Altısekiz (Rock) - Ankara

altisekizsiyahsonjpg3il.jpg
 
bugün ilginç bi gündü vallaha ne siz sahnedeydiniz ne biz...ama muhabbet çok ilginç ve güzeldi...eğlendim açıkçası...hepinizi önce insan olarak sonra müzisyen olarak seviyorum...
gerek dışarda gerek sahnede bu kadar bütün olarak gördüğüm nerdeyse tek grup...umarım hiç bir zaman bozulmaz...her zaman hep beraber çalar söyleriz... ;)
 
salakgrkan10113xp.jpg


Bundan önce Gürkan'a bi saç modeli bulsak daha iyi olmaz mı.

Öneriler için lütfen.................... nolu telefona sessiz mesaj bırakınız.
 
saç modelinden önce yeni bir ruh hali bulsak iyi olmaz mı?bugünlerde sevgili gürkanımız biraz neşesini kaybetmiş gibi gurubun en şeker elemanına yakışmıyor bu haller kendine gel Gürkan sen bu gurubun sevimlisisin bu guruba gülümsemenle ışık verensin, ışınlarındaki gölgeleri sil ve geri dön asli görevine gurubuna ve bize ışık vermeye iyi ki okul marotununa kaptırdık kendimizi,ortalıktan kaybolmamızı fırsat bilip gevşemişsiniz!!!!
 
altisekiz icin yazilanlar dusundurdu beni biraz.. soyle bir baktim bar gruplarina.. alti sekiz birlikte is yapmanin otesinde arkadasligin da dibine vurmus bir grup, hepinizi ayri ayri ve kocaman bi butun olarak cok seviyorum.. cok sey ogrendim sizden, gercekten, ogrenmemis gibi gorunsem de ogrendim isteee.. her zaman uzaktan da olsa takipteyim sizi, hep bole kalin `sener gurkan samet bulent` olarak yanii.. yani teker teker ve kocaman birer yetenek olarak.. :taptim
bana neleri dusundurttunuz :cry:
altisekize cizdikleri yolda onlara yakisacak basarilar diliyorum, hersey hakkettiginiz gibi olacak, biricik hayran olarak en buyuk yardimciniz olmaya calisicam, siz yeter ki bizle kalmaya, bizi sizsiz birakmamaya devam edin.. :cry:
melankoli yaptim biraz kendi capimda :cry: , oyle bozulmak lafi acilinca, dusuncesinden bile korktum acikcasi..
yolunuz acik olsun, kapanirsa da altisekiz dinleyicisi acar :metalhead
kolay gelsiinn :elsallaa
 
Yakında herşeyin çok güzel olacağını görebilmek vardır ya...

İşte bu O'dur.

Bize inanıp dinleyen. eleştriren, yanımızda olan olmayan, bu işi bizimle aynı ya da farklı sahnelerde bizimle paylayaşan (GÜRKAN, DEM, UPO, RAINDOG...) bütün dostlara sonuna kadar hayallerinin peşinde olmalarını diliyorum...

BÜLENT OBUZ

ALLWAYS & ALLDAYS-altısekiz-davul
 
Bobuz demiş ki:
Yakında herşeyin çok güzel olacağını görebilmek vardır ya...

İşte bu O'dur.

Bize inanıp dinleyen. eleştriren, yanımızda olan olmayan, bu işi bizimle aynı ya da farklı sahnelerde bizimle paylayaşan (GÜRKAN, DEM, UPO, RAINDOG...) bütün dostlara sonuna kadar hayallerinin peşinde olmalarını diliyorum...

BÜLENT OBUZ

ALLWAYS & ALLDAYS-altısekiz-davul
yeaaaaaaaaah
 
abi dun neydi ya oyle oo yeaaaah
kudurduk delirdik samed acaip dolmuş dun patladı maşallah seyircide cok gazdı..
Çok eğlendik saolun beyler iyiki varsınız.
 
Bir bina inşaa edilir ilk önce denizin kıyısında sağlam temelli.
Sonra bir rüzgar çıkıverir ansızın dalgaları azdırır dalgalar başlar vurmaya binaya.
Sonra eve olan sevgisi aklına gelir evi yapan mimar koşar sarılır binasına. Dalgalar bile kıyamaz başlar rüzgara saldırmaya...
Unutmayalım akadaşlar biz dostluğumuzu deniz kıyısında bir bina olarak inşaa ettik ne sert esen rüzgar deli dalgalar devirir.
Bu grubu var eden insanlar nefes aldıkça benim gibi can gibi kibrit kutusu gibi kukitan gibi bu grubu seven grup olmalarını sağlayan insanlar oldukça bu grup hep var olacaktır.
Son olarak...
Ne demişti bir romen büyüğümüz:
'KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZMİŞ'
Haddimi aşmamış olmak dileğiyle...
Seni seviyorum Samed
Seni seviyorum Şener
Seni seviyorum GÜRKAN
Ve seni seviyorum aslan kankam!!! :)
 
korkacak bişey yok tm ciğim büyütme o kadar. ne atları ne binası, ne ölmesi yıkılması.

altısekiz kişilerden bağımsız olarak ilerliyor. kesseler acımaz. bilakis acımadı da.
bekleyin...
 
sevgili altısekiz abiler :D

garagedaki programımız son erdi.hem bireysel açıdan hem de grup olarak sizin gibi insanlarla tanıştığımız için kendimizi çok ama çok şanslı hissediyoruz.bu işe yeni girmiş her grubun sizin gibi abilere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

buradan SAMED'e(bana abi demeyin demiştin o yüzden abi demiyorum :D ),ŞENER abimize,GÜRKAN abimize ve BÜLENT abimize bize gösterdiği yakın ilgiden ve yapmış oldukları her türlü yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz.sizi çok seviyoruz.
ayrıca BÜLENT abi sana bi kere daha teşekkür etmek istiyorum.bize her zaman güvendin ve bunu her zaman söledin.inşallah bize güvenini zedeleyecek hiçbişey yapmamışızdır.seni çok seviyoruz abi.
inşallah ulaşmak istediğiniz noktaya en kısa zamanda ulaşırsınız.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

U.P.O dan sevgiler saygılar......................
 
Geri
Üst