Barış Akarsu

Bu kadar gözü kara ve gidilmesine anlam veremiyorum :evil:
Bu kadar tepki vermenizede sizdemi o yapışık grupdansınız yoksa :twisted:

Barış Akarsu arkasında duranlarla sevenlerle bir yerler gelecektir bunlar olmalıdırda :evil: Belki sizler farkında değilsiniz :evil: ki öyle görünüyor ama adama bu kadar yapışılması dışardan hiçde hoş bir görüntü oluşturmuyor. :dil
durumu yanlış anlamışsınız niyetim polemik yaratmak değil sadece fikirlerimi belirttim buna suç diyemezesiniz. :metalhead
 
Bırakın bu yapışmaları artık yapacaksınız daha düzgün birşeyler yapın dün akşam Studio Live daha kalabalık olamazmıydı :twisted: Konuşturuyorsunuz beni sonradan da geçip geyiq çeviriyorsunuz madem bu kadar birbirinizi koruyorsunuz kendinizi geliştirecek neler yapıyorsunuz. Sadece seviyorum demekle olmuyor işte :evil: Daha doğru dürüst bir siteniz bile yok :evil: :twisted:
 
Aslında konu güzel bir şekilde kapatılmış iyide olmuş ama tartışma yaratmayacak şekilde bende bazı şeylerden bahsetmek istiyorum izlinizle :)

HARDBLACK aslında yazdıklarının çoğuna bir BARIŞ sever olarak katılıyorum... Arkadaşlar her zaman burada olsun başka sitelerde olsun insanları daha geniş perspektiften bakmadıkları için suçluyoruz ama aynısını burada bizler de yapmışız belki de farkında olmadan... :?


HARDBLACK ın belirttiği şey başta fazla eleştirisel gibi görünse de yani anneler teyzeler konusunda bir yergi gibi gözükse de başka bir bakış açısıyla doğru söylüyor bu camiadaki kimsenin bu tarz bir hayran kitlesi yoktur sanırım birde üstüne üstelik bizim teyzeler ve anneler hepsi birbirinden çılgın birbirinden şeker tipler valla gençlere de çoğu kez taş çıkartırlar ama bende şahsen bu ortamlara sık giden biri olarak şunu belirtmeliyim ki bu seyirci kitlesi hiçbir yerde kolay kolay rastlanmaz cinstendir. Bu konuyu Barış ın bir başarısı olarak görüyorum ben dün akşamda öyledi her kitleden her türden her cinsten insan vardı. :p :p

Bu tamamen karşılıklı alınan ve verilen sevgiden kaynaklanıyor :utandim BARIŞ o kadar çok pozif enerjiyle dolu bir insan ki ve o kadar sıcak ki karşısında eriyenlerin tutkal ve zamk seviyesine gelinmesinin suçlusu bizzat kendisidir :p :p ve tabii fatalsmile in belirttiği insanlık boyutuda buna neden olan sebeplerden biridir. Ve bende hem bir rocker olarak hem de bu boyutu ve yönüyle Barış ı çok seviyorum
Doluluk oranına gelince dün Beyoğlunda ki diğer etkinlikleri göz önüne alıcak olursak bakınız feridun düzağaç konseri, kurban konseri, aslı nın konseri vs vs buna rağmen hınca hınç olmasa da hiç fena değildi kalabalık durumu.

gelelim HARDBLACKIN zamk gibi yapışıyosunuz olayına bu konuda haklı olabilirsin insan kendini kaptırınca bazen doğruları yanlışları ayırt edemiyor dışardan bir gözlem her zaman daha iyi görebilir bu tür şeyleri ama bunun BARIŞ ın rockerlık kariyerini etkileyeceğini zannetmiyorum ve ummuyorum ama bazen bende senin bu gözlemlerine katılıyorum ama zamanla herşey rayına oturur gibi geliyor.

Dün akşam ki konser süperdi başta BARIŞ ve ÖZER ve diğer arkadaşlar mükemmel bir performans sergilediler zaman geçtikçe tüm taşlar yerine dahada iyi oturacak bu inançtayım

site şu an bir yapılanma içinde ama cyberjack inde belirttiği linkten şu an ulaşılabilir durumda site baştan yapılandırılıyor ve günecelleniyor yepyeni yüzüyle yakında yayınlacak

saygı sevgi ve BARIŞ la kalın...
 
hardblack matematik hesabına şöyle bir cevap vereceğim.1000 kişi üye ama konserlerinde 500 kişi bile yok demişsin..çünkü bu siteye üye olanlar sadece istanbulda değiller.türkiyenin heryerinden vede hatta yurtdışından üyeleri olan bir sitedir..hergün artarak büyümekte olan genişleyen bir kitledir.
 
