Altısekiz (Rock) - Ankara

Beni gitar tutar Bülent çok pis midem bulanır :p=

Neyse inşallah en kısa zamanda aşılır her türlü problem efenim...

Öptüm kocamannnnnn Bülent'im ve diğer 6-8 elemancıları...
 
ah be abicim talihsizlikler bir turlu yakanizi birakmadi gitti.Neyseki bişilerden ödün vermediniz ve kendinizi dahada geliştirip aylar sonra sahneye döndünüz.İşallah son dönüşünüz olur bu ve bir daha hiç ayrilmaz sapasaglam bir grup olursunuz.
Dudak isirip ah-tüh-wah demekten başka birşey gelmiyor elimizden..
Herzaman heryerde destek vermeye hazirim kendi adima konusim nereye olursa gelirim anasini satim!Yeterki stabil kemik kadronuzu kurup bu yaza gecen seneki gibi damganizi vurun!
En kisa zamanda gorusmek ve yine buralarda kaynatmak umidiyle
Esenkalin
 
yüzde olarak bilmiyorum ama calmayı bilen cok az ...izmir perişan durumda calan calmayan grup kurmuş paranın peşinde ...ya biz l
 
bir son dakika haberi verim ..Bugun garajda raindog sahnedeyken sebebini bilmedigimiz birşey yuzunden bülent kendi grubunun bascısı şenere uçan kafa attı ve sağ kaşının biraz üstü açıldı..
Bu büyük tokuşma neticesinde ölen ya da yaralanan olmazken şenerin beton gibi kafasi bir kez daha saglamligini göstermiş oldu ("sağlam kafa sağlam vücütta bulunur")hesaabi..
Şener ve Bülent tokuştuktan sonra güle oynaya el ele diz dize ( göz göze degillerdi) tuvaletin yolunu tuttular...
Olay anında ikisininde kafasi 1500 oldugu icin tüm bar sakinleri (barda ne zaman sakin adam gördüm ki peeeh ?!?! ) rahat bir nefes aldilar..

Yeni gelicek gitarsite duyrulur,kafan sağlamsa gel kardeşim yoksa bülentten yersin ÇOTANAK diye kafayi hehehehehe
 
İşin gücün şımarmak yahu Bülent vallabaş örtüsü takma zamanı geldi bak...Evden dışarı da çıkmak yasak artık!!!Evim de oturacaksın bana boy boy çocuklar edineceğiz onlara bakacağız tamam mı :)=
Bir de iple'sen ah bizi bi :)=

Başarılar kocaman kocaman sizi çoook seviyoruuuuzzzzz :p= (Geyik yapıp sonunu grup ve müziğe bağlama çekerek kurtulma yolları :p= )
 
Semih çünkü o bir siber kraliçe. Soylulardan geliyo. Bende anlamıyorum çünkü biz çok avam kalıyoruz. :)

DEM grubuna şimdiden DELİBASS' cı ile başarılarının devamını diliyorum.

Bugün herkes GARAGE'a yeni parçaları ve yeni basscıları ile DEM dinlemeye...
 
geçen gün telefonda konuştuk tamam prova yapalım dediniz,yağmurun altında birsürü malzeme taşıdım stüdyoya geldim,meğersem 5 dakika önce yeni gitarist almışsınız(seyfi), beni onla tanıştırdınız,o kadar eşyayı boşu boşuna ıslana ıslana taşıdım....

valla iyi gitarist arıyosan önce insan olacaksın,programını adam gibi yapcaksın 10 kişiyi aynı anda aynı saatte çağırıp da biz bunu aldık diye diğerlerini yollamak biraz eşşeklik oluyo,bu davranış şekliyle insan gibi birilerini bulmanız zor.
 
Geri
Üst