ForePlay (Rock) - Ankara

DipNot (Onur): Cidesphere Saklıkent konserlerinden biri.. Lacrimas'a alt grup olarak çalınmakta, davul+bas solo tarzı tamamen emprovize bi girilir, o sırada kulisten Lacrimas'ın davulcusunun kafası görülür, aramızda baya bi mesafe olmasına rağmen adamın gozlerinin ne kadar açıldıgını ben gördüm, akabinde tebrik etti vesaire.. burda sanırım büyük bir yanlış anlaşılma olmuş, bu adam üşengeç olmasa simdiye kadar kendinin bile hayal edemeyeceği bir yerde olurdu...
Onur'la aşağı yukarı 200-250 kere çalmış biri olarak görüşüm bu.
ForePlay'e de başarılar diyorum, ve özür diliyorum biraz "Onur" oldu mesaj...
 
hayatimda bu grubun bass`cisi kadar kotusunu gormedim yahu! ozkan mi neymis adi.. o ne ole?? 8O cok kotu caliyor! bi de kendini rhcp`in bascisi falan saniyor galiba.. :LOL: kesinlikle degistirilmesi gerekiyor!

elektro iyi, baterist iyi.. vokal biraz detone oluyor.. ama bass`ci hepsini yok ediyor vallaaa.. ne kadar iyilik varsa..

sirf bass`ci yuzunden gitmeyi dusunmuyorum bu gruba bir daha..
 
thanks for the positive feedbacks(serter ,mete,umut,can.....)...for the negative ones,arkadaşlar "şu iyi bu kötü..." gibi at yarışı yorumlarına benzeyen şeyler yazmak için 1 mesajlığına bu siteye üye olmayın bari,daha yaratıcı olun lütfen.. :)
 
ya hakkaten bende şimdi gördüm... bayadır bakmıyodum buraya....

şimdi buradaki mevzusu geçen grup yada müzisyen dünyanın en kötüsüde olsa...14 kasım da arkadaş üye olmuş 1 mesaj atmı o da buraya... sonrada kayıp...

eleştiri yapılmalı.... ama burdaki şey ortada kişisel bi durum şimdi Özkan viritüöz olsa kurtarmaz...

Çok ayıp yaaa.... bunlar yakışmıyor....
 
Bende doğum günlerini kutluyorum arkadaşların.Nice güzel davul ve gitar soloları olsun hayatınızda.
Ve sadece şunu ekliyorum...
peyadapi!Eşşekliğin lüzumu yok.Kim sen!Çık dışarı!Çık dışarı
 
peyadapi demiş ki:
hayatimda bu grubun bass`cisi kadar kotusunu gormedim yahu! ozkan mi neymis adi.. o ne ole?? 8O cok kotu caliyor! bi de kendini rhcp`in bascisi falan saniyor galiba.. :LOL: kesinlikle degistirilmesi gerekiyor!

elektro iyi, baterist iyi.. vokal biraz detone oluyor.. ama bass`ci hepsini yok ediyor vallaaa.. ne kadar iyilik varsa..

sirf bass`ci yuzunden gitmeyi dusunmuyorum bu gruba bir daha..

Bende böyle tipler yüzünden bi daha turkrocka girmeyi düşünmüyorum :LOL:
Buarada dogum günlerinizi kutlar, nice saglıklı ve başarılı yıllar dilerim 8)
 
evet yeni kaydoldum foruma.. bu benim yorum yapamayacagim anlamina gelmez..
her basliga cevap atmak zorunda da degilim!
ayrica elestiriye acik olmak lazim.. siz begenirsiniz, ben begenmem.. begenmek mecburiyetinde de degilim..
siz de biliyorsunuz ki elestiri 2 yonde olur:
1- iyi
2- kotu
hep pohpohlanamaz bir grup.. yoksa kendini gelistiremez o kisi..
benim dusuncelerim bunlar.. siz `aaaa super grup, soyle guzel caliyor boyle guzel soyluyor` dediginizde ben kalkip `sen ne diyorsun, aman cok kotuler..` gibi seyler soylemiyorsam, sizin de boyle bir yorum yapmaya hakkiniz yok yazdigim cevaba..
o yuzden herkes kendi isine baksin simdi, hadi bakayim! :LOL:
 
hadi bakalım,kendi işimize bakalım......... -fanta içen kuzularla madagaskar madenlerinde atari salonu açmak için izin alalım, -tundra üst-egosuyla şeffaf balkonlarda beynimize fener tutalım, (jet+lahana+boyoz heykelleri yapıp kurt adamlara canlı canlı hapşurma taktikleri sunalım) -yeri geldiğinde her zamanki gibi 'dünya taburesi' marka bisküvilerimizi afiyetle yiyelim -nadir görülen 'halil pazarlama melodisi duyulduğunda aşırı mide bulantısı ve huzursuzluk hissetme' hastalığına çare bulalım... .....thanx arkadaşlar.doğum günlerimizi kutladık ve güneş etrafında yeni turlara başladık :D
 
lan yalancı madrabaz az kalsın senin yüzünden ıspanak bölünmelerinden kara marmara kalleşine dönüşüyodum,insan biraz daha yavaş uzar ne bu be?? demek madagaskar haaaa..... sanırım senin sonun ayaında dev pidelerle sahanda dinozor yumurtası üstünde paten yapanlardan da beter olucak ya hadi neyse?? bu arada doğum günü ne geyyik laaaaannn!!!
 
Konuyu biraz açarmısın Semih? Tam olarak anlaşılamadı :roll:
Hayrabolu Pazarında Sabian zili represantlığımı yapcaz topluca şimdi yani?
yoksa kobel workshop'ına mı gidiyoz topluca Nemrut Dağındaki?
 
Geri
Üst