Bas ve Ekipmanı hakkında herşey

ya onu ben de anlamadım. ama zaten cafeymiş heralde. yani böyle konser vermek için tasarlanan bi yer diil. neyse, zaten vazgeçtim abi yaa. çok kafa yordum boş yere. otururum evimde 2+1 veya pcye bağlayıp çalışırım; konser, program falan olduunda da direk miksere girerim. mikseri olmayan yerde de çalmam. bu kadar basit :D:D yine de saol ilgin için. :)
 
Selamlar.Yeni bir bas almak istiyorum ve 650 dolar param var.Ton olarak hafif midli tonlar ve güzel slap tonlari olan bir bas almayi düsünüyorum.Acaba neler önerebilirsiniz?Simdiden cok tesekkür ederim.
 
Walla ben ibanez btb al derim ya da sr.Çok güsell tonları war bu gitarların çok daha pahalı değil ama kore malı alma sakın.Japon olsun alacağın gitar btb550 güseldir 4 telli aynı serinin 555 i war 5 telli o da süper gitardr.
 
Boss gt-6b kullanipta adam gibi bir filter tonu alabilen var mi ? Sir Psycho Sexy'deki enveope filter tonuna nasil ulasabilirim en yakin ? Sarkinin orjinalinde EHR Q-Tron kullaniliyor. En azindan yakin bir ses alayim..
 
selam arkadaşlar. benim bi sorum olucak.ben en yakın zamanda bi bass methodu almak istiorum,hem begginer(geçtim ama tekrar bakarım diye),hem intermedite veya techniques birini almak istiyorum ama nereden alcagima emin değilim.her sitede yüzlerce reklam görüyorum ama hangisinin saglam olup olmadıgını bilemiyorum, hangi siteyi, hangi methodu önerirsiniz??

rbx 374 '^^
 
benim merak ettiğim bişe var ben bass gitar çalmak istiorum ama bunun için önce klasik gitarı ii bilmek gerkirmi acaba :roll:
 
aa ben çalmıştım falla baya klasik ama unuttum nerdeyse şimdi. klasii elime alınca bi başka geliyo böle sanki hiç çalmamışım gibi geliyo.ama bi kaç arkadaşım var bass çalan onlar hiç yanim direk bassdan başlamışlar.
bence klasik şart yaa en azından parmak açısından.ama diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyom.yok yok şart ya bence bişeyler önceden.
 
:roll: hmm ya ben gitmiştim bi kaç senen önce kursa normal gitar kursuydu klasik yani benim gitar akustikti :LOL: ööle biraz zorlanmıştım o yüsden sonrada devam etmedim ama şimdi gitar çalmak istiyorum ama bass istiorum ööle yani tşk. yazdığın için bakcez artık :roll:
 
merhaba arkadaşlar! ben yeni bir amfi almak istiyorum. 100 w civarı. aklımda hartke a100, hartke kickback15 ve ampeg ba115 var. aslında ampeg i birçok yerde kullandım ve cok beğendim ama fiyatı hartkelere göre cok mu pahalı? hartke a100 ü denedim ama sesi açtığımda 100 w sesi aynı kaliteyle veremedi. basım ibanez eda900 bol baslı ve tizli sesi sevdiğim için piezzolu bas aldım. hartke kickbak 15 in tonu nasıl? bu amfilerin fiyatları internet sitelerinde birbirine yakın. türkiyedeki fiyatları neler? şimdiden teşekkürler!
 
a100 almam, distort oluyor yüksek(hatta orta volumede) . para biriktirip ampeg almanı tavsiye ederim. tabi sunduğun seçenekler arasındna söylüyorum.
 
arkadaslar hiçbir problemi olmayan washburn xb100 basımı satıyorum acil paraya ihtiyacım war 200 YTL ama konusuruz yaaa... ilgilenenler olursa bana ulassın....
 
o fiyati biraz assagi cekmen gerekecek, oyle ki, eger olur da sans eseri bir musteri ulursan haftalar suren arastirmalar sonucu, 150 ytl ye satabilirsen kendini sansli hissedeceksin.
 
Ampeg SVT3PRO ve SVT kabin var bende de.Seçenekler çok geniş ,distortion sorunu carlama cırlama yok gayet hacimli bi ton çıkıyor.Bi şey daha ampeg anfi alanlar bilir yeni alındığı zaman kendine özgü hoş bi kokusu var tüm eve yayılıyor:)
 
Geri
Üst