Washburn Gitarlar ve Yanürünleri?

o modeller benim de çok hoşuma gidiyor, çok özgün bir şekli var; da BLUES01, yerini tam hatırlamıyorum ama geçenlerde bir tane görmüştüm, üzerinde s.duncan vardı, deneyip tonlarına bakmadım ama o model sert müziklere de gidebilir, ama dediğim gibi denemedim, yanılıyor olabilirim.
 
Benimde bi washburn var.Modelini tam bilmiyorum ama chicago kasa diye geçiyor.5 manyetik, floyd rose,kilit sistemi felan var.Başta hardcore yapıyorduk uygundu ama hardcore harici bir türe geçmeye kalktığınızda sesi fazla mat boğuk geliyor.Önerim başlamak için iyi ucuz gitarlar ama klavyeleri rahat değil bu arada rigit gövdeden uzak durun hiç önermem.Modifiye kaldırmaz bunlar ugraşmayın paranıza yazık.Bu dediklerim ltd ve oscarlar içinde geçerli.Bu arada benim gitar için 250 dolar ederdendi ama 1. el fiyatları baya düşük bunların.Sizce çokmu istemiş olurum.
 
Ben de başlarken bu sevdaya Washburn MG-74 modelinden almıştım. N serisinden 1 evvelkiler. 3-4 yıl çaldım onunla... Sonra ne yaptım anlatayım. Gövdeyi tamamne yenileyip maundan kestirttim ki ağacın kuruması bile 1-1,5 yıl sürdü deposunda.. ondan sonra kestirdik. Köprü de DiMarzio Paf pro var. Single coil ortada ; o da eski washburn'ün kendi manyetiğini kullandım. Eşiğe de Seymour Duncan aldım.George Lynch Screamin' Demon™.

Amfi Crate 30 watt vintage serisinden. Lambalı yani de 30 watt demeye bin şahit ister. Vallahi Marshall, Fender halt etmiş eski modelleri olmadıkça..Yalnız 28kg. ağırlığında. Yuh yani ki ne yuh. Programa götür-getir zor oluyor . Dezanatajı!
Hiç bir efekt kullanmıyorum. Tamamen amfinin kendi overdrive'ı ve clean tonu. Pratik için kulaklığımı takıp kullandığım Alesis'in Guitar FX var. Amam sadece evde parça falan bakarken tabi..

Gövde de maun rengi.. Boya attırmadım. natürel!

Gitarıma soruyorlar. Washburn Custom diyorum ben de !! hehehe ;)
 
Gitarı güzel yaptırmışsın ama washburnle pek alakası kalmamış harbiden custom olmuş yani :) yalnız alesis fx çok zayıf bir processor bu aralar 120 YTL'ye zoom 707 ler gidiyor, bence fiyatına göre çok başarılı ve tam pratiklik aletler, aklında bulunsun.
 
ben washburn x serisinden bişi düşünüyorum.. 10,11 ya da 20 fln.. (kaç varsa artk :p ) 10 ile 11 e baktım biraz.. profosyonel biri değilim.. işimi görür diye düşünüyorum.. ama kalitesi nasıl?? bilen arkadaşlar bi yarıdmcı olun.. alsam mı?? fiyatı ii yani. endonezya malı ama dayanır mı?? bu rijit olayından ben de kıllandım yaw..
 
Arkadaslar ben elektro gitara yeni baslicam. Wasburn almayı düsünüyorum. Pop saund ve Rock yapcam. Sizce hangi modelini alayım.. X20, WI24, Wasburn lyon. 250$ 300$ arası.

Teşekkurler
 
clowege demiş ki:
mavericks nasıldır?
BT4 için: Mükemmel rahat (ince) klavyesi vardır. Fakat sap ayarı sıkça bozulur. Stock manyetikleri amatörleri uzun süre idare eder. Stüdyoda falan problem yaratmaz. Her tür müziğe gider. Oldukça ağırdır. Kasası rahattır. Tunerlar Grover 18:1'dir. Kalitelidir... Sustaini sabit köprüye rağmen çok iyi değil. (.009 tel)
Fakat o paraya o gitarı tavsiye etmem. Benim manevi bağım olduğu için ve sevdiğim için satmıyorum. Üretimi kalktı ancak 2004'ün ikinci yarısında İstanbul Zuhal'de sıfırları vardı. Yani satılmamışını bulmak mümkün.
Başka ayrıntı istersen cevaplayayım. Kolay gelsin...
 
Geri
Üst