Barış Akarsu

Bende yazıp yolladım sağol merviii artık tüm bu yapılan haksızlıklara isyan edesi geliyor insanın YETEEERRRRR!!! diye bağarmak istiyorum YETERRRR!!! :evil: :dan :dan :dan :dan :evil:
 
arkdaşlar bu konuda dorian forumuna yazdığım yazıya ordan bir üye arkadaş aşağıdaki yanıtı vermiş..ben aynen aktarıyorum.

abigail demişki:
eger 2003 h2000 e gitmiş olsaydınız dorian'ın 2003 yılında h2000 ana sahnesinde bile 'gel gör beni'yi bu haliyle çaldıklarını bilirdiniz. Eğer gitmediyseniz de aynı gün ATV ana haberde de bu konuyla ilgili haber yapılmıştı 2003 yılında... anlayacağınız bu adamlar en az 3 yıldır bu sarkıyı bu halıyle calıyorlar... yani ilk Barış Akarsu değil.. bilgilerinize sunulur..
 
BaRış'ın da geçmişine gidilirse birçok şarkıyı seslendirmiştir.Bu tatmin edici bi cevap değil.2003 yılında söylemeleri beni hiç ilgilendirmiyor açıkcası.BaRıŞ bu şarkıyı albümüne alıp duyuran kişidir ve Dorian grubu tarafından resmen sahiplenilmiş.
Sunumda ki yanlışlık benim sinirimi bozmaya devam ediyor.
''BU İLAHİNİN ROCK FORMATINDA SÖYLENDİÐİ ŞİMDİYE KADAR HİÇ DUYULMAMIŞTI.''Bu ve bu tarz cümleler BaRış'a haksızlık yapıldığının kanıtıdır..
 
Bırakın üstümüze gelen gelsin dostlar :? İster kabul etsinler ister etmesinler geliyor geliyor BARIŞ AKARSU geliyor diyorum.

Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum, yersiz karalamalardan yapılan haksızlıklardan artık çok sıkıldım herkes yaptığı işi düzgün yapsın düzgün yapılan her işin alıcısı vardır diyorum.

Barış bu Çarşamba saat 14:30 da TV 8 de İpek Yolunda
 
tabiki düzgün yapılan her işin bir alıcısı vardır. :LOL:
bu arada sitenize baktım daha üye olmadığım için forumlara giremedim 8) ama açılış ve ana sayfa çok güzel olmuş yalnız sanırım intro gelgör beni ama yanlış yerden kesilmiş gibi geldi bana ve sürekli bi tekrar söz konusu onun yerine kısa kısa albümün diğer parçalarının mesela introlarını koysanız daha hoş olur kanımca ama tabii siz bilirsiniz dizayn çok iyi olmuş gerçekten de :LOL:
 
Dün bende siteye baktım ama gözlerime inanamadım. Site İZMİR DUNGEON BAR'a ait sitenin aynısı. Barış'ın dungeonla bir ilgisimi var. Yoksa komik bir durummu bu.
 
barışın izmir dungeon barla geçen yıl iki kez konser vermenin dışında bir ilgisi yoktur..şu an girmeyi denedim o siteye ama giremedim..barışın sitesinin mod larından biri olarak tamamiyle özgün bir site olduğunu söyleyebilirim.ayrıca siteler yapılırken belli formatlar kullanılır.dungeonda aynı formatı kullanmış olabilir.giremediğim için başkada bir fikrim yok..
 
gee demiş ki:
tesadüf ötesii..yuhhh 8O 8O :?:

ya admin arkadaş girmiş gerekli açıklamayı yapmış ne var bunda acaba dungeon barın sitesini yapan arkadaşta mutlakaki o bahsi geçen templete lerden etkilenmiş ve uygulamış gerçekten sataşacak yer arıyor bazı kişiler anlaşılması çok ama çok güç :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
 
Bi Barış Akarsu fanı olarak bu başlığı neden daha önce görmediimi anlayamıorum dorusu_neyse Barış ne yapsa nasıl yapsa çok ii oluo_Akademi Türkiye de Barış ı gördüğümde işte budur dedim we hep onu desteklediim hala destekliorum_o çok başarılı biri ayrıca çokta ii biri_canlı performansı harika...
 
yani sırf benzerlik var diye kaldırdınızmı site başlangıcınızı bence çokda güzel olmuştu ne var yani site siteye benzeyemezmi sonuçta o teplete i yapan başka birileri tasarımcılar bunu ben kullandım sen kullanamazsın diye bi kaidesimi var? neyse siz bilirsiniz ama bence çabuk pes etmişsiniz... :roll:
 
Geri
Üst