Barış Akarsu

Çok üzgünüm.Tam da gününde bir ton isim çikti.Voxtaki konsere gidemiyorum:(
Niye aksilik hep gününü bulur ki..bir haftadir bos dururken bugün acaip problemler çikti.
Simdi konsere gidenler burda anlatacaklar ve ben sadece okuyacagim..en iyisi bir hafta bu sayfaya hiç girmemek...
 
xece üzülme,barış daha çoook konserler verecek :D bu olmadıysa,elbet başkasına gidersin ;) bennde gidemiyorum ama merakla arkadaşlardan vox haberleri beklicem :!: yarında Ankaralılar yaşadı :!: gölge barda çıkıyor :!: ayrıca hem cumartesi hemde pazar imza günü var ankarada :LOL:
 
bu sayfanin nöbetçileri hazir konserdeyken bir itirafta daha bulunayim:Bir sanatçiyi eksik yönleriyle kabul ettiyseniz daha çok seviyorsunuz.Ben de öyle oldu;zevkle dinliyorum onu,önceki düsüncelerim de degismeden..
 
nöbet değişimi yaptık :D Barışcım için her zaman organize şekilde hazırız ;) Tabi bu kişiye göre değişir,ama önemli olan senin zevkle dinlemen,eksiklerini görüp,onu böyle kabul etmen ;)
 
rockerrocker demiş ki:
Queen_of_Metal demiş ki:
fatalsmile demiş ki:
Queen_of_Metal güzel bir noktaya degismis. evet umutluyuz ve inançliyiz Baris için. gelisim her daim olmasi gereken bir sey zaten, ben oldum tamamdir diye bir sey söz konusu olamaz ki. Baris da bunun farkinda zaten ve biz her gün biraz daha yol kat ettigini gözlerimizle görüyor, kulaklarimizla duyuyoruz.

sabır,inanç,azim..

kesinlikle katılıyorum Queen_of_Metal
Bunlar olmazsa zaten bu destekde olmazdı Barışa karşı :LOL:
ayrıca Hasan'a cevap evet tanıyorum Hasan Barış'ı sen gölgeye gelecekmisin? Sende tanışır nasıl bir insan olduğunu daha iyi anlarsın

ve Selma canlı görünce sende çok iyi anlıyacaksın ve çok doğru bir analiz Barış sevenlerini dostu diye adlediyor hayran lafına karşı ayrıca kesin tanışırsın zaten konser sonrası Barışla beraber vox bize kalıyor :LOL: :LOL: :LOL:

şahsen bende isterim tanışmayı..umarım bir gün..

solistlerle tanışma konusunda acaip ballıyımdır:)
 
Dostlar selam evet bu forumun nöbetçilerinden biri olan ben nöbetimi devraldım ve kısa bir özet geçmek istiyorum sizlere İstanbul Vox ve Ankara Gölge ile ilgili :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Neyse Cuma akşamı Beyoğlu Vox daydık o gece İstiklalde bir boşluk vardı genel anlamda o açıdan Barış ında tabir ettiği üzere bizbize çok güzel bir konser geçirdik Barış Akarsu konserlerinde gün geçtikçe gerçek rock severleri görmek zaten en güzel tarafı olayın ve voxda da belki sayıca çok değildik ama iyi rock dinleyicisi ve özellikle Barış Akarsu yu dinlemeye gelmiş bir kitle vardı ve konser dolayısıyla, Barış Akarsu muh-te-şem-di :metal :metal

Cts gecesi hepberaber bu kez Ankara Gölge Bar daydık ve Ankara konseri tabir yerindeyse tıklım tıklımdı :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Benim bir başka gözlemimde her konserin bir öncekinden daha iyi olması ve Barış Akarsu'nun sesinin muhteşemliğinin tadını daha da iyi anlamamız oluyor süper bir gırtlağa sahip ve tabiki kendi albümü dışında konserlerde pek çok sevilen türkçe rock parçaları yorumluyor ve size nasıl anlatsam bu parçaları ondan dinledikten sonra gerçek sahiplerinden dinlemek inanın aynı tadı vermiyor belki abarttığımı düşüneceksiniz bu konuda sizinle tartışamam çünkü bunun için sizlerin de canlı performansları görmeniz gerek ama inanın hissettiğimiz durum budur :LOL: :LOL: Demir Demirkan'ın Kahpe'si, Yaşar Kurt un Korku'su, Cem Karaca'nın diğer bir muhteşem eseri Resimdeki Gözyaşları, Tamirci Çırağı, Barış Manço'nun Sarı Çizmeli Mehmet Ağa sı, Fikret Kızılok un Sevda Çiçeği, Aşık Veysel'in Uzun İnce bir yoldayım ı Duman nın içerim ben bu akşamı'ı ve daha nicesi ki totalde 27-30 parça seslendiriyor sahnede :metalhead

