Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

Bir D.I. gecesi daha bitti...

Bu muhteşem gecede parçalar ozenle seçilmis, Insula konserindeki gibi akışına bırakılmamıştı bu sefer program. Hatta öyle ki bu sefer playlist
elle degil bilgisayarda yazılmıştı(bu tip şeylere neden dikkat ediyorum, manyak mıyım? hayır...ya da evet!:)) ve gayet sadık kalınıyordu kendisine. Programın içine Artun Ertürk'un çıkmasını hepimizin heyecanla beklediği albümden de 3 tane parça serpiştirilmişti, birbirinden güzel. Öyle ki ben Açık Kapı'nın nakaratını anında ezberledim,hala da kafamda yankılanıyor. Üstad yine akılda kalıcı olmayı, bilinen tabirle "catchy" olmayı başarmış görünüyor. Her ne kadar son parçaya pek hakim olamadıysam da kulağa hoş geldiginden şüphem yok. Albumden dinlemek elbette ki daha farklı olacaktır. O gün gelince bilumum kritiği yapacağımdan süphesi olmasın kimsenin:)

Bunun haricinde D.I.'nin birlikte anıldığı parçaların da dışına çıkılmıştı sanki liste hazırlanırken. Zira son dönemlerinde çaldıklarını pek de hatırlamadığım parçaları dinleme fırsatım oldu perşembe gecesi. Tabii her programın olmazsa olmazları da "tadından yenmez" diyebileceğimiz kıvamdaydı. Message In A Bottle, Ayrılamayız Biz, Don't Stop Me Now, It's My Life, Englishman In NY, Lovesong derken program nihayete erdi (bitmeyecek gibi oldu gerçi bir ara ama..."Papa! Çirkin! Papa! Çirkin!":)). Yalnız ilk defa Somebody to Love'ı uzaktan dinledim ki bir garip geldi valla :).

Gördüm ki bu bizimkisi bir alışkanlık, bir tutku, bir fanatizm olmus artık deyim yerindeyse. Bir başka grubu dinlediğimde "Hımmm, olmamış" filan diyebilirken D.I. bana kusursuz geliyor yalansız. Hatta onları ölçüm yaparken standart olarak gördüğümü, değerlendirmeyi "Diplomatic'e kıyasla" yaptığımı gördüm bir kez daha.

Bizbizeydik o gece, tanımadığım, tanıdığım, yeni tanıştığım bir sürü
insanla aynı şeyi izliyor, ayni şeyi dinliyor, belki de ayni hissiyati yaşıyordum...Bu unutulmaz gecede payı olan herkese teşekkürü bir borç bilirim bir kez daha...

En yakın zamanda tekrarlanması dileklerimle...

Saygılar

p.s.:Diplomatic Immunity için www.hangibar.com'da açılan sayfayı
ziyaret etmek için :
http://www.hangibar.com/bands/bandinfo.asp?bandid=B420794720061127

p.s2:Bu gecenin ve Pamela Spence Eskisehir Hayalperest konserinin
fotoğrafları elime geçer geçmez http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/ ve http://launch.groups.yahoo.com/group/pamelaspence/ adreslerinde görebileceksiniz.

p.s3:Eylemlerimiz sürecek :)

p.s4:150'ye yakın fotoğrafımızı kaybetmemize sebebiyet veren o arkadaşa harbiden çok teşekkürler!!!!! :evil:
 
İtina ile oy verilmiştir.

Bu arada "Açık Kapı" 'nın tamamını kaydedebildim, uygun bi zamanda Calavera sizinle paylaşacaktır. Ay canım ne geceydi yaaa...
 
LiMoN demiş ki:
İtina ile oy verilmiştir.

Bu arada "Açık Kapı" 'nın tamamını kaydedebildim, uygun bi zamanda Calavera sizinle paylaşacaktır. Ay canım ne geceydi yaaa...

Bu videoların hepsi YouTube kanalıyla sizlere ulaştırılacak. Fotoğraflar da malum. Hepsinin bana ulaştırılmasını bekliyorum hasretle :D
 
efenim, sevgiler önce... :) UPS Kargoya bugün teslim edilmiştir, yarın elinde olur, yani umarım beğenirsin bu sefer... :)
 
Sayın D.I. hayranları

Yılbaşında daha mühim bi işiniz yoksa hepinizi D.I. dinlemeye Gölge Tunalı'ya bekleriz :D

(Son dakka golü :D )

Saygılar

p.s:bu üstteki linkten almamiz gereken bir ders mi var? :D
 
Bu güzel gecenin birkaç fotoğrafını yakında -her zamanki gibi- http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/ de bulabilirsiniz.

Menekşe'ciğim ben hala o videoyu alabilmiş değilim, biliyorsun değil mi? ;)

7068.jpg


Saygılar
 
Efendim sözümü tuttum geç olmadan ve gruba yılbaşı gecesinin fotoğraflarını koydum. Çok şahane değiller ama idare ederler. Buyrunuz bakınız.

http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/

Bir de iyi haber sabah sabah; geç kesinleştiğinden ya da çeşitli nedenlerden yılbaşı gecesi konserini kaçıran arkadaşları 31 Ocak gecesi If Performance Hall'a bekleriz. (Rüya'cığım bir an önce iyileş de buna gel bari :D ) Ayrıntılar kesinleştiğinde burada göreceksiniz.

Saygılar

Menekşeeee....Ses ver Menekşeee...Küstük mü noolduk yahu? :D
 
Ayyyy ne küzlüğü, kıskançlıktan çatladığım için konsantre olamadım.

Ohh bizi çağıran yok bak şimdi küstüm... :) Şaka bi yana geçmiş olsun Rüya, bir an önce iyileş...




(bugün öğleden sonra arıyorum seni...)
 
LiMoN demiş ki:
Ayyyy ne küzlüğü, kıskançlıktan çatladığım için konsantre olamadım.

Yapma yahu, bak senin gibi gelemeyen arkadaşlar için cici cici resimler koyduk grup sayfasına. Bu olmazsa başka konser olur, nitekim seni 31'inde göreceğimden eminim.

Hasretle bekliyorum aramanı canım :D
 
Geri
Üst