piiz

valla ben iki gün önce yalovadan eskişehire arkadaşlarımın yanına gittim.. bi piiz muhabbeti vardı başka bişey yoktu. beni arese götürdüler... tek kelime süperdi... grup elemanlarını gerçekten çok tebrik ederim, başarılarınızın devamı dileğiyle arkadaşlar...
 
ooo sen ne diyosun en kısa zamanda tekrar ordayım :) bu arada hadi denizime bayıldım tekrar tebrik ediyorum hepinizi...
 
piiz kayda giriyor!

selam arkadaşlar,
piiz grubu 24 aralıkta ve şubat ayında(tam tarih belli değil) toplam dört parçalık yeni bir demo kaydına giriyor.şuan ki düşüncemize göre 1cover üç besteden oluşacak demonun dağıtımı şubat ayında gerçekleşecek.biraz ilkel bir yol olduğunun farkındayız ancak hem kendi tatminimiz hem de tanıtım amaçlı olarak böyle bir demoyu uygun bulduk.elimizden gelenin en iyisiyle sizlere ulaşmaya çalışacağız.unutmadan kayıtlar ''yine'' ankaradaki ''MİDASIN KULAKLIÐI'' stüdyosunda yapılacak.şimdiden emeği geçecek olan herkese teşekkürler.umarız siz de bizim hissettiklerimizi hissedersiniz ;) teşekkürler.
 
pandam gelin her zaman bekleriz, son gelişinizi saymıyoruz zaten, ters zamana geldi, beraber bir inletelim istanbul u :) kayıtları çabuk yapın, çok bekletmeyin bizleri.. :)
 
bu arada ben panda nasıl olduysa kendi mailimden ahmete bağlanmış.yani ahmet yazmadı onları ben yazdım.ahmet eskişehir-ordu arası istanbul ona uzak eski kkuyruk yarası
 
arkadaşlar! nazan önceli tanıyanız varsa kayıtlarda git gellerde çok para verdik şimdilik mahkeme dir şudur budur yalan olur vallahi.
 
Geri
Üst