Barış Akarsu

zeytinlide iyidi ama biraz geç geldiği için soundchecki gec yaptı..bundan dolayıda ondan önce cıkan gruplar konserlerini daha kısa sürede tamamlamak zorunda kaldı..
Deli ve Yolgezer şarkılarını tamamlayamadan sahneden inmek zorunda kaldı..
 
Evet bir kaçgündür foruma giremedim verecek bayağ bir cevap birikmiş önce sondan başlamak istiyorum Zeytinlide Barış erken gelmişti ama gurup arkadaşları Bodrumdan yola çıkmışlardı ve yol çalışmaları sebebiyle beklenen saatten geç gelmeleri soundcheckin geç yapılmasına sebep olmuş :? ve bu durum gerçekleşmiştir. Diğer gurupların bu sebeple erken ayrılmaları söz konusu değil zaten bu tarz festivallerde l tek başına verilen konserler gibi olmuyor ayrıca zeytinlide bir gurubun Barış çıkınca popçular dışarı demesi hakikaten hoşdeğildi ama Barış Burası rockçıların yeri aramızda popçu yok zaten diyerek performansına devam etmiştir ve son derece keyifli bir performans sergilemiştir.

İkincisi geçen cumartesi 30 Temmuzda unutulmaz bir konser verdi Amasrada tam 1 yıl önce o gün ilk konserini vermişti ve onun 1. yıl dönümünde muhteşem bir performans sergiledi :metalhead böylesi güzellikte bir performansa ben daha önce şahit olmadım 2,5-3 saate yakın hiç ara vermeden sahnede kaldı 40 kadar parça söyledi inanılmazdı gurup ta çok iyiydi muhteşem ötesi bir yıldönümü oldu anlıyacağınız Konser ücretsizdi geçen seneki gibi mendirekteydi ama geçen seneki ses sistemi fecii idi bu eksikliği bu sene fazlasıyla gidermişlerdi ses sistemi süperdi konser ve BARIŞ muhteşemdi keşke buradaki herkesin görebilme imkanı olsaydı biz bitap düştük oda konser sonunda yoruldum falan dedi ama aynı çıktığı performansla tamamladı konseri :alkıs . Konser ücretsizdi. Ertesi gün Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Alaplı Festivali çerçevesinde konseri vardı burada Ali şan !!! sahne alacağı için 45-50 dakika kadar sahnede kaldı.

Kliplere gelince Barış ın bu gün klip çekimi Amasrada başlıyor. iki parçasına birden klip çekilecek Amasra ve Gel Gör Beni Aşk Neyledi. Ama vizyona önce hangisi girer bilmiyorum. ( Sinema gibi oldu anlatım vizyon falan :LOL: :LOL: :LOL: )

Bu hafta boyunca Barış Amasra da hem memleketi ile hasret gideriyor hemde klip ile uğraşıyor. Bu cuma Maçka/Sümela Şenlikleri kapsamında Trabzonda sahneye çıkacak sonrasında Bartının Ulus Festivali var orada sahneye çıkacak ( Manowar konserini kaçırıyor bu yüzden :evil: ) vee Pazar günü yine Amasrada Mendirekte yine muhteşem bir konser verecek Amasra süper bir yer arkadaşlar şiddetle herkesin görmesini tavsiye ederim gerçekten muhteşem bir manzara sıcak kanlı insanlar tarih bir anda sarıyor sizi Fatih Sultan Mehmet Amasraya Çeşm-i Siyah adını vermiş Amasra Kalesinden muhteşem Karadeniz manzarasına bakarak Ankaraya çok yakın 4 saatlik yol ve h.sonu özellikle ordan gelen çok oluyor pansiyonlar ve oteller ucuz Balık ah Balık muhteşemmm imkanı olan herkese bu hafta sonu Amasraya gitmesini tavsiye ederim hem dinlenmek hemde Barış konserini dinlemek için.

Neyse şimdilik anlatacaklarım bukadar...

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
:metalhead :metalhead :metalhead
 
Şöyle söylesek ne dersin kingofloss

120 konseri geride bıraktı sadece 1 yıl içinde .....

klipi soran arkadaşlar klip Amasra ve Mavi parçalarına çekildi 5. klip gel gör beni ye çekilecek sanırım önce Amasra parçası ekranlara gelecek ama çok güzel bir klip olmuş Atlantis film ve 2 yönetmenle gerçekleşti 3 gün sürdü sadece çekimler gün doğarken gün batarken o eşsiz Amasra manzaralarını izleyeceğiz sanırım :)
 
Barış Barışarock'a gönülden katıldığını ve desteğini birkez daha kanıtlamış oldu. Dün stantda Barış'dan başka hiçbir katılımcı sanatçının bulunmamasıda ayrıca üzücüydü. Katılımından ve desteğinden dolayı Barışa Akarsu'ya teşekkür ederiz.
 
Kola içen Bush olsun Kola içen Bush olsun :LOL: :LOL: :LOL:

Haftaya rock müzik dinlemenin dışında gerçekten onun Felsefesini çözen çözmek isteyen herkes BARIŞAROCK a gelsin

Dün Barış standdaydı diğer dostlarda umut ederiz orada olur stand İstiklal de Galatasaray Lisesinin önünde Kadıköyde Eminönü iskelesinin önünde bir hafta boyunca açık olacak


ŞAVAŞ MAYARAK BARIŞAROCK :twisted:
 
24 Ağustosta yani yarın 3. Klip Amasra Tüm Müzik kanallarına dağıtılacak Power dan hiç bir umudumuz tabi yok taraflı yayın ilkesi yüzünden ama sanırım KRAL - TÜRKÇE - DREAM- NUMBER 1 da yayınlanır.

4. Klip Mavi ve 5. Klip de Gelgör Beni, Mavi çekildi Gel gör beni çekilecek 8) ...
 
Konser çok güzeldi biz gittiğimizde başlamıştı biraz geç kaldık yanı Asya Tur sağolsun. Uzaktan sesini duyduğumuz anda zıplamaya başladık biz. Kalabalık bir topluluk vardı ve Barış gerçekten çok iyiydi. Boynum ağrıyo hala inanın sallamaktan çok canlı çok neşeli çok keyifli bir konserdi. İlkkez Barış'ı bu kadar uzaktan izledim ve çantalar yüzünden gösterilmesi gereken tempoyu yakalayamadık.

Çünkü Barışarock stantında ben zıplayamıyorum diye çantayı bırakınca bir arkadaşımla beraber bir baktım Barış uçuyor ve döndüğünde elinde çantalarımız vardı. Arkadaşım çantanın gittiğini görünce koşuyo ve arkadasından Barış. Allah'tan yakaladılar...

Dönüşümüz faciaydı ama çok eğlenceliydi yani. 4,30 gibi zar zor evde olmayı başarabildik. Ama değerdi yani... :dans :metal :taptim :metalhead :alkıs
 
Geri
Üst