Barış Akarsu

Olmadı hiç olmadı bu. Yutkunamamanın ne demek olduğunu anladım.
Hayatta herşeye bir anlam bulmaya çalışan ben anlamlandıramıyorum bunu. Neden piyango adam gibi adamlara vuruyor anlayamıyorum. Her ölüm erkendir belki ama hakkaten bu çok erken. Daha yapacak çok şeyin vardı. Özgürlüğüne kavuşup özgür müziğini yapacaktın. Daha çok şey vardı. Up uzun hayallerini gerçekleştirmene 100 yıllar yetmeyecekken 28 ne demektir. Olmadı Barış olmadı. Konserinde kendince kız taklidi yaparak Barış Barış diye bağıran beni bile hiç beklemeyeceğim bir mütevazilikle karşılamıştın. Ben bile bana bu kadar olumlu bakamazdım. Merak ediyorum oralarda bir yerlerde hala bardağın dolu tarafını görebiliyor musun? Buradan bakınca bardak bomboş çünkü :(.
En geç 50 yıl sonra görüşürüz. Suratına son söylediğim sözlerdeki gibi olduğun için. Hep böyle kaldığın için teşekkürler.
 
Gerçekten mütevaziydi öyle kasıntı bir tipde degildi.Sevenleri yanına geldiginde hiç soguk davranamdan gülümser hal hatır sorar muhabbete girer ve önemserdi.Zaten bunlarıda gösteriyorlar hep tvde videolarını ordada gözükmekte.
God damned ne diyim.
 
hayattaki acı olan tek gercek ölüm olsa gerek.bir gün herkesin annemizin, babamızın, kardesimizin, karımızın, cocugumuzun,bizim, her yaradılan insan ogglunun gidecegi yer orası. kacınılmaz tek gercek. kimseye sevdiklerinin ölümü tattırmasın allah..
barısında mekanı cennet olsun..
 
Arkadaşlar bu konuyu ben açtım ve ben kapatmak istiyorum.. Lütfen kimse benim mesajımın üstüne birşey yazmasın....... Son bir gün gelecek elbet ama erken geldi. Barış, özür dilerim konunun ilk mesajında yazdıklarım için. Devam edemedin, yanıldım, yanıltanlar sağ olsun, tanrı sağ olsun.. Mekanın cennet olsun.. Seni çok seviyorummm. eReN ÖzeN
 
ah barış ah sen aslında o gece öldün..ama bizleri biraz olsun alıştırmak için geri döndün..baktın ızdırabımız artıyor.artık gitme vakti dedin..ah barış ah sen benim ikinci oğlumdun..kimselere nasip olmayacak sevgilere sahiptin..sen çok özel bir çocuktun..hayatın ışıltısıydın..ne zaman hayatımızda mutsuzluk olsa sana dönüp bakmak seni dinlemek bize müsekkin gibi geliyordu..senin için uğraş vermenin keyfide bi başkaydı..seni herkese tanıtabilmek için yaptığımız mücadeleler..o güzelim albümlerini dinletebilmek için yaptığımız herşey..o muhteşem bangır bangır sesinle gerçekleştirdiğin konserlerin..o cana yakın sıcak kişiliğin.. sen hayat adamıydın.asla şımarmadın hep halka yakın oldun.sen saf tertemiz bir anadolu çocuğuydun..kimse bozamadı seni..şimdi sen bir efsane olacaksın.belki albümlerin şimdi yok satacak..konser videoların belki izlenme rekoru kıracak..ve sen bunu yukardan izliyor olacaksın..ama keşke gitmeseydin be barış......çok zor olacak sensizliğe alışmak çok zor....
 
Daha Çok zamanın vardı Barış Çok işler yapacaktın .. Allah herkese sıralı ölüm versin.. Allah rahmet eylesin..

ÇoK üzücü Sözler.. Ailesine Allah sabır versin.. :cry:
 
Barış'ı şahsen tanımayı çok isterdim. Onu ilk ve son kez 7 Aralık 2004 Sebastian Bach İstanbul konserinde görmüştüm. Konser çıkışında merdivenlere doğru yürürken sağıma bir baktım yanımda. Metal tokalı klasik siyah deri ceketiyle 80'lerden çıkmış gelmiş gibiydi. Ona baktım beni görmedi. Gözgöze gelmek istedim aslında. Ben de müzisyen olduğum için ona bir ''Merhaba Nasılsın? demek isterdim.'' O zamanlar henüz albümü çıkmamıştı ve yapacaklarıyla ilgili fikrim yoktu ama katıldığı yarışmayı ara sıra takip etmiştim ve enerji dolu, karşına alıp adam gibi konuşabileceğin dertleşebileceğin birine benziyordu. Tam konuşacaktım arkadan biri ''Barış'' diye onu çağırdı. Kafasını çevirdi ve geriye yürüyüp uzaklaştı. Ve gitti!!! Keşke konuşabilseydik. İnsan bazen yaşadığı anın değerini bilemiyor. Yazarken şu an boğazım düğümleniyor. Yaşıtımdı,benim gibi saçı uzundu. Talihsiz bir kazayla aramızdan ayrıldı. Mekanın cennet olsun Barış.
 
Hayat ne kadar acımasız,daha 28 yaşında,gencecik bi insanın ölümü cok üzüntü verici.Kimbilir ailesi ne haldedir.Çok yazık oldu,daha yaşayacağı onca seneler varken bi anda ölmesi ne kadar acı.Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin......
 
Genç yaşta kaybettik.Arkasından bu kadar güzel şeyler yazılması da onun gerçekten iyi bir insan olduğunun en güzel kanıtı.Başımız Sağolsun...
 
Rahat uyu Barış'ım...
toprağın bol,mekanın cennet olsun...bilirsin; senin gibiyiz hepimiz aslında, duygusal ,çok ta vefalı.."unutmayacağız" dedik mi bir kere,yüreklere kazınır suretin,kolay kolay da eskimez.ve biz seni hiç unutmayacağız Barış'ım..sen hep bizimle olacaksın..
ailesine sabır,tüm sevenlerine başsağlığı dilerim...
 
Geri
Üst