Mor ve Ötesi

harbiyeye gelen var mı bilmiorum ama yeni şarkıları muhteşemdii..şarkının adı da çok ilginç: DARBE.. sözlerde çok iiydi ..bu şarkıyı nerden bulabiliriz yeni album çıkacak mı ..yoksa siteden mi bulucaz??
 
morveotesi.com'un MP3 kısmındaki 'ambi soma - edit'in ne olduğu hakkında fikriniz var mı? Bir de 'dişi zamiri' herhangi bir albümde yer alıyor mu?
 
met_ifera adlı arkadaşta darbeden bahsediyodu zaten...dişi zamirini albümlerde değilde iyi bir cd ciniz varsa onlarda bulabilirsiniz internetten gayette bulabilirler...
 
bu benim en en en sevdiğim grup, onlar için ne söylesem az...çok başarılılar dilerim bu başarıları hiç azalmaz ya harikalar bitiyorum onlara ;)

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W" kullanmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
Son albüm (Dünya Yalan Söylüyor) gerçekten çok güzel olmuş. Gösterilen ilgiyi fazlasıyla hak ediyorlar. Ve bence Türkiye'nin en iyi grubu.

Beğendiğim şarkılar:
Yardım Et
Az Cok
Bir Derdim Var
Cambaz
Re
Serseri
Hayat
Yaz Yaz Yaz
 
tamamen olayın dısında oldugun yeni bi dinleyici oldugun belli..dunya yalan soyluyor adlı parca hangi albümde yer alıyor ben albümü elime aldım oyle bi sarkı yokta :D :D

gece yolcuları manga falan güzel güzel dinle :D =)
 
mvö nun tavırlarını hic sevmesemde eski sarkılarından cok sevdiklerim var... daha mutlu olamam,hayat,gece,yalnız sarkı,sessizlik,ruya,23,beyaz,orda durma,gul kendine fln cok guzel sarkılardı... ama ne oldu ask mesk anlatan adamlar bir anda politik gorus benimsediler olsun saygı duyarım ve eskilerini dinlemeye devam ederim...
 
yalnız şarkı bu adamların en başarılı şarkıları sayılabilir aslında o zamanki tecrübelerine göre...
Bir de Yardım Et'e bir klip çekmeden yeni albüm hazırlıklarına başlamaları beni üzdü :( :cry: :cry:
 
Geri
Üst