Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

Calavera demiş ki:
...yılbaşı gecesi konserini kaçıran arkadaşları 31 Ocak gecesi If Performance Hall'a bekleriz. Ayrıntılar kesinleştiğinde burada göreceksiniz.

Sizlere daha önce belirttiğim tarihte ufak bir değisiklik oldu. D.I. konseri bu ayın 31'inde değil, 1 Şubat'ta gerçekleşecek. Aman duyduk duymadık demeyin. Her kanaldan herkese söyluyorum, sonra "Vay benim haberim yoktu, ben 31'i diye biliyordum" demeyin. Gerçi öyle biliyor bile olsanız en kötü ihtimalle o gün kapıdan dönüp ertesi gün bi daha gelirsiniz :) 1'inde görüşmek üzere :)

not:hangibar.com'da yer alan D.I. sayfası güncellenmiştir, merak edenler http://www.hangibar.com/muzisyen_dj...794720061127&st=Preview&tstmp=505832120070105 adresinden bakabilirler.

Saygılar
 
Oh oh ellerinize sağlık pek güzel olmuş ama 1.Şunat etkinliğinin haberi eklenmemiş, eklendiyse şayet site onayını verelim.

Muhteşem bir konser için şimdiden yerimde eşeleniyorum.

Sevgiler,
 
Bu önümüzdeki organizasyon için birkaç ufak sürpriz sizleri bekliyor olacak eğer planladıklarımızı başarabilirsek. O gün orada maksimum katılımı göreceğimden eminim yine de başkalarına söz vermeyin unutup, aman ha :D

Saygılar

not:bir de buradan söylemiş olayım bizim grup da (Radyo) çarşambaları If'te sahne almaya başladı (@22.00). Bakarsınız o gece biz de hayranı olduğumuz bir grubun ön grubu oluveririz, belli mi olur? ;)
 
Dreems demiş ki:
suprızz beklıyoruz.. umarım (bencıllık yapım bıraz) benım aklıma gelen seyler olur..

Aklınıza gelen şeyleri bilsek de iyi olur aslında. Belki bizim aklımıza gelmemiştir, gerçekleştirmeye çalışırız :D

(özelden de ulaşabilirsiniz sürprizi bozmamak adına)

Saygılar
 
Organizasyona sayılı gün kalmışken, hazırlıklar yavaş yavaş başlıyor. Aklınızda yapmamızı istediğiniz bir şey varsa şu sıralar söyleseniz iyi olur. Gerçi bizim de aklımızda o gün için planlar var biliyorsunuz ama sizin de katkınız olursa daha da güzel geçebilir 1 Şubat gecesi :)

Saygılar
 
İşte bir konser günü daha geldi çattı. Yalnız ben dün Radyo ODTÜ'nün yaşgününde gösterdiğimiz performansın yorgunluğunu atabilmiş değilim hala. Umarım akşama kendimde o enerjiyi bulurum da sizlerle If Performance Hall'da buluşuruz sevgili D.I. hayranları. Kapı açılışı yine 22.00. Görüşmek üzere :D

Saygılar

not:Kapıda iletişim bilgilerinizi almak üzere bir stand kurmuş olacağız. Gelecek organizasyon ve projelerden herkesten önce haberdar olmak istiyorsanız -ve hala mail grubumuza üye olmadıysanız- lütfen bu standa uğrayın ve bilgilerinizi bize bırakın. Şimdiden teşekkürler :D
 
Efenim yine ben yazıyorum yahu! Şu Rüya (Sweet Dreams, canım benim :D) ve Menekşe de oradaydı, mail grubundan da insanlar vardı, buradan da ama erken çıkmış (EVET BİR İLK GERÇEKLEŞTİ VE BEN İLK KEZ BİR D.I. PROGRAMINDAN ERKEN ÇIKTIM!! 8O ) olmama rağmen yine ben yazıyorum. Gerçi siz de haklısınız, muhtemelen şu an uyuyorsunuzdur yine şahane bir performans izlemiş olmanın mutluluğuyla mışıl mışıl. (Oooh!)

Dün gece orada olan arkadaşlar bu muhteşem şovu uyanınca elbet anlatırlar ama açılıştaki sinevizyon, sevgili Erim Özşen'in (Lokal Anestezi) profesyonel girizgahı, çıkacak albümden parçalar, D.I. klasikleri derken umarım tatmin olmuşsunuzdur.

Kameralar çalıştı, fotoğraflar çekildi ve bunlar elbet sizlerin beğenisine sunulacak (bekleyin!!) Emeği geçen kadroyu (Sahne sorumlumuz Aziz Kodal, ses ve ışık teknisyenimiz Özgür Mayadağ, -gerçi dün aramızda olamadı ama- D.I. menajeri Çelik Süzen, çok sayın Serkan ve Deniz Beyler, afişimizi tasarlayan şeker insan Deniz İdiz ve tabii ki If P.H. işletme sorumlusu Selim Bey ve If çalışanları) da unutmayalım tabii (ben de kimseyi unutmamışımdır inşallah yazarken :oops: ).

