Thomann'dan Alışveriş

Anladım, teşekkürler. Kafanın gelip kabinin gelmemesi çok ilginç :S üstelik 2 side aynı isime göre olduğunu varsayarsak. Büyük olasılıkla tek parça halinde paketlenmemiş olsa gerek.
 
Evet thomann 2 parça olarak gönderiyor genelde. Ama yine de saçma takılması, aldığım ürünün ne olduğu ve fiyatı belli sonuçta.
UKİM hafta sonu çalışmıyormuş bu arada. Hafta içi 8:30 - 17:00 çalışıyorlar.
 
Pazartesiye kaldı desenize. Bende 16 şubatta sipariş vermiştim bu pazartesiden beri güncelleme yok sayfaya. hala '' Gönderi yurt dışına sevkedildi'' diyor. Taa pazartesiye yeni güncelleme olacak umuduyla beklemek kaldı. Kafa amfi+kafa amfinin çantası + gigbag aldım. 8 kiloluk olan kafa, paketlemede 14 kiloyu buldu. Umarım tek parçadır bunlar.

Devlet daire mantığı olduğundan normaldir haftasonları çalışmamaları. Gerçi PTT çalışıyordu en son.
 
Herkese selamlar.

Alım-satım bölümünde Thomann'dan sipariş vereceğimi ve birşey getirtmek isteyenlerin de kargo payına ortak olmak koşuluyla sipariş verebileceğini duyurmuştum. Bu ayın (Şubat) 17'sinde sipariş verdim ve bugün (27'si) elime ulaştı.

Açıkçası bu başlığı okumadım. Paypal tanımlı enpara.com hesabımı kullanarak Thomann'dan alışverişimi yaptım. Olay bundan ibaret.

Peki buraya neden yazıyorum?
youtube'da gördüğüm şu "unpacking" videolarından ben de yapayım dedim ve Thomann'dan gelen paketi açışımı video olarak çektim.

Bakın nasıl paketlenmiş ve nasıl gelmiş:
 
Video için tebrikler. Bir çoğumuzun merakını gidermesi açısından isabetli bir düşünce olmuş. Bende 16 Şubat'da sipariş verdim 17'sinde onaylandı. Ne yazık ki hala gelmedi ve haliyle '' Gönderi yurt dışına sevkedildi'' ibaresi günlerdir çöreklendi kaldı. 23.02'den bu yana yeni güncelleme de yok sayfada. Şanslısınız vallahi.
 
iyi geceler.Thomandan 24.02.1015 de sipariş verdim jvm410hjs.yalnız 4 gündür shipped yazıyor aynı ekran var.Takip numarası da yok ki takip edeyim. 2 mail aldım shipped olduğu ile alakalı.Birincisinde shipping method international courier yazdı.sonra post ausland yazdı.Bir sıkıntı mı var insan endişeye kapılıyo ister istemez.
 
Sabah kargom kapıya geldi,vergisini verip sorunsuzca teslim aldım.Siparişimi ayın 2'sinde verdim toplam 28 gün sürdü.Türkiye fiyatından yaklaşık 550 lira ucuza aldım.
 
ukim de ptt işyerinde bekliyor yazıyor benimki. Pazartesi Türkiyeye girmişti.
asdasdasd.jpg
 
Benim dün arayınca gümrüğe takıldığı söylenen paket de bu sabah "PTT İşyerinde Bekliyor" olarak güncellenmiş. Sizinki de takılmış olabilir bu durumda.
Dün bana teslim edilen diğer paket "PTT İşyerinden Çıktı" güncellemesi ile UKİM'den KİM'e yönlendirilmişti.
 
Geri
Üst