Salane (eski-Josef K.) (Alternatif Rock) - Ankara

neden esgi?neden???kandırılıyormuyuz;masum duygularımızlamı oynanıyor???yahu neden geçmiş olsun?bu arada amelienin hastasıyımdır...ne güzell!!
 
o etrafta gördüğünüz atılım programını dikkate almayınız..

yanlış, eksik ve boktan :) işi bilmeyenler organizasyon yapmaya kalkınca atılım müzik topluluğunun da (yani biz) işleri aksıyor (abi her grubun başına "grup" yazmayın diye tembih ettim de heriflere...bi de yanlış yazmışlar grup isimlerini program saatlerini peheyt)


ama daha iyi bir afiş üzerinde çalışmaktayız şu an evet...bağımsız bir afiş (yürrü beaaa)

herkesi bekleriz o konserlere evet süper
 
arkadaşlar odtü şenliklerinde izliycem kesin sizleri, 15 mayısta da beraberiz yolcuda. eğlenelim eğlendirelim, aynı saatte başka barlarda da konserler var ama umarım iyi bi konser olur.. başarılar diliyorum Josef K.'ya ..
 
Josef K. 15 Mayıs'ta Yolcu Rock Bar'da. Bu muhteşem grupları kaçırmayın.
rr2kucuk.jpg
 
evet kaçırmayın
6 şarkılık hücum kayıt olan demomuzdan da dağıtacağız

diğer konserler de de dağıtıcaz
odtü'de, atılım'da mesela

bekliyoruz :)
 
dinledim odtüde şenliklerde arkadaşlar, çok beğendim, vokalinizde başarılı.. keşke şarkılarıda biliyor olsaydım eşlik etmek için.. pazar günü görşmek üzere yolcuda..
--> siz yinede bi demo kopyası getirin benim için yolcuya, sonra iyisinide alırız..
 
atılım üniversitesi konserinin iptal sebebini açıklama ihtiyacu duymaktayım (linç edilmeden evet)

süper geçen perşembeden sonra o gece atılımda çıkan fırtınadan sonra (evet oralara kışın da çığ düşer) ses sisteminin ıslanması ve inatla kurumamasından dolayı bütün cuma günkü amatör programı iptal etmek zorunda kaldık. tabi bir organizatör'ün en büyük kabusu olan hava muhalefeti geldi bizi buldu ve çok basit bir önlem olan brandayı okula 3 haftadır söylememize rağmen kimse iplemedi...bunun için çok üzgünüm. inşallah bir dahaki sefere daha tedbirli olmayı öğrenir bazıları bizi dinleyip :)

bu arada...okulunuzun müzik topluluğunda her zaman bir denizci bulundurmalısınız, ne zaman yağmur yağacak yağmayacak bilecek ve böylece organizasyon öngörü yeteneği kazanıp 100 bin dolarlık hasar artı 4-6 hayat kurtarabilecek :D
 
beyler tebrik ediyorum birkez daha, 2. kez izledim sizleri, daha güzeldi bu konser. sahneden haberler ve asya!! bombaydı :) ben bascınızı çok başarılı buldum , gitarlar da iyi vokalde, grup uyumunuzda güzel, valla nazardan teliniz bile koptu .. yolunuz açık olsunn.
 
Geri
Üst