ForePlay (Rock) - Ankara

foreplay 1 ay tatilde. agustos sonu tekrar gölge'de ve overall'da gorusmek uzere. yorumlar icin tesekkurler. yılların davulcusu semih bey'e burdan buyuk saygılar.
 
Selamlar :)

Davulcumuz Serkan'ın yokluğunda bizleri yalnız bırakmayıp seyirciyle buluşmamızı sağladığı, bir buçuk saatlik provaya ve kendi ekipmanını kullanamamasına rağmen sanki yıllardır beraber çalıyormuşçasına gözümüz arkada kalmadan çalabildiği, müzisyenliği ve kişiliğiyle yeni bir dostumuz olarak gönlümüzde yer ettiği için davulcu Onur Ertem'e Kakao grubu olarak çok teşekkür ederiz.

Görüşmek üzere.
MG
 
IMG_0637.jpg


IMG_0638.jpg

:dans :mrgreen: :elsallaa
 
2 hafta önce salı günü dinledik Overall'da. Ne yalan söyleyeyim hiç dinlememiştim ve çok önyargılıydım ama gerek şarkıların yorumlanışını gerekse soundu çok beğendim. Özellikle gitaristin tonlarını çok beğendim. Çok fazla kalamadık ama önyargılarımın yıkılması için yeterli bir süreydi. (Love song çalmalarına rağmen-çok bayıldım da şarkıdan :D )
Başarılarınızın devamını dilerim.
 
Foreplay

Ben Foreplay in vokali Kıvanç .Arkadaşlar ne zamandır giremiyodum siteye. Yorumlara ve fotoğraflara teşekkürler. Wattz Up volume olarak çok yüksekti ve duyamama sorunundan detonasyonlar konusunda haklısınız. Biraz benim çabam ve foreplay sounduyla bunu çözdük. Monitör sorunlarından her vokalin problemi bu malesef...

Repertuar konusunda da sektör o kadar çok rap- R&B ya kaydı ki ve tabi zencilerin istilası kısıtlı kalınıyo bazen. Biz de o kadar çok şarkı çaldık ki eski çaldıklarımızı yine çalsak onlarda bayık olcak. Önemli olan hissetmek bana hala gözlerimi kapattıran şarkılar olması müzik aşkından mı bilmem ama umarım bunları dinleyenlere yansıtabiliyoruzdur.

Bir de dip not www.foreplay.com.tr alınmakta we web sitemize kavuşmaktayız hayırlısı besteleri orada dinleyebileceksiniz.

Tüm müzikseverlere saygılar....

bu arada bana ulaşmak isteyenlere bilgi (sürekli buraya bakamadığımdan) [email protected] a mail atabilirsiniz şirketimin maili. Ha bi de merak ederseniz web şirketimin web sitesi www.resetotb.com
 
Karizmana hastayım Alpeeer, gitarından çıkan presence'li tonunu yerim senin...50 kere söylemişimdir sana zatende bide burdan söyleyeyim, canlı canlı sound'unu en çok begendim gitar tonu senin ki walla.Başarılar diliyorum çok çok Foreplay'e...
 
Foreplay in Şuan düzenli çaldığı mekanların gün ve saatleri şöyle:

Salı @ Overall 00.00

Cuma @ Garage 00.30

Cumartesi @ Tunalı Gölge 00.30

Şiddetler tavsiye edilir...
 
Geri
Üst