzünüzün akı ile ve geniş kitlelerin desteği ile döneceksiniz.bende gelebildiğim heryere geleceğim.3 hazirana kadar dinleyebildiğim heryerde sizi dinlemeye çalışacağım çünkü 5 ay burada olmama ihtimalim çok yüksek ekim 16da döneceğim.öptüm herkesi...ben bu akşam yine oradayım gelenlere duyrulur(ne zaman orada olmadım ki)
 
slm herkese

evet lustmord maalesef 1.5 gun kadar kaldim ankarada ne aileme doyabildim ne sevdiklerimi gorebildim (tabi buna sizlerde dahilsiniz) :LOL: :LOL:

ama volkanin verdigi haberler sevindirici belki istanbul konserlerinde burada hep beraber olabiliriz super olur valla :LOL: :LOL:

ceycey ve huges nerdesiniz? optum herkesi ;) ;)
 
HAPPY BIRTHDAY VOLKAN :alkıs :alkıs

sekercim nice mutlu, saglikli seneleri hep beraber yasamak dilegiyle yeni yasin kutlu olsun.

Saglam bir 34 mu oldun sen bakiim :LOL: :LOL:
 
selam....
cok uzun zaman oldu girmeyeli ama kusruma bakmazsiniz amelyat isiyle ugrastim:)ama burdayim artik yanliz birakmam siteyi....cok guzel haberler aldim zaten hersey cok guzel olacak insallah bari ben gelemiyorum televizyondan radyodan duyalim mutlaka cikar canlarim televizyona insallah haberlerinide alabilirim buralardan....cok seker bisey ya....dusunuyorumda oralarda olup konser konser takip etme vardi yapmadigim sey degil ama bikarlardi herhalde benden....ahhh seytan tuyum benim yaaaaaa bak yine cokkkkk ozledim
sltrkc nasilsin canim nasil gidiyor kader aradasim benim ya....bu ne yaaaaaa.......uzaktan dinleyemiyorum bile sende demolari falan vardir en azindan ahhhh filiz ahhhh bi demom vardi onuda arkadas aldi.....neyse herkesi cokkkk opuyorum.......dikkat edin millet kendinize.....
elessar unuttun beni
:cry:
 
huges cnm cok gecmis olsun. umarim simdi iyisindir.

maalesef be huges bende demolari yok. ama volkan soz verdi cikar cikmaz gonderecek. bu arada farkindaysan 10 gundur kimse birsey yazmamis. ben de arada girip bakiyorum bakiyorum ki kimse yazmamis ben de inat edip yazmiyorum. nereye kadar sabredicem bilmiyorum ama birgun hepten yazmayi birakicam :cry: :cry:

ceycey canim benim mesaj atmisin ama kontor yok be guselim alir almaz yazcam sana.

herkese selamlar, sevgiler...
 
Ben seni nasıl unuturum canım benim yazmayan sensin almayım ayağımın altına :) şaka tabi ki... Ama sen MSN ini kontrol etmezsen ben nasıl ulaşıcam sana diilmi güzel kardeşim ha? Sen iyi misin onu söyle ne ameliyatı bu bide msn e ne zamanlar giriyosun bi haber ver uzun uzadıya konuşalım oke?




Zoru başarırım imkansız zaman alır kontör almam mümkün deil :)))))
 
Geri
Üst