Mor ve Ötesi

nehirmavi demiş ki:
doğru... neden bir gece'yi, hayat'ı orda durma'yı (...) çalmıyorlar mesela?
bırak zaman aksın da öyle. hele şehir den sadece yalnız şarkı'yı çalıyorlar. insan bir derin esmer'i davet edip sessizlik'i çalar değil mi :D.

evet hala o saygı çerçevesinde bir arkadaşlık söz konusuysa derin esmeri bir konsere davet etmek falan çok hoş olur ..
 
ya çok haklısınız daha mutlu olmam dan sıkıntı geldi sabit her konserde gülkendine den o.. dys yi de bıktırana kadar söylüyorlar artık cambaz ı falan çıkarsınlar playlist ten mesela şehirden past söylense...şehir çalınsa bırak zaman aksından ne bileyim şarkıcı çocuk ,boşver bırakmazlar yakamı söylense...yetti artık :LOL:
 
pure_evil demiş ki:
tabi o kesime hitap edecek türden şarkılar çalınıyor ki bir hurra kalabalık olsun.
aynen katılıyorum... böyle yapınca daha fazla mı kazandıklarını sanıyorlar acaba... :roll: bıktım artık böö geldi işte sayelerinde ilk dinlediğimde yıllarca dinlerim ben bunu diye düşündüğüm albümü artık şarkı atlata atlata ve nadir dinlememi sağladılar... bravo bilinçsiz dinleyici kitlesi ve bunu destekleyen elemanlar..
 
fernandojosetorres demiş ki:
son albüm geriye dönüş sinyalidir...ozlerine donsunler de artık sıkıcı dys şarkılarından kurtulalım

son albümleri eskiye dönüşten çok başka bişi olmuş bana göre. Ben pek onaylamadım son albümü piyasa gibi geldi. Hani evanescence'yi nasıl eleştiriyorlar aynen öle... 8O
 
son albüm mü piyasa 8O bu tutum şirketten kaynaklanıyor olabilir evet yanlış bir parçaydı ama albümün geri kalanı özellikle bir bölümü taa eski mor ve ötesi günlerine götürüyor insanı çocuklar ve hayvanlar küçük sevgilim bunlar eski şarkılar...ama dys den sonra bir kısım kitle çok büyük şeyler bekliyordu böyle düşünmen doğal tabi..
 
neyse bılemeyız sırket ıyımı kotu mu,bencede ii bi çıkıştı küçük sevgilimle çıksalardı dahada popüler olcaklardı bence daha iyi oldu:)

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık,ama ben hala eskilerdeyim.....
 
olabilir tabi... haklısın küçük sevgilim daha bir garip olurdu ama albümü dinlediğimde şirket bana çok garip geldi o albüme ait değilmiş gibi sanki... keşke büyük düşler,ayıp olmaz mı ya klip çekselerdi...belki herşey daha farklı olur
 
piyasadan kastım zaten belirli bir düşünceye sahip bir grubun bu tür bir şarkıyla çıkış yapması baya bi şaşırtıcıydı. Sanki albümü laylaylom havasında tanıtıyordu ama güzel parçalarda yok değil tabi.
 
Merhabalar,
Büyük Düşler albümü bence Dünya Yalan Söylüyor'a göre daha çok emek harcanmış, üzerine daha çok düşünülmüş ve üzerine düşünülmesi gereken bir albüm. Şarkıları bir kere dinleyip, üzerine saatlerce düşünmek gerek. Albümü beğenmemek aslında çok doğal birşeydir; ancak bu albümde daha doğal olduğunu düşünüyorum. Açıklamasını getireyim; Büyük Düşler albümündeki bütün şarkılar bir ileti içeriyor ve bu iletiler Dünya Yalan Söylüyor albümündeki şarkılardan (Uyan hariç) çok daha açık bir şekilde vurgulanıyor, üzerine bastırılıyor. Üzerine oturup, düşünmesenizde beyin bunu kendi içinde mukayese ediyor bence ve beynin sahip olduğu düşünceye uygun olmayanı eliyor... Benim inancım tam olarak bu yönde.

Saygılar,
U.
 
son albümü pek sevmedim ama kalitesinden hiç şüphem yok sevmedim çünkü bana göre değil
ama istisna: Ayıp Olamz mı süper şarkı son günlerde çevirip çevirip onu dinliyorum
 
Geri
Üst