Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

o sadece dünyada 1 tane kaldı olayını diyorsan berbat bir reklam dünyada bir tane kaldı sizin ülkede şehirde hatta sizin sokakta
neyse ben az önce sıprayt reklamını izledim(nasıl yazılıyo o be) gördüğüm en iyi reklamlardan biriydi elemanlar basket sahası kenarında sıprayt içiyolar sonra basket sahasına atlıyo biri meğer orası havuzmuş falan süperdi :D
 
Olips şeker reklamı rezelat. Reklamdaki kadının sesi ve tipi insanların sinir katsayısını bir anda yükseltecek bir potansiyele sahip !

Ayrıca heryerden zırt pırt çıkıp ''erolllllllll'' diye bağırması daha da korkunç . :):)
 
şu enerji içeceği powerade'in,sahanın bi ucundan öbür ucuna 3'lük atan bir basketbolcuyu kullanarak,yaptığı reklamı ilk izlediğimde dağılmıştım.
sevgiler...
 
Coca cola sinir, sprite iyi gerçekten demin seyrettim vay afferim dedim. :)

Ulen ilk kola sen de mi ben de mi geyiği döner şimdi. Daha iki hafta önce son kalan kolanın rüyasını kuruyodu çocuk. Herneyse ben aradakileri tüketiyorum şimdi. :)
 
Aaaa hakikaten Müjdat Gezen 'in oynadığı reklam çok harika ya.Kahkahayı patlatmıştım ilk izlediğimde..Sürekli fonda bir adam elinde telefon tanıdıklarıyla konuşuyor (televizyona çıktım hesabı..): 'Bak bak hani kolundan çekiştirilip götürülen kırmızılı adam var ya o benim işte ' :)
 
Bana Bi Ara Kuzenim Bi Kondom Reklamı Göndermişti...Yağmur Yağıyor , Kesilince Millet Şemsiyesini Kapatıp Poşedine Sokuyor.Tam Kadının Biri Sokarken Uçuyor Poşet.Bir Adam Geliyor [Zenci :) ] Cebinden Kondomu Çıkarıp Bütün Şemsiyeyi İçine Alıyor.Sonra Dönüp Arkasını Gidiyor...O Reklamda bitmiştim :LOL:

p.s: Eğer Bi yasaklanma durumuna giriyorsa mesaj silinebilir.ben komik olduğu için koymuştum.gayet de başarılı.isteyenlere gönderebilirim...
 
eğer tv de yayınlanıyorsa neden silinsinki yada kullanılmayan ayıp yada günah birşeyde değil sen söyleyince benimde aklıma geldi :)
adamın biri kız arkadaşının evine gidiyor dışarı çıkıyorlar bir yerde arkalarından sperm kostümü giymiş bi erkek kalabalığı geliyo tam atlıcaklar üstlerine dev bir prezo giriyo devreye :)
bu arada izmir de arka sokak diye bi yer var arkadaş bi tane zeytinli almıştı dışardan onu yiyodu getirdi banada bi lokma verdi dünyada sadece bir tane kaldı dedi o anda benim kafamda lamba patladı:
dünyada sadece bir tane kaldı o da bizim ülke de bizim şehirde bizim ilçe hatta bizim sokakta karşınızda ARKA SOKAK puhauahauh baya güldük :)
 
-bu ürünün tarihi geçmiş
-zamanında yemezsen günü geçer tabi
-bu ne biçim cevap kardeşim müdürü görmek istiyorum
-müdür bu! buna konuş(elindeki maydanozu sallayarak)
güzeldi bu tansaş reklamı çok sevmiştim hele o müdür bu buna konuş deyip o maydanozu sallaması yokmu elemanın koptum ya...
aynı malı deme cooooorçç aynı malı demeeee
 
Geri
Üst