Yani arkadaşlar umarım sizlerde en kısa zamanda bir konserine gidersiniz aman dikkat çok feci alışkanlık yapıyor :LOL: :LOL: :LOL:

Önümüzdeki hafta kimdir o nun klibi vizyona giriyor albümdeki en sağlam parçalardan En çok satan albümler sıralamasında ise Türkiye 4. sü
 
evet, cuma aksami süper bir konser izledik. orkestra elemanlarinin tamami degismisti ve eski orkestraya nazaran çok daha sert, hard rock formatinda çalan bir orkestra ile Baris sahnede daha da devlesti. Salon tiklim tiklim olmamasina ragmen, izleyicilerin büyük çogunlugunun gerçek rock severler olmasi olayin en keyif verici yaniydi. Gün geçtikçe tüm rock severler Baris canli izleyip ne demek istedigimizi anlayacak ve Baris severler çig gibi büyüyecek,buna inancim tam.Ve bu yolda daima Baris'i destekleyenlerden biri olacagim. herkese selamlar :)
 
morvepipisi demiş ki:
kara_gece demiş ki:
adam gırtlağı bayağı iyiymiş aslında.klip şarkısını çok güzel söylemiş.tebrikler.artık saygımı kazanmıştır...

gırtlağı harbiden iyi

bende saygı duymaya başladım ;)

arkadaşlar,ıslak ıslak dışında albümde, özellikle Gel gör beni aşk neyledi parçasında,Barışın ne kadar iyi gırtlağı olduğudaha çok ortaya çıkıyor :!: dinlemediyseniz tavsiye ederim ;)
 
aynen ben de çok önyargılıydım ...fakat bu çocuk çok iyi bir iş çıkardı !özellikle de cem karaca nın parçalarına da iyi yorum getirmiş:)
 
önyargılar insanın ufkunu kısıtlar...

daha geniş düşünüp daha iyi değerlendirme için önyargılarımızdan arınmamız gerekir...


Barış'a gelecek olursak...albüme burun kıvıran arkadaşlarımın sahne performansı karşısında hala aynı şeyleri düşünmelerinin imkansızla eşdeğer olduğunu düşünüyorum şahsen...

gidilip izlenilmesi ve doğal olarak eylenilesi bi durum oluşuyor Barış sahnedeyken..küçük bi tavsiye..ya da öneri...
 
işte tek karalama noktanız
buyrun devam edin
Barış Akarsu Türkiyede gerçekten bişeylerin ilkini gerçekleştiriyor
nemi
çok güzel bir yüreğe sahip öyle güzel ve katıksızki
ve bakış açısıda öyle bunlar bu camiada çok rastlanan şeyler değil

ve çok az kaldı sizde bu tarz karalamalardan vazgeçeceksiniz diyorum başkada bişey demiyorum
 
ülkemizde niye rock müziğin asık suratlı yapılması gerektiğine dair genel bir kanı var ben bunu anlamıyorum? rock müzik sadece nefreti mi ifade ediyor yani? bir insan hem gümbür gümbür bir sese, hem rock müzik sevdasına, hem de güler yüze, sıcaklığa sahip olamaz mı? Barış'daki gırtlak kaç kişi de var bu ülkede? Bir canlı performansını dinleseniz yazdıklarınıza sizde pişman olacaksınız.
Barış sesiyle kulaklarımıza, sıcaklığıyla da kalbimize hitap ediyor. Bunu yapabilmek hem de hiç bir zorlama olmaksızın, doğal olarak yapabilmek kaç kişinin harcıdır bilmiyorum.
 
