Mat

klibi geçen sene dreamde gördüm ve orda çok beğendim bayaaa bi süre bu klibin dönmesini bekledim şarkıyı aradım sağdan soldan bulamadım olay bugün koptu arkadaşlar mat grubunu gerçekten çok beğendim demonuzu ankarda çok aradım ama galiba satışta olan bi demo yok umarım sizi ankarada görebilirim başarılar
 
Evet, Ankara'da satışta bir demo yok. Aslında hiç bir yerde yok, ücretsiz olarak dağıtmıştık demomuzu, onlar da tükendi tabi. Ama forum üyelerimiz demo kayıtlarımızın mp3'lerine ücretsiz ulaşabiliyorlar :)
 
GSÜ Fest'te izledim gayet de beğendim festivalde ya bu grubun ismine bakıyım bi programdan neymiş diye baktığım iki gruptan birisiniz tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim.
 
Ilk dinlediğimde tüylerim ürpermişti.Sizin gibisi yok beya..Müthişşsiniz fakat sizden yeni şarkılar istiyoruz.Antep'te okuyorum ve sizi destekleme çabalarına girişmiştik fakat sonuçsuz kaldı kaset falan bulamadık.Ancak bu şekilde ulaşabiliyoruz sizlere.'Herkes Biliyor' adlı parçanızın üstüne bi parça Türk rock aleminde tanımıyorum.Türk rock piyasasında nadir bulunan bi tarzınız var,gitarlar tatmin edici özellikle...Daha çok iş bekliyoruz başarılar....... :LOL:
 
Mat Mat MAT içim dışım Mat!!!!Bu ne zevk verici müziktir yafssss.Benim merak ettiğim PULPtaki programlarınız Ekim ayına kadar sürermi sizleri canlı izlemek müthiş olcak.Sitenizdeki canlı performanslar müthiş.Ayrıca fark ettiğim ayrıcalığınız gitarı adam gibi,çalınması gerektiği gibi çalıyonuz.Yeni yetmeler gibi atlayıp zıplamak gitarı göt üstünde çalmak yok yani.Yine sölemeden geçemicem gitar tonları çok iyi sakın yumuşamayın,millete bakmayın yafs ayrıca vokal olması gereken gibi bence.O gitar sounduna yumuşak bi vokal hoş olmaz.Kısacası siz bize lazımsızız..... :p
 
abartıyorsunuz bence çok daha ii gruplr var tam mat ii olabilir ama system of a down ın şarkısını söyliyemyr...race agains de aynı şekilde beğenmediğimden deil... o şarkıyı dinlyomuş gibi olmuyrum..
 
Çok teşekkürler palangoz, yumuşamaya hiç niyetimiz yok ;)
Tatilimiz bitti, programımız devam edecek.

PS: System of a down çalmıyoruz, hiç çalmadık.
 
System of a down!!!!Bu mudur yani...Arkadaşalr tarz ve grupları karıştırmayalım lütfen..Adamlar heavy metal çalıyolar tamam belki bar ortamında çaldıkları bi kaç değişik tarz denemeleri oluyodur fakat onlarında hakkından gelirler eminim.Türk rock aleminde şuanda hard'n'heavy nin geldiği son noktadır MAT...Bu arada istanbula geldiğimde kaçmaz ;)
 
çok doğru söylemişsin palangoz. bi hard ve heavy etkilşimli grup bir nu parçayı ne kadar nu gibi çalabilir o tonlarla zaten matın tarzı deil ki nu. nu yapmak zorunda da deiller. ben bir nu hastası olarak matımdan çok memnunum bir zorlama da yapmam kendilerine çalmaları konusunda. ha system ztn çalmasınlar...
 
Saolasın arkadaş.Bide bu olayı diğer şahıslar anlasa şu tarz grup olayını hiç sorun çıkmıcak.Neyse buda bişeydir,böle düşünen insanların forumda bulunması....
 
dinlemeye gelmediniz galiba söylenemiyosa sölenmiyecek...ama mat pulp da çıkan en iii gruplardan ona bişey sölemiyorum şarkıların bazıların da nasıl başlayıp bittğini anlamıyosun bu da tarzsa tammmmmmmm?
 
Geri
Üst