Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

pamela albüm çalışmaları, müzik ve albüm çalışmaları vs.vs...

ama ben cumartesi gece 12 den sonra artunun kocaman sakızı ile Alpin muhteşem sesini çok özlüyorum...

keşke arada sahneye çıksalar...
 
ya ben nedense pamela ve diplomatic immunity'i birbirine eşleştiremiyorum :(

sanki frekanslarında tutmayan birşeyler var. ve grubun dağılmasının sebebinin da pamela olması beni dumura uğratıyor.

attan inip eşşeğe binmek gibi bu yapılan sanki.
 
Aslında buna uzun uzun cevap yazmak isterdim ama zamanım yok malesef. Fakat şunu söyleyebiliriz "Diplomatic Immunity'nin dağılmasından Pamela sorumludur" gibi bir çıkarım yanlış olur zira Pamela'nın ilk albümü sırasında da yaşanabilirdi böyle bir dağılma şayet öyle bir durum olsaydı. Gerçi onda "yaşanmamasının" da farklı nedenleri var ama. Pek çok değişik sebepten Diplomatic Immunity artık yok lakin bundan Pamela'yı sorumlu tutmak haksızlık olur.
Ayrıca ikisi farklı şeyler olduğundan aralarında bir bağ kurmak ya da bu sonucu "attan inip eşeğe binmek" gibi değerlendirmek yanlış olabilir bana sorarsanız. Sonuçta Pamela Türk müzik piyasasında değişik bir hava estirmiştir. Bir orijinaliteye sahiptir. Yanılıyor muyum? Diplomatic Immunity'yse bünyesinde barındırdığı kaliteli müzisyenlerle Ankara sahnelerinde 10 yılı deviren bir isim haline gelmiştir. Karşılaştırma ya da eşleştirme yapmak gereksizdir.

Neyse bunu uzun uzun tartışırız sonra :D

Saygılar
 
Sevgili arkadaşlar, Diplomatic Immunity'e şahıslar açısından bakıldığında kötü bişey olduğu yok. Herkes kendi kariyerinde bir basamak (hatta bazıları bikaç basamak :D ) daha yukarı çıktı. Piyasada hem maddi hem manevi kazançlar oldu. Müzik veya şan-şöhret açısından kesinlikle attan inip eşşeğe binmeye benzemiyo. Zaten Pamela'nın söz ve müziğini de Artun yapıyo. Maddi açıdansa sanırım eşşekten inip limuzine binmeye benzetebiliriz :D (ben askerdeyken bu durumların dışında kaldığım için çok net bişey söyliyemiycem). Pamela'nın da grubun dağılmasıyla hiçbir kimyasal bağı yoktur tabiki...En büyük neden grubun öyle veya böyle, 2-3 haftada bir de olsa birarada çalmaya devam etmek istememesidir. Bunun için de gruptaki herkesin kendine göre sebepleri vardı. Bunlar da uzun hikaye :D . Ama kimbilir, belki kısa bir süre sonra EDI diye bi grubu gölgede, IF' te veya konserlerde çalarken izleyebilirsiniz.

Not: E.D.I = Ex Diplomatic Immunity :D
 
öyle olur İnsallah barış cok özledık bıseyler yapsanız artıkk çalın yada cıkarın su kaseti para toplayıp sony mı satın alalım illaaa:)işte bunu anlamıyorum piyasada o kadar işe yaramaz adam var album yapıyorlar ama koca Diplomatic ye yamuk yapıyorlarr..
 
Sevgili arkadaşlar, burdan hepinize çok önemli bi haber vermek istiyorum. Sevgili solistimiz, biricik arkadaşımız, candostumuz, ailemizin babası, grubumuzun ***ROCKSTARI*** Alp Dündar, 10.03.2006 Cuma günü itibariyle, kendi canından fedakarlıkta bulunup başka cana can katmak için çok önemli bir operasyon geçirmiştir. Kendisine burdan acil şifalar diliyor, aramıza ve sahnelere geri döneceği günü iple çekiyoruz.
 
alp'in yaptığı fedakarlığı duydum ve gerçekten tüylerim ürperdi. süper adam (ki 18 aylık oğlum adaşı olur, o kadar severim yani...), süper solist, süper müzisyen, süper dost ve son yaptığı fedakarlıkla süperman alp,.. büyük geçmiş olsun, gönlümdeki değerin 1000 kat daha arttı. babana ve sana acil şifalar ve sevgiler. çabuk iyileş ve yerine (vokal mikrofonunun önü) geri dön.

seni seviyoruz (ailecek)
 
İnannılmaz bir fedakarlık... çok büyük geçmiş olsun... bira an önce sağlıklarına kavuşurlar umarım.. Barışcım sevgilerimizi iletirsin umarım..
 
Geri
Üst