Mor ve Ötesi

2 tane eleman degistirdiler... eger kurbandan bahsediyorsanız onlarda daha cok para kazanmak icin istemeyerekte olsa yeni eleman alıp sanslarını zorlarlardı??? hangisi daha iyi bir tutum tartısılır... ama mvö turkiyenin en iyi grubu falan degil. bu sıfata yaklasamaz bile...
 
chris_cornell demiş ki:
2 tane eleman degistirdiler... eger kurbandan bahsediyorsanız onlarda daha cok para kazanmak icin istemeyerekte olsa yeni eleman alıp sanslarını zorlarlardı??? hangisi daha iyi bir tutum tartısılır... ama mvö turkiyenin en iyi grubu falan degil. bu sıfata yaklasamaz bile...

harbiden yaklasamaz dunya yalan soyluyordan sonra bı yalnızlık mevsımı yapmaları lazım daha o sevıyeye gelebılmek ıcın
 
su ülkede en nefret ettiğim gruplar manga ve mor ve ötesi...NEDEN????????????

piyasa olmak ve samimiyetsizlikk.

manga reklamlara çıkar acayip dondurma markası ile öteki siyasetin arkasına sıgınarak kral tv de gün boyu klibi döner..mor ve ötesi sadece aydına 3 kez geldi...rock n coke çıkmıyor acısını illerden cıkarıyor :D anlayan anladı

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W" kullanmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
"samimiyetsizlik"... :!:
gayet samimiler en azından ben öyle görüyorum..ayrıca ne harun ne burak veya başkası hiçbirinde en ufak bir değişiklik yok hepsi 10 yıl önce neyseler öyleler..
piyasa konusuna hiç girmiyorum zaten forum 200 sayfalara ulaşmıştı bu tartışma yüzünden zamanında..artık kimseyi birşeye ikna etmek veya inandırmak gibi bi amacım yok..sen piyasa mı diyosun peki öyle olsun..

bu arada bir kaç haber 2006nın başlarında dvd çıkacak dediler..ayrıca yeni albüm çalışmalarından dolayı son birkaç konser iptal oldu, 1 ağustostaki konserde yeni albümden "darbe" adlı bi parça çaldılar..albümün ilkbaharda çıkması bekleniyor..
 
Grubun popüliaritesinin önemi reklamda pazarlanan bir ürünle aynı biçimde gelişiyor. ZAten müzik piyasası da aynı pazarlama yöntemiyle oluşur.
...
Genç kızlarımızda yeni modedor şimdi bir yerlerine mor şeyler takıştırmak. Kimse sorsanız "ben hep moru severdim" der. Oysa nedense son 2 sene dışında ben böyle birşey görmemiştim. Yine mor bir hanım kızımıza sordum "nedir bu?" diye. "Mor ve ötesi olabilir" dedi.
...
Düşündüm taşındım, pazarlama nesneleri erkek (güzel çocuklar üstelik) tüketici kitle ve yaratılmış giyim tarzının alıcılarıda bayan. Grubun ismiyle bu giyim tarzının ve birörnekleşmenin büyük bir ilgisi olduğu su götürmez.
...
Ancak burada özne nesne ilişkisinde biraz kafam karıştı. Acaba grup elemanlarımı pazarlanan nesne ve tüketiciler özne; yoksa piyasa öznesi olan grupmu tüketicileri "tüketim nesnesi" haline getiriyorlar?
...
Müzik kalitesi için birşey söyleyemeyeceğim. Bir vokal, bir bas, bir davul, bir elektrogitar "müzik" için yeterli oluyor. Ne gerek var klarinete, çelloya, fagota?
 
harun

Harun Tekin Köşk'e çıkmış efenim. Mesele Sorgun Ormanı. Olay her ne kadar kişisel bir çaba gibi görünsede, medyaya öyle yansımış olsada Side Doğa Gönüllüleri insiyatifi altında oluşmuş bir olay. Sanatçı duyarlılığı güzel elbette (ha bu arada Tekin'in yanında Pelin Batu'da var ) ama neden Harun'un her hareketi Mor ve Ötesi grubunu en başından takip eden ama 2. albüm sonrası dinlemeyi bırakan ben için bile antipatik geliyor? Adam kötü yapmamış birşeyler anlatmak derdi ama neden bu durum itici geliyor? Yoksa Harun bazı şeylerin suyunu çıkarttığı için mi arada yerinde doğru şeyler yapsa bile olmuyor, olamıyor. Sanırım yapması gereken, bürünmeye çalıştığını hissettiğim, elit Aydın imajı ve oldum aştım gafını terk etmek olmalı.
Ayrıca Cumhurbaşkanı'nın yanına neden o şekil gitmiş anlamadım. Kravat takılmış madem yapılması gereken sadece gömleği pantolon içine sokmaktı :) Konsere çıkmıyorsun ki, Side Doğa Gönüllüleri adına önemli bir mevzuyu konuşacaksın üstelik Cumhurbaşkanı ile. Şekilcilik üzerine değil yorumum, saygı üzerine ve nerde nasıl giyinilmesi gerektiği üzerine.

Mor ve Ötesi forumunda Harun üzerine konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama yazmam gerektiğini hissettim.
 
mor ve ötesi nin bi cd si vardı blue jean verdi.cok kötü yaa.mor ve ötesi sarkısında aglıyan war mı aranızda ????

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W" kullanmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst