Altısekiz (Rock) - Ankara

çevreye verdiğim rahatsızlık hüzün heyecan sınavdan geçme hırsı sahnede kalmayacak olan parıltı bizdeki ışığı gören dostlar vs.vs. bende anlamaım boşverin.
bi hata varsa özür dilerim.

yerinde duranı gürkan gibi yaparım ona göre. :)
3+3+1+4=11
amerikaya yapılan saldırılar ne zamandı?
anladın sen :)

ulan kafaya bak ya.
 
Bu akşam Garage dayız.
Dün çok eğlendim bir vokal ancak bukadar eğlenceli olabilir.Samed olduğun ve sonsuza kadar olacağın için sana teşekkürler:)
 
mutlaka gelicem bu seferde sınavımın güzel geçmesini kutlarız valla çok sevdim sizi biraz geç oldu karşılaşmamız ama neyse öpeerim hoşçakalın akşam görüşürük
 
Kukitan:Ben önce program bitiyo zamanımız yok zannettim zilleri toplama sebebini.Sonra anladım ki acaba nereye kadar çalabilecem onu merak etmiş benim zeki vokalim:)
Cerene:Sınavının iyi geçmesine sevindim.Umarım benim sınavlarda iyi geçer.Akşam bekleriz:)
 
Ankara'ya geldiğimden beri yaşadığım en MUTLU gecemde sahnede olan, ve muhteşem şarklılarıyla geceme renk katan ALTISEKİZ'e sonsuz teşekkürler Samed'in yatıp şarkı söylemesi, sahneden inip şarkıları dinleyicilerle söylemesi dönüp bülentin davulunun zillerini toplaması (şarkının ortasında) ve çıplak sesle söylediği o inanılmaz Tarkan şarkısı, herşeyiyle sahnede muhteşem bir grup vardı.... Teşekkürler dostlarım, teşekkürler turkrock, teşekkürler Tanrım, teşekkürler dünya.. :)
 
saklayacak bişeyim yok arkadaşlar fotolar varsa vardır.ben onları düşünerek yapıyorum
ayrıca içimden geliyor naapiim.
tutamıyorum zamanıııııııııı!!!!!!!
bu arada mesaj bu platformdan birine değil.
başka o başka.
mevlütcüüüm bu akşam bi yere gitmiyorsun değilmi.
yoksa garaj eskisi gibi olmas biliyorsun playlistimi nasıl :)
neyse ööle işte..
 
Geri
Üst