Beni anlayan birinin çıkmasına sevindim :twisted: benim yorumlarım sadece dışardan gördüklerimdir. Yoksa Barış Akarsu kitlesi benim için tıııınnnn :evil: benimde adamın sitesinde olan tanıdıklarım var onlarada aynı şeyi söylüyorum. :twisted:
gitmeyin abi bu kadar körü körüne dönüp kendinize bakın bir dışardan :evil: yapıcı olmakla kazanıcaksınız yoksa dibe vurmak kaçınılmazdır :twisted:
 
Onu anlayabilecek kadar zekam mevcut :twisted:
ben matematik dersi vereyim ozaman sana 1000 kişilik bir üyesi varsa bunun yaklaşık 400 ü İstanbuldansa vazgeçtim 300 ist.olsun bunlarında 100 bara gitse bardakilerin sayısı belli zaten demekki fanların dışında kimse gelmiyo. :evil:
Benimde söylediğim buydu bu kadar burnunuzun dikine gideceğinize dönünde bir çevrenize bakın :evil: yararlı olmaya çalışın zamk gibi yapışmakla birşey kazandıramazsınız tuttuğunuz adama. :twisted:
 
İçimizde körü körüne sadece Barışı sevende var hem barışı ve yaptığı müziği sevende var hem de annelik ve ona benzer duygularla yaklaşanda var ama daha önce de belirttiğim gibi bu çok doğal değilmi sonuçta özgür bir ülkede yaşıyoruz hür bir iradeyle ve herkes istediğini yapar insanları sınıflandırmak ya da aa sen gel sen gelme sen git sen gitme deme hakkımız olamaz diye düşünüyorum.... Dedim ya zamanla taşlar yerine oturacaktır ayrıca hayran kitlesinin çoğunluğu İstanbulda olmalı demişsin ya malesef İzmir ve sonrasın da Ankara var ;) ;)

Birde bu yaş ortalaması yüksek olanlar Cem Baba ekolünden onu zamanında sevmiş dinlemiş ve Barışta onun ışığını gören insanlar bunu hatırlatmak isterim.
 
300 ve hatta daha fazlada çıkar ama 18 yaş problemine takılanda çok var
Barış ın sahne alma saati açısındanda herkes o saatte gelemiyorki bunuda belirtmek lazım
dün 00:45 de sahne aldı indiğimde 03:30 du ve ertesi gün iş başı yapacak pek çok insan vardı ve dediğim gibi 18 yaş problemi...
 
HARDBLACK demiş ki:
:twisted:
ben matematik dersi vereyim ozaman sana 1000 kişilik bir üyesi varsa bunun yaklaşık 400 ü İstanbuldansa vazgeçtim 300 ist.olsun bunlarında 100 bara gitse bardakilerin sayısı belli zaten demekki fanların dışında kimse gelmiyo. :evil:
:twisted:

demekki 100 kişininde yarısı 18 yaş altı
 
HARDBLACK seni anlıyorum dedim ama gittikçe anlaşılmaz olmaya başladın sen ne demek istiyorsun söylede rahatla bizde rahatlıyalım olur mu?

Dün srudio live deki kalabalık gayet iyiydi ama saat 02:den sonra azalma vardı ben bunu normal karşılıyorum ama bence sen başka şeyler söylemek istiyorsun ama ne???
 
söylemek istediğimi özetlersem madem bu kadar seviyorlar bu kadar arkasındalar neden olması gerekenden daha az kişi geliyor sadece fanlarının gelmesiyle nereye kadar gider :bilmem
Adama daha genç dinamik daha hızlı takip edebilecek bir kitle yaratılmalı burda demiyorumki diğerlerinden vazgeçin banane sadece daha fazla yerlere ulaşması için daha çok 8) daha kuvvetli insanlara ihtiyacı var.
Çünkü adamın sesi gerçekten iyi canlı performansı kayıtlara göre daha güzel hatta ..... :metalhead
 
peki o zaman önyargıları nasıl kıracağız.o kadar önyargılı bakıyorlarki. cem karacayı taklit ediyor ,yarışma çıkışlı,albümünde hiç bestesi yok. böyle rokçı olurmu gibi.söylemlerle rock sitelerinde demediklerini bırakmıyorlar.ama albümünü şöyle bir baştan sona dinlemeden tamamiyle bu önyargılarla vurun abalıya modunda yıkmaya çalışıyorlar.halbuki dediğin gibi çok güçlü bir sesi var ve müthiş bir yorumcu çıktığı her programda ikinci albümde bestelerine yer vereceğini söylüyor..yani ne yapılabilirki senin önerin ne.paylaşırsan memnun oluruz.ayrıca şuda varki barışın albümü iyi satıyor türkiyenin her yerinde iyi bir satış grafiği izliyor.ama albümü ve barışı beğene sessiz bir çoğunluk var.belki böyle polemiklere bile girmeye gerek duymuyorlar.herkes bara gidemez..barın kalabalıklığı neyin göstergesi sayılır bilemem.neyse yinede biraz önce saydığım önyargılar günü gelince kırılacak umuyorum.dünyada bunun örneği çok.çünkü barış popüler tarzda olaya yaklaşmıyor.basamak basamak çıkmak eğiliminde ve bence doğrusunu yapıyor.
 
