Kılçık (rock) - Ankara

bir şey sormak istiyorum,şarkılarınızın vokali niye bu kadar tiz den,yani bazı yerlerde yetersiz kalmış gibi geldi vokal bana,bi güzellik,ilginçlik katıyo şarkılara evet ama sanki söylediğim gibi bazı yerlerde,çok zorlanıyomuş gibi.umarım bu sözlerimi yanlış anlamazsınız,kötü bi niyetim yok.başarılarınızın devamı..
 
haklisiniz arkadaslar kayıtlardan kaynaklanan bi cok problem ve hatalar var.biz de hiç memnun diiliz acıkcası ama boyle oldu.
aslında kayıtlarla ilgili sorunlar her zaman cıkıo herkesin bildigi gibi.canlı performansı dinleyen arkadaslarımız kayıtlardan cok daha farklı oldugunu farketmişlerdir mutlaka.
yorumlarınız için tesekkürler.. :)
 
arkadaslar bu hafta sonu cmt (7 ocak) bi adet biziz konseri bulunmaktadır saat 15.00-19.00 arası.canlı performansı merak eden arkadaslarımıza haber veriyim dedim :)
 
Şarkılarınız değişik, sözler benim hoşuma gitti. Vokal kaydına gösterdiğiniz özeni diğer enstrumanlar için de sağlarsanız çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Mesela "Sonuncu" da davul çok sönük arkadan geliyor. Birde "Yıldızlar" eğlenceli olmuş :) . Umarım tarzınızı bozmazsınız. Kolay gelsin.
 
çok yakında yeni kayıtlar yapmayı düşünüyoruz şuanki kayıtlardaki çoğu hatanın yeni kayıtta olmamasını umuyoruz yakında burdan duyururuz kayıtları... cumartesi günü herkesi bizize bekliyoruz umarız güzel bi konser olur...
 
bugün sizlerle tanışmak istedim ama bazı işler aceleye binince.. :)

kendimce çok başarılı buldum, çok sempatik, teker teker kalifiye elemanlarınız ve iyi bir soundunuz var, biz sizi çok sevdik. dinlemediğim besteleri de, esasen ütopya harici besteleri :p dinleme fırsatım oldu, şöyle nacizane bir eleştirim olacak, çaldığınız şarkıların büyük kısmı çok uzun, kanımca bestelerin aranjmanlarıyla biraz oynayın, çünkü dinleyenlerin de bir süreden sonra dikkati dağılıyor, en azından benim ve etrafımdakilerin. bunun haricinde gayet iyiydi, tekrar birlikte çalmayı çok isteriz, başarılar.
 
valla benim dikkatim dağılmadı be ozancım :D

evet ben de çok başarılı buldum..tek sorun basın sesi dışarıya çok fazla gelmesiydi gerci o mixerdeki adamla alakalı bi olay..benide de öyle olmuş olabilir..bundan baska hersey superdi, ben çok eğlendim.. umarım türkçe beste yapan amatör gruplara daha fazla destek verilir.
bu arada sizaden sonra yerde bi kırık baget buldum.. elimde şuan.. israf etmemek lazım :)

son olarak sizinde bayramınız mübarek olsun :)
 
kayıttan ziyade bence daha önce Şarkılarınızı gözden geçirin.... Vokali özellikle... Aranjeleri de.... neyse....sonuçta sizin zevkiniz...
 
arkaslar gelen ve dinleyen herkese tesekkürler özellikle SERTSESSİZ elemanlarına ayrıca tesekkür ediorm(umarım baska konserlerde de beraber calarız :) )

iyi veya kotu soylenen her seyi dikkate aldıgımızdan emin olabilirsiniz..
yorumlarınız bizim için cok onemli
 
yorumları için herkese teşekkür ederiz... sertsessiz biz de sizinle birdaha çıkmak isteriz umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz...
 
herkesin bayramı mübarek olsun diyerek başlıyorum söze... :) arkadaşlar 15 ocak pazar günü garajda fas-on nema ve staff la birlikte konserimiz var herkesi bekliyoruz... konser 4te başlicak görüşmek üzere...
 
Geri
Üst