Barış Akarsu

Akarsu’nun kafatasında çok sayıda kırık olduğunu anlatan Dr. Servet, şöyle dedi:
'Hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. Beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. Hasta tam komada geldi. Aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. Burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü. Solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. Kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var. Beyin kanaması yok. Yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. Bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Anti ödem tedavisi sürüyor. Bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız.'

Akarsu’yu 'geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacaklarını' anlatan Dr. Servet, 'Beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. Bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. Felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. Beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. Ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil' dedi.
 


VAZGEÇME

İşte her şey bitti
Kapılar kilitlendi
Asla açılmayabilir unutma

Belki rüyam bitti
Uyanmak senin elinde
İstiyorsan devam etsene

Ama vazgeçme
Sevmekten vazgeçme
İstemekten
Umutları sönmez insanın

Ama vazgeçme sevmekten
gülmekten
direnmekten
anlamsız gelse de hayatın

BARIŞ ASLA VAZGEÇMEYECEK...
 
O kurtulacak kalbi yüreği öyle temiz ki..Yüce Allah seçilmiş iyi insanlara mucizeler yaratırmış bir mucizede Barış için yaratacak buna inanıyorum, Barış bir yere gidemezzz, gitmemelii
 
sevilay_06 demiş ki:


VAZGEÇME

İşte her şey bitti
Kapılar kilitlendi
Asla açılmayabilir unutma

Belki rüyam bitti
Uyanmak senin elinde
İstiyorsan devam etsene

Ama vazgeçme
Sevmekten vazgeçme
İstemekten
Umutları sönmez insanın

Ama vazgeçme sevmekten
gülmekten
direnmekten
anlamsız gelse de hayatın

BARIŞ ASLA VAZGEÇMEYECEK...


ne olur Barış Vazgeçmeee
 
umarım duzelir.bakıyorumda yakışıklı meraklisi bayanlarimiz çok uzulmus.yoksa umrunuzdamı rock müzik sizin.bu arada o arabada 2 kisi daha öldü ve ölenler şofor koltugunda degildi.hatırlatmak isterim.onlarin ne suçu vardi?Bu kafayla bu toplum 2 adim ileri gidemez.barıs akarsu yaşarsa ki umarim duzelir 2 kisiyi öldürmekten cinayetten yargılanabilir.çünkü hatali.viraja hızlı girmis ki alkollu olma ihtimali yuksek gibi.
 
dua ederkende belki de ölümlerine neden oldugu o 2 masum kız için allah rahmet eylesin demeyide bilin.yakışıklı her yerde var.emin olun en az sizin kadar bende üzülüyorum ama kızmıyorda degilim diger ölenlerden kimse bahsetmiyor.onlar insan degilmi?illa baris akarsu mu olmak gerekiyor birilerinin arkamizdan allah rahmet eylesin demesi için.
 
arkadaslar gercekten cok cıddı bır kaza gecırmıs tum aılesıne ve yakınlarına sabır dılıyorum.. keske elımızden bırsey gelse..
o benim idolüm .. hiçbir şey olmayacak merak etmeyin.çok güçlü birisi ,yaptığı iyilikler ,yardımlar onu ayakta tutacak.. hepimiz yanındayız gerekırse bızlerden bırsey alınıp ona verılsın ama bırsey olmasın..
 
solunum cihazina baglaniyorsa bir insan oradan kalkmasi mucizelere baglidir.ki bu 3 asamali bir olay.1. cisi beynindeki ödem gececek. 2-beyin ameliyati 3-ameliyattan sonra verecegi tepki.
dua etmek lazim.allah ailesine sabır versin
 
Geri
Üst