Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

silent_guitar demiş ki:
eskiden bir pepsi reklamı vardı.temasından dolayı hiç unutmam ve favorimdir.

lunaparkta gezinmekte olan arkadaş grubu rollercoaster'a binmeye karar veriri,ancak bir elemanın elinde büyük boy,ağzına kadar pepsi dolu kağıt bir bardak vardır.bu eleman 5 dakika boyunca pepsisini dökmemek için bardağı evirir,çevirir.aletin döndüğü yönün aksi yönüne çevirerek pepsisini muhafaza ve müdafa eder.
bir damla bile dökmeden aletten inmeyi başaran bu kişiye güzel bir bayan yaklaşır ve saati sorar.arkadaşımız bu güzellik karşısında kendini bile unutur ve saate bakmak için kolunu çevirmek suretiyle pepsisini yere döker!

sevgiler...
ben bunu hatırlamıyorum yaaacok güzelmiş keşke bidaha cıksa
 
Şahsen son zamanlarda uyuz olduğum, şu bir çiftin ev almak için gezmeleri esnasında "Biz bu evi alabilir miyiz? Alamayız." reklamıdır. Sanırsam Garanti bankasının reklamı ama yani...
 
Sprite reklamı gerçekten çok güzel. Bİ de iki tane araba reklamı var acayip hoşuma giden. biri modus.. Harika bişey :) Bİ de adam bi sürü bela atlatıyo, sonra çocuğun teki bisiklet kornası çalınca ödü kopuyo ya :)
 
playstation deyince aklıma geldi.
şampiyonlar ligi maçlarının başında,devre arasında ve bitişinde aralara birer farklı reklam serpiştirerek verdikleri reklam çok canavar.playstation mu ya da başka bir şeyin reklamı mı hatırlamıyorum.ama resmi sponsor olan bir firmanın reklamıydı.
iki tane playstation oynayan eleman ve bir akbaba :)değişik varyasyonları da vardı hatta.çok güzeldi.
sevgiler...
 
Geri
Üst