fatalsmile demiş ki:
fendertelecaster; konuya bu kadar agresif yaklaşınca insan haliyle merak ediyor tarzını, genel halini. genel olarak diğer forumlara da yazdıklarına şöyle bir göz attım da, durumu daha iyi kavradım. kendisi de müzik yapan bir insanın çekemezliğiyle yazılmış çoğu forumlara fikirler. ama bir de handikap söz konusu ki, o da bizzat kendi yazmış olduğun şu cümle "önemli olan eglenmek eglendirmek". sana göre önemli olan buysa eğer, eh Allah'a çok şükür ki Barış bunu fazlasıyla başarıyor :) yine de çıktığın müzik yolculuğunda sana başarılar diliyorum. saygılar
Önemli olan kaliteli dolu dolu eglenmek,eglendirmek ülkede tüketici fazlasıyla bilgisiz ve reklamı yapılan herşeyi(bu barış akarsu dışında bi durum) çok iyi sanıyorlar,hatta bunları idol ediniyorlar.Tabii ki Türkiye de yapılan işlere destek olalım.Ben yeni çıkan hemen her ismin albümünü alıyorum;fakat bi şekilde elemeliyiz,kaliteli ve kalitesiz şeklinde.Barış Akarsu nun albümünü dinledim,klibini izledim,yaptıgı coverı düşündüm,kalitesiz buldum.Bu fikrimide sonuna kadar savunacağım!!!Bi Pamela Spence kaliteli müzik yapıyor,Yalın kalite kokuyor!!!!Ama direc-t,manga,barış akarsu bunların arkasından dinleyince boş geliyor kulağa.Bi kere özgünlüğün ö'sü yok.Altyapılar,süslemeler,albümün genel soundu,sözlerdeki içerik,kelime oyunları,detaylara dikkat ediyorum.Vasatı geçemiyor.Fazlasıyla standart.Benimde grubum var aynı uyanıklıkları zaman zaman bizde yapıyoruz.Sonra vicdanım sızlıyor,ufacık bir gitar rifi üzerinde duraksız 6saat ugraştıgımı biliyorum,sırf kalite olsun diye.Ama bu adamlar altyapıları hazırlıyorlar sonra bi kaç tane müzisyene çaldırıyorlar.Sonra yaşasın müzik,gelsin paralar,gitsin kızlar.Mümkünse her nefes alışımda yaşadıgım dünyayı bana anlatmaya çalışmayın!!!!!
 
Ya bence birileri çok önyargılı davranmış burda. Ben Akademi Türkiye de de izledim Barış'ı ve çok içten geldi bana. Dersler falan vardı orda bile yani çabalarını da gördüm. Oturup saatlerce gitar çalmasını da izledim. Ama ilk albüme bakılmamalı albümü ilk çıktığında aldım ve gerçekten çok beğendim bi Pamela dan Yalından daha çok.. Barış bu albümü biraz bazı kişilere bağımlı olarak da yapmış olabilir ve onun daha sonraki albümlerinin çok çok iyi olucağından eminim. Müzikde kıyaslama olmamalı. Herkes farklı yerlerden yola çıkıyo.. Barış da ''halk'' olarak yola çıktı ve yaptığı müzik de tarzı da gerçekten buna göre çok iyi.. Kimsenin hakkı yenmemeli.. Zamanı gelince Barış dinleyebilirsin zamanı gelince Metropolis dinlersin Pamela dinlersin. Müzik ruh haline bağlı bişey..
 
Ben Baris Akarsuyu özellikle son zamanlarda çok begenerek dinliyorum.Simdi sunu kabul edelim;bir kesimimiz markasi belli bir kaç Avrupa grubuna hayraniz ve her yeni çikani onlarla kiyasliyoruz;o degil,bu rock degil,su taklit...oysa ,bir sanatçiyi elestirmenin tek yolu onu kendisiyle kiyaslamaktir;onu anlamaya çalismaktir.
Ben Barisi anladim ve seviyorum.Daha sert dinlemek istedigimde de diger cdlerimi dinliyorum.
 
Geri
Üst