Barış Akarsu

yuh

metallizm demiş ki:
bende çok üzüldüğümü ifade edeyim ama burası turkROCK.com bir filmde oynadı , imajı özenti ve tiki tiki kızları kendine çeken tam bir rock tikisi olduğu için 0'dan bu noktaya gelmesi çok normal.asıl olağan şey yaptığı işle olaya el atmasıdır.onun bunun cover ını alarak diil.ok?

yuh ''''''''''sanada !!!konumuz bir ınsanın hastanede yasam savası vermesi
tikilik vs vs degil sen bence en buyuk tikisin hemde rock tikisi....
 
barisakarsupa9.jpg



OGÜN SANLISOY FAN CLUB (www.ogunsanlisoy.info) adına

Sevgili Barış AKARSU'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletir ve dualarımızla yanında olduğumuzu belirtmek isterim.

Ölenlere rahmet yakınlarına sabır dileriz. Acınızı paylaşıyoruz.

Çok üzgünüz.

Allah Barış'a ismi gibi hayatla yeniden barışmayı nasip etsin.
 
severcik demiş ki:
üzüldüm diyemem.üzüldüğüm tek nokta ölmesi durumunda rock ikonu haline gelecek olması.barış akarsu tşörtleriyle gezecek tiplerin olacağını düşünmek beni gerçekten üzüyor.


ya senin gibilerin geberip gitmesi lazımken orda gencecik tertemiz insan ölümle pençeleşiyor ağır laflar ederdimde forum kuralları var karaktersiz odun
 
burda olumsuz mesaj yapan herkes şerefsizdir açık ve net söylüyorum bunu forumdan mesajımı silende aynıdır bunu yazmazsam ben şerefsiz olucam cunku. adamı begenmezsın nefret edersın tiky dir özentidir ama ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR be hayvan evlatları cunku ınsan deılsınıuz bu tabır COK dogru oldu. Insallah boyle acıları ALLAH size de yaşatır da anlarsınız şerefsizler
 
Filimde oynuyan rocker olamaz , Top oynuyan rocker olamaz.Simdi bisey diyecem olmicak sizene lan isteyen istedigini olur sümsükler.

Barıs Akarsu'ya acil sifalar dilerim.Üzücü bi haber.
 
basebornpwnage demiş ki:
burda olumsuz mesaj yapan herkes şerefsizdir açık ve net söylüyorum bunu forumdan mesajımı silende aynıdır bunu yazmazsam ben şerefsiz olucam cunku. adamı begenmezsın nefret edersın tiky dir özentidir ama ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR be hayvan evlatları cunku ınsan deılsınıuz bu tabır COK dogru oldu. Insallah boyle acıları ALLAH size de yaşatır da anlarsınız şerefsizler

kardeş ağzına sağlık.Ben içimden neler dedim. Bu kadar adi olunmaz.

Atam geçlerin ne hale gelmiş diyorum. Adam Atatürk'le ne alakası var diyor. Şerefsizler insanlıktan nasibini alamamış kişiler bunlar.
 
metallizm demiş ki:
valla üzüldüğümü belirttiğim halde o kadar laf yedim :D hala anlamışta değilim sadece beğenmiyorum dedim + laflarından önce forum kuralları denen bir unsur var beni moderatör e beni şikayet ediceğine kendi tasviplerine dikkat et.

lan beğenmiyosan sktir git adamın sayfasına yazmak zorunda değilsin. amacın ortalığı karıştırmak mı?
öküz? buna mı dikkat edeyim? öküzsün. emin ol bu az bile soy sop kayanlarda çıkar yakında merak etme.
 
müziğini beğenmiyorum açıkçası ama haberi duyunca çok üzüldüm.herşeyi bir kenara bırakalım 28 yaşında gencecik pırıl pırıl bir insanın hayatı söz konusu.umarım sevenlerine kavuşur...acil şifalar..
 
''Barıs Akarsu'' bana göre Turkrockda Anlının teriyle para kazanan rock müzik yapan birisi.Etrafımıza bakdıqımızda
müzisyen diyebilecegim 3 kişi bilemedin 4 kisi cıkar.Bunlardan biriside ''Barıs Akarsu.''


Ben grubum adına ''Barıs Akarsu''ya bol sifalar diliyorum.Elimizden gelen birsey olursa beim (gibi 2 , 3 aptal düsünce dısında) herkez kosarak gidecekdir eminim.

Acil Şifalar ''BARIS AKARSU'' Yıkılmassın sen.

