Barış Akarsu

Bilmezler ki aslolan, yüreğinin güzelliğinin yüzüne vurmuş olmasıdır..

Bilmezler ki Barış bizim için dosttur, arkadaştır, kardeştir.. Belki kimine göre de sevdadır, aşktır.. Kime ne? Çünkü hepimiz insanız ennihayetinde..

Barış da "insan".. Ama içi boş bir kavram değil bu, bazılarının insanlığı gibi.. Adam gibi adam..

O yüzden bu kadar sevildi, o yüzden en ufak bi söze kimsenin tahammülü yok.. O yüzden bunca insan saatlerdir uykusuz, dua etmekten vazgeçmedi..

Bu defa bizim için umut O çünkü.. Kaybettiğimiz dostlarımızın ardından bizim için duyduğumuz en ufak bir iyi haber, küçücük bir teselli.. Kimsenin duyduğumuz acıyı sorgulamaya, bilip bilmeden ahkam kesmeye hakkı yok..

Hatırlayın arkadaşlar.. 'En büyük anahtar sevgi, o her kapıyı açabilir..' der Barış hep..

Sevmekten vazgeçmeyin.. Dua etmekten ve inanmaktan vazgeçmeyin.. O hissedecektir.. Her zaman ki gibi..
 
Baris Akarsu'muzun hayata donecegine inanıyorm bize bırakmayacak inş. mucizelerin adamısın senin kadar durust,dogru,tatlı,calıskan,düzgün adam bulmak zor dayan Barış dayan
 
Sahsıma yazılmış olan mesaja cevap vermeyeceğim. Beni tanıyanlar şov adamı olmadığımı iyi bilirler. Zaten bana mesaj yazan arkadaşta konuyu kapatalım demiş. Bence de kapatalım.

Barış'tan gelen iyi haberlere sevindim. Umarım iyileşir sağlığına kavuşur.

Eğer ki sağlığına kavuşursa manevi olarak bir yıkımda olacak zaten. Moderatörlerimizden ricam şu gereksiz mesajlar silinsin. Barış bu yazılanları görmesin. Haketmiyor çünkü ;)

Dua etmeye devam..
 
barış kendi kendine solunum yapabiliyor ve bu çok sevindirici bir durum. dokular yenilenmeye başladı . yani uzun yolun ilk adımlarını atıyor barış..

barış güçlüdür, dayanıklıdır, sevgi adamıdır, tertemiz iyilik dolu bir kalbi vardır.

ve öyle direniyor ki hayatta kalacak..

yazılan saçma yazılara gelince şu durumda böyle düşünenler rockçı değil insan olamaz...


ve arabayı barışın kullanıp cinayet işlediği de şuan için doğru değil arabayı zeynep'in kullandığı biliniyor.
 
Arkadaşlar Barış'ın şu anda desteğe çok ihtiyacı var.En içten dualarınızla şimdi gösterin gücünüzü.Çok samimi sağlam karakterli ve çok genç bir insan.Yapacak çok şeyi var gitmesine izin veremeyiz.Bu sefer iyiler erken ölür lafının doğru olmadığını kanıtlayacağız.Onu bırakmayacağız eskisinden bile daha sağlam olarak ayağa kalkacak Allah'ımın izniyle.Bedenen olmasa bile kalbimizle ruhumuzla yanındayız Barış...
 
SON DAKİKA!...
YAŞAM MÜCADELESİ VEREN BARIŞ AKARSU’NUN DOKTORU ABDULLAH SERVET’TEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ!...

1/7/2007 12:21



İşte özel Bodrum Hastanesi Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet tarafından yapılan açıklama:

“Barış Akarsu’nun son durumu ile ilgili herhangi bir nörolojik gelişme, reflekslerde bir gelişme sağlayamadık. Beyin ödemi devam ediyor. Şu aşamaya kadar bizi sevindiren tek şey diğer organlarının henüz çalışıyor olması. Beyin sapı baskısı devam ediyor. Açıkça kısa ve öz söylersek yapılan beyin ödemi tedavisinden şimdiye kadar herhangi bir sonuç alamadık. Durumu ciddiyetini koruyor. Bu tür beyin ödemi olaylarında ne kadar erken cevap alırsak hastanın uyanma şansı o kadar yüksek, ne kadar uzarsa o kadar düşüktür. Şimdiye kadar almamamız umut kırıcı olarak değerlendirilebilir. Şu anda olumsuz bir gelişme de olmadı.”

 
evet haberler güzel ama eskısı gıbı olamayacak bıdaha dıye söylentiler var.eskısınden de iyi olacak.saçlarının tekraruzamasını hep beraber bekleyeceğiz.dualarımız senınle ................
 
Bu mucize gerçekleşse bile hem barış için hemde sevenleri için hiçbirşey eskisi gibi olamayacak malesef arkadaşlar :cry:
Ama Allah`tan umut kesilmez..inanmaya,umut etmeye ve dua etmeye devam...

Uyan artık uyaaan Barış :cry:
 
Şimdi onu kişisel olarak sevmek sevmemek önemli diil... Çok kötü bir olay yaşıyor ve hayatta kalmaya çalışıyor... Bu konuda onun yanında olmaktan başka ne yapılabilir... Müziği ile ilgili yorumlar o iyileştikten sonra devam eder, şu anda çok gereksiz...
 
Ya biri tadaviye cevap verdi yazıyor öbürü tam tersini yazıyor atkadaşlar bu haberleri hangi sitelerden alıyorsunuz.Güvenilir degillerse haberelr lüfven vermeyin böyle ikilem yaşatmayın insanlara.
 
benim aldığım son haber uçankuş.com dan alıntıdır. aynı haberin sözlü olanını NTV de öğlen haberlerinde de dinledim.

aalesef beyin ödemi koma halinin devam etmesi durumunda ölümcüldür. 2 sonuç çıkar ortaya , hasta ya ciddi kalıcı hasarlar ile komadan uyanır yada koma hali devam eder ve beyin ölümü gerçekleşir. geri kalanı maalesef mucizedir.

Dün gece açıklanan kaza raporunu dinledim STAR TV de.....Bbunu söylemekten hicab duysamda, bunu söylemeden de edemeyeceğim... ölen öldüde, ölürken kaç kişinin de hayatı karardı.

Hadi Barış uyan lütfen, tıbba inat, hayata inat, şanssızlıklara inat UYAAAN !!!
 
Umudumuz sonsuz..İç karartıcı düşüncelerinizi kendinize saklayın..Sizin kadar burdaki insanlar da biliyor yazdıklarınızı ama iyi düşünelim diyoruz..Lütfen..Germeyin insanları..

Barış iyi olacak..Herkes istiyor bunu..Sadece olumlu düşüncelerimizi yazalım..
 
Geri
Üst