HARDBLACK demiş ki:
söylemek istediğimi özetlersem madem bu kadar seviyorlar bu kadar arkasındalar neden olması gerekenden daha az kişi geliyor sadece fanlarının gelmesiyle nereye kadar gider :bilmem
Adama daha genç dinamik daha hızlı takip edebilecek bir kitle yaratılmalı burda demiyorumki diğerlerinden vazgeçin banane sadece daha fazla yerlere ulaşması için daha çok 8) daha kuvvetli insanlara ihtiyacı var.
Çünkü adamın sesi gerçekten iyi canlı performansı kayıtlara göre daha güzel hatta ..... :metalhead

noktasına virgülüne dokunmadan katılıyorum ama bunu yapacak olan menejeri organizatörü ve tabi müzik şirkeri seyhan müzik hiç bir şey yapmıyor tanıtım konusunda malesef mesela biliyormusun Barış geçen Temmuz ayından beri Tüm türkiye çapında 55-56 konser verdi bu iyi bir rakkam hemde çok iyi bir rakkam ama bu nerde duyuldu??

rock camiası nekadar karşı olsada bir yarışmadanbu kimliğiyle birinci oldu insanlar bak helal olsun bu kadar popüler kültür arasından sıyrıldı adam 1. oldu rock müzik yapıcam dedi ve onu yapıyor diye hiç düşünmedi ve sadece bu kimiği baz alınarak haksız eleştirilere hedef oldu sonrasında 1. olduğu bu yarışma da hak ettiği hiç bir ödülü alamadı ne kaset nede word best .... onuda geçtik yarışmanın yayınlandığı kanal bile sahip çıkmadı Barışa hiç bir şekilde ehh bu kadar desteksiz malesef durum bu ama bizde şimdi tamam diyoruz sineye çekiyoruz olsunda ağar ağar olsun diyoruz ama malesef teknolojinin bu kadar yayğınlaştığı bir zamanda gerekli tanıtımlar yapılmazsa elden bişey gelmiyor düşün birtek klibi kral da çıkıyor seyhan tek onunla anlaşmış powerturk öyle biri yokmuş gibi davranıyor dream tv gibi rock soundu kuvvetli bir kanalda bayhan bile DMC nin sanatçısı olduğu için çıkıyor da BARIŞ AKARSU çıkamıyor ya yaramı deştin ne anlatayım hangi birini söyliim bilmemki

neyse BARIŞ ın Aldırma şarkısındaki gibi yapıyoruz

Aldırmaaaaaaaaaaaaaaaa
geçer bu zor günlerdeeeeeeeee
 
Yaklaşımın farkındayım 8) çok yükleniyor olabilirim belki ama bunun nedeninin birazda fanlar olduğunu düşünüyorum. :evil: Rocker diyorsunuz aklına öncelikle cool bir grup geliyor ama bu grupda bunu göremiyorum benim dışardan baktığımdaki ilk gördüğüm yaklaşımlar bir rocker dan daha çok bir popçu gibi.Bir bütünlük var gibi görünmesine rağmen aslında bir bütünlüğünüz yok gördüğün birçok fan gruplarında bir bütünlük sağlandığında çok güzel işler ortaya çıkarılabiliyor. :evil: Organize olamıyorsunuz :roll:
Hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum ama katılacağı bir programa fanların gelmesini sağlamak için atılan taklaları gördüm sitenizde çok komik hatta üzücü geldi madem bu kadar seviyorsunuz madem bukadar arkasındasınız neden bir tv.programı için bu kadar yalvarıyorsunuz ki yukarıda söylediğiniz 18 yaş problemi olmadığını söylediğiniz bir programa 8O
Müzik şirketinin burda hatası olabilir ama tek taraflı değildir bu hata menajerinden sanatçısına kadar herkes sorumludur hatta fanları bile bu durumdan direk tek tarafa yüklenmek hata :evil: benim görüşüme göre.
 
valla ben fazla takip edemedim ama bildiğim kadarıyla albümünde kendinin yaptığı bi şarkı yok çıkış parçası olarak cem karacanın şarkısını seçmesini de tasvip etmemiştim
yeni bir şarkıyla çıkıp bu şekilde olması daha iyi olurdu
 
Geri
Üst