Artık bu "Amatör Gruplar" başlığı dar gelir D.I.'ye, bence hala yakındayken grubun imzalarını alın fırsat bulamayabilirsiniz bakın sonra diyorum ve şimdilik bu yazımı burada bitiriyorum. Bir dahaki konserde görüşmek üzere.

not:aslında hiç yazmayacaktım ama tutamadım yine kendimi...
not 2:en nihayetinde yılan hikayesine dönen video mevzuu kapandı ve -artık meşhuuuur diyebileceğimiz- cd elime geçti. henüz bakamadım ama umarım sorunsuzdur Menekşe'ciğim :D
sonnot:dün iyi bir dost daha edindim sanıyorum, o da ekibin bir parçası artık gerçekten de ("Genel Müdür" olacak, o kendini bilir ;))

Saygılar
 
Evet umarım görüntüler sorunsuzdur , Siz I.D. çekeceksiniz diye şekilden şekile girdik :LOL:
Ehh biz I.D. takipcilerininde katkısı vardır artık.
Gerçekten tadına doyulmaz bir gece yaşattınız. Çok teşekkürler.
İmza almak hiç aklıma gelmese de ( ne bileyim I.D hep bizden birileriydi ) görüntüleri youtube da paylaşırsanız sevinirim. Nasıl çıkmışım görmem lazım :p
 
oxvamu demiş ki:
Evet umarım görüntüler sorunsuzdur , Siz I.D. çekeceksiniz diye şekilden şekile girdik :LOL:
Ehh biz I.D. takipcilerininde katkısı vardır artık.
Gerçekten tadına doyulmaz bir gece yaşattınız. Çok teşekkürler.
İmza almak hiç aklıma gelmese de ( ne bileyim I.D hep bizden birileriydi ) görüntüleri youtube da paylaşırsanız sevinirim. Nasıl çıkmışım görmem lazım :p

Ya o dediğimiz görüntüler ta 31 Kasım konserine ait olanlar arkadaşlar (düşünün artık!!o yüzden "meşhuuur" diye anıyoruz muhteremi) Bu konserinki elimize ne zaman ve hangi formatta ulaşır bilmiyorum ama Menekşe'nin gönderdikleriyle birlikte elimizde önceden var olanları bir işlemden geçirdikten sonra youtube ile ulaştıracağız sanırım size(yani böyle bir proje var :D) Siz ön sıradakilerin de katkısı yadsınamaz elbet, sağolun.

...da I.D. kim? biz D.I.'yi biliyoruz ama ;)
 
Dünden kalanlardanım I.D. mı yazmışım hehe özür valla bir mesaj atayım dedim rezil oldum rezil hüüü :oops: :oops:
 
En başta amatör gruplar başlığında olmaz bu grup yahu! Nesi amatör bu adamların? :D

Konser sonrası ilk gün. Ben yeni yeni kendime geliyorum. O yüzden taaaa akşama kaldı bunu yazmak!

Halkla ilişkiler sorumlumuz Zeynep'çiğimi o yorgunluğu ile cebren ve hile ile ne yaptım ettim getirdim IF'e, üstelik ikinci kısma kadar da kaldı yani. Kendimi kutluyorum bunun için öncelikle. (Hşş, genel müdür yapıyorsunuz beni di miiii?:D) Tabii kendisinin konser bitmeden çıkması hepimiz için büyük bir şoktu :D Aralarına türk ezgileri de karıştırılmış D.I. tarzı Englishman In New York da kendisine armağanımdır efendim.
Şimdiiii malum alkol biraz fazla kaçmış bünyeye,o yüzden konserin 2.kısmının ortalarından itibaren pek bir yorum yapamıycam; "şu şarkı şöyleydi, şurda şunu yaptılar." filan gibi. Ha, ama konserin tamamı muhteşemdi o ayrı!
İnanılmaz bir performansları var hepsinin. Hem ayrı ayrı, hem de beraber. Aynı zamanda karşılıklı "atışmaları", dinleyicilerle ara ara konuşmaları, çalarkenki tavırları filan inanılmaz güzeldi. "pis cellocan" bestesine de hayran olduk Artun Bey'in :D

Emeği geçen heeeerkese geceki alkışlarımız dışında bir kez daha teşekkürler.
Bencillik yapayım; D.I. hep konser versin, hep çalsın, yorgunluktan ve uykusuzluktan ölsek de, sarhoş olsak da onlar hep olsun biz de dinleyelim. Ki dün iki şarkı dinledik; harikaydı. Birinin sözlerini hatırlıyorum ufak tefek, mırıldanmaya çalışıyorum. Diğerininkinin tek bir mısrasını hatırlıyorum. o mısrayı söyleyip kalıyorum :D
içki bütün kötülüklerin anasıdır evet! :D

Hangibar ve yahoogroup üyelerinden arkadaşlar da vardı. Hep beraber çok eğlendik.
IF çalışanlarına ve Selim Bey'e de ayrıca teşekkürler hem gruba, hem dinleyicilere saygı politikalarından dolayı.
 
http://www.youtube.com/watch?v=ZGPfxlkZ6E0

Heyecanla video bekleyen arkadaşlar bu soloyu Artun ve Pamela Spence'in orkestrasından İlgen 24 Kasım'daki Eskişehir Hayal konserinde atmışlardı karşılıklı. Garip bir açı ama idare edeceksiniz artık, o yükseklikteki bir sahneye o kadar yakın olunca anca böyle oldu Hayrını görün.

Bunun haricinde Aşk Yoruyor yazdığınızda çıkan 2 video daha var, arzu edenler onlara da bakabilir. Amatör çalışmalar kendileri.

Saygılar
 
Geri
Üst