Tansiyon 12.8
 
ÜNLÜ ŞARKICI BARIŞ AKARSU KOMADA
İŞTE KAZADAN HEMEN SONRA ÇEKİLEN FOTOÐRAFLAR...

30.06.2007 20:46
Bodrum’da geçirdiği trafik kazasının saatler geçmesine rağmen yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi vermeye devam eden Barış Akarsu’nun “Yalancı Yarim” dizisinden rol arkadaşı Merve Sevi, kazayı öğrenir öğrenmez geldiği Özel Bodrum Hastanesi’nde gözyaşlarına boğuldu!..



haberturk...

BARISKOMAA45.jpg


baris_akarsu_sedye.jpg



baris_akarsu_kamyon.jpg



baris_akarsu_araba.jpg


merve_sevi_hastane1.jpg


merve_sevi_hastane.jpg
 
iLKeRrR demiş ki:
Sayın insan bozuntuları. İnsanımtraklar hatta. Adamı sevmezsiniz, müziğini sevmezsiniz, tipini sevmezsiniz. Yada bilinçaltınızda eski sevgilinizin Barışa olan hayranlığının izleri vardır hepsi kabulum. Lakin be anne tarbiyesinden yoksunlar. Kişiliğini bilmediğiniz bi insanın ölmesine nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz. Savunduğunuz rock felsefesinin altında barış yok mu? İnsanların ölmemesi yok mu? Yazıklar olsun hepinize. Kalp yerine vücudunuzun sol tarafında taşıdığınız taşa yazıklar olsun. Kalbiniz de, beyniniz de vücudunuzun tam ortasında taşıdığınız bi uzva dönüşmüş.


Belki bir şey ifade etmez ama alın Hatay da bir öğrenci evi. Karı kız yok. Daha önceden tanışıklık yok. Sadece güzel vakit geçirmek için bu kadar mütavazi olup geceyi bir öğrenci evinde geçirebilen bir adam var

http://www.youtube.com/watch?v=SitmgzZ5vWY

iLKeRrR demiş ki:
Kendisiyle 2 günlük bi tanışıklığım oldu. Buraya konsere geldi sabahlara kadar oturduk bizde kaldı acayip bi insan en azından bizden biri saat 5 oldu evde yatacak yer kalmadı hepimizin kafalar güzel uyumadan önce en son hatırladığım barış ben birde birisi benim yatakda :D . Öyle tepelerde birisi gibi görmüyor kendini bir öğrenci evinde sabaha kadar muhabbet edip orada kalabilen bir insan
picture10tx.jpg
picture102pa.jpg

Bilader beni niye çağırmadınız ya, vallaha olmadı bu :?
 
allah bu tür saçma sapan yazılar yazan insanlara öyle bir acı versin ki bu lafları aklına gelsin!!!

ölenlere allahtan rahmet diliyor, barış akarsuyada allahtan acil şifalar diliyoruz. bu tür saça sapan yazılar yazanların inadına barış yaşayacak ve yaşatacağız allahım tüm sevenlerine bağışlayacak onu sizlerin inadına!!!
 
Ölümle pençeleşen bir insan hakkında kafasna göre yorum yapan insan kılığındaki hayvanlara bence aldırmayın arkadaşlar...Gelip burada yok tikilikle yok özentilikle kafayı bozmuş insansılara cevap vermeyin lütfen :!:

BARIŞ İYİLEŞİCEK...buna inanın..bunu düşünün
 
berbay demiş ki:
"kimdir o" bi şarkısını dinledim ve sevdim açıkcası...bir çok "ROCK" yapıyorum diyenden daha samimi bir insan en azından ki müzik'te çok önemlidir samimi olmak...:D

ahh be..yazık olacak çocuğa...1 mayıs alanlarında büyümüştü,yardım sever bir insandı..umarım en kısa zamanda iyileşir,ancak durumu gerçekten çok kritik ve benim ümidim hiç yok :cry: inşallah tüm dediklerim tersine döner'de kimdir o gibi güzel parçalara imzasını atar...
 
yasin_ibar önceki sayfalarda başından sonuna kadar seni haklı buluyordum da abartma istersen.. Şurda Hatay'a kaç kişi geliyor ki zaten. Gelmişken de haber verseydniz keşke biz de izlemeye giderdik anlamında söuyledim. Kusura bakma da bu sefer de sen show yapmaya başladın burda. Aptalca muhabbetlere girmeyeceğim senle ki zaten gereken temizlik de yakında yapılır bu forumda..

Herkes işine..

Ben Noktamı koyarım ve burda biter.
 
Geri
Üst