Rind

Her hafta perşembe biziz rock bardaki olagan bar programımız bu hafta ki (19 Nisan) konser sebebiyeti ile diger haftaya ertlendi...
Bizimde yeni haberimiz oldu bu durumdan ve bugun haber etme durumunda kaldım artık neler oluyorsa anlayamadık!!
Görüşmek üzere saygılar...
 
Ben grubun danteli olarak biraz daha net yazayım.. 19 Nisan gününe tekabül eden Perşembe gecesi, DePReM grubu, Biziz'deki haftalık olağan programını yapmayacaktır.

Dem, abes, transpoze, unknown artist ve 51 promil "Duman & Kurban Cover Night" kapsamında gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahne alacaklardır.

Ben yine de orada olacağım, Tüm Kurban, Duman, Dem, Abes, Transpoze, Unknown Artist ve 51 PromiL severlerinin de eğleneceği bir gece olacak.

Keyifli saatler diliyoruz DePReM grubu olarak..
 
Kimsenin işi çirkinleştirmesini istemediğimden, (arkası yarın) öncelikle ben saygıyla bildirmek isterim ki:

Az önce Deprem'in de koyu ve büyük harfler ile belirtmiş olduğu gibi; kısaca grup olma, grup müziği yapma kavramı üzerindeki düşüncelerimizin gün geçtikçe fark kazanması nedeniyle artık beraber çalışmıyoruz.

Deprem'in, (aynen 1 hafta öncesine kadar inandığım gibi) iyi bir yerlere gelmesini, hak ettiğini en yakın gelecekte bulmasını ümit ediyorum.

Sonsuz başarılar arkadaşlar, görüşmek üzere...
 
DePReM grubu eski davulcusu olan Arda Aksu ile yollarını tekrardan birleştirmiştir...
Can'a şimdiye kadar gruba yapmış oldugu katkılardan ve yardımlardan dolayı teşekkürü bir boş biliriz ve müzik hayatında başarılar dileriz...
saygılar...
 
Geri
Üst