Barış Akarsu

SOAD demiş ki:
rockerrocker demiş ki:

o nasıl oluyor yav ;D
:LOL: :LOL:
yani aslında hardblacke in sözlerine katıldığımı ifade ediş biçimimdi :LOL: :LOL:

kalıplara sokulmadan kendini nasıl ifade etmek istiyorsa o şekilde ifade etmeli kimseyi kırmamak adına kendini zorlamamalı. İnsanlar kendilerini ifade edebilecekleri özgürlüğe sahip olabildiklerinde yaratıcı olabilirler ancak.. :arrow:
 
teşekkür :)
Beğendiklerini sonuna kadar savunsun insanlar lafım yok ama bu durumu fanatikliğe dönüştürmek benim kafamda yalan olur ve bu birtek Barış Akarsu içinde geçerli değil herkes için gerekli.
Abi şuna bak ya bir yorum için girdik forumun müdavimi olduk bende fanatik oluyorum dermişim sonrada kendimi gebertirmişim. :p
 
HARDBLACK demiş ki:
teşekkür :)
Beğendiklerini sonuna kadar savunsun insanlar lafım yok ama bu durumu fanatikliğe dönüştürmek benim kafamda yalan olur ve bu birtek Barış Akarsu içinde geçerli değil herkes için gerekli.
Abi şuna bak ya bir yorum için girdik forumun müdavimi olduk bende fanatik oluyorum dermişim sonrada kendimi gebertirmişim. :p

şimdi cidden kopardın beni :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: valla açıkçası yapıcı olduktan sonra yazıcaksın arkadaşım inan doğrusu bu burada ve diğer formlarda yorumlarını tutuyorum şahsen :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
insanların kendi fikir ve ideolojileri olmalı sevmek demek fanatik anlamına geliyorsa ben yokum abicim... :roll:
 
İşte bu adamın etrafındakilerde bu var yada öyle gösteriliyor yada öyle nebilim öncelikle bundan soyutlamalı kendini.Mesela mvö oda etrafında harun harun diye dolanan tipler hasta ediyor beni.Ne bu kardeşim bırakın adamları zaten hanginize yetsinlerki :) :) :) :)
 
valla aynen yırtınanları oldum olası anlamam hiç bir zaman en hayran olduğum sanatçıya bile o derece kendini kaybedecek tarz hayranlığım olmamıştır bünyeye ters yani ;)

Barış konusuna gelince aslında biraz daha değişik acayip bir sevgi seli ve sevgiye boğmaca var ama şu tipik genç kız çıldırmaları yerine anne abla bacı kardeş sevgi boğmacası söz konusu azcık :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: buda 4 ay kadar onu gece gündüz Tv den izlemi onun haberi olmaada evlerine bir şekilde konuk olduğundan ailelerinden biri haline gelmesinden kaynaklanıyor. Tamam o rocker rock yapıcam o yolda ilerliycem vs diyor ama diğer taraftan bu yaklaşımlarda rockerlık imajına hiç uymuyor hani yukarda bahsettiğim genç kız tiripleri bile bence daha çok uyacak yani o derece ama Barış ise bilmemki ne yapmalı yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal olayı onunkide biraz karışık anlıyacağın ama sanırım yinede zaman herşeyi gösterecektir yani öyledir heralde :roll: :roll: :roll:
 
valla fazla söze gerek yok, kendi adıma genel olarak rockerrocker ve hardblack'in söylediklerine katılıyorum. sevgi yumağı durumu aşırıya kaçtığı sürece Barış'ın rocker imajını zedeleyeceği ortada. insanlar kendini biraz frenlerse sanırım bu durum kısa sürede ortadan kalkacaktır. zaten son dönemde üniversite konserlerine ağırlık verildi , genç kitlelere ulaşılacaktır. tabi gençlerin ne kadar rock sevdalısı olduğu ayrı bir sorun. biliyorsunuz hiphop diye bir müzik(!) türü de var ne yazık ki moda haline gelen. ama çok da önemli değil, rock seven hangi yaşta olursa olsun sever,dinler. ruhunu rocka teslim etmemiş insanların kalıcı bir kitle olması beklenemez, kalıcı olmamaları da pek de önemli değildir bence.
 
türkiyede bu kadar çok saçma sapan müzikler(!) yapan ve şarkıcıyım diye geçinen insanların yanında ben barış akarsuyu çok da umutsuz bir vaka olarak görmüyorum. şansı olabileceğini düşünüyorum ilk albümde cover olması çok iyi olmamış bence ama ben yine de başarılarının devamını diliyorum... 8)
 
Güzel olacak herşey güzel olacak bazen yanlışlarda yapılacak hatalarda olacak ama o hatalardan yanlışlardan çıkartılan derslerle daha güzel daha kalifiye olmak adına iyi yollar alınacak BARIŞ AKARSU da garip bir ışık ve pozitiflik var bu kesinlikle çok büyük bir artı onun için

http://www.baris-akarsu.com

girin bakın bir kez olsun dinleyin....
 
Geri
Üst