Diken

Ya arkadaslar bu konserlerin degerini bilin benim oldum yerde Taylan Ayık konseri olsa degil ruzgar kasırga bile cıksa giderim. ama bi gun muhakkak Taylan ayık konserinde fanlar arasında yerimi alacam.
 
Arkadaşlar sitemizin tasarımını yeniledik. Biraz elden geçirdik. Daha bir grup havası verdik. Bu arada Nisan ayı konserlerimizin fotoğraflarını da ekledik. Mutlaka gezin.
 
Selam Taylan abi

Adam bu kadarda müteavazi olmazki...
Eminimki yaşadığınız tüm olumsuzluklar bu yönünüzden kaynaklanıyodur. :) Abi birazda ukala olmak gerekmiyormu :?: Bu kadar sağlam albümler yaptıktan sonra... :?:
 
Teşekkür ederim. Ama olumsuzluklar bence ülkenin şartlarından kaynaklanıyor biraz da. Albüm satışlarının düşük olması buna bağlı. Şimdi bu ay Blue Jean'in verdiği toplama cd'de bir şarkım yer aldı. Bu iyi bir gelişme. Daha da sert ve tavizsiz bir albümün yolda olduğunu söyleyebilirim bu çok daha iyi bir gelişme. Ben o albümü yapacağım ve söylencek çok az söz kalacak geriye. O saatten sonra da ukalalık etmeye hiç gerek kalmayacak.

Türkçe heavy metal keskin sözlerle yoluna devam ediyor.
 
heh abi tamda ben o şarkıdan yani sensizden bahsetcektim. bugun öyle esti ve blujean aldım. kafam yerinde değildi alırken sonra rap falan görünce ulan ben nie aldım dedim. rap vs rock cdsini görünce zaten şok oldum. bide rock şarkılarının taylan ayık,cem köksal,soul sacrifice gibi sağlam isimlerden oluştuğunu görünce daha bi şok oldum sonra zaten hastanedeydim o kadar şokun etkisiyle :p :p
taylan ayık'ın o cd de yer alması evet illaki çok güzel bir olay taylan ayık isminin duyulması açısından ama şöyle bir durum var metal dinleyen birinin o cd hiç ilgisini çekmez (taylan ayık ismini bilenler hariç) ve ben bu durumu taviz olarak nitelendirdim, tabiki işin altını bilmiyorum belki şirketin hakkı vardı o verdi falan gibi ama hen ii olmuş hemde olmamalaydı paradoks işte :D
ayrıca taylan abi geçenelrde hepsiburada da gezinirken senin albümü gördüm orda sevindim, çok iyi ya dedim.
 
taylanayik demiş ki:
Daha da sert ve tavizsiz bir albümün yolda olduğunu söyleyebilirim bu çok daha iyi bir gelişme. Ben o albümü yapacağım ve söylencek çok az söz kalacak geriye. O saatten sonra da ukalalık etmeye hiç gerek kalmayacak.

Türkçe heavy metal keskin sözlerle yoluna devam ediyor.

İşte bu yaa. Ne kadar guzel sölemişsin dostum yuregine saglık. :metal
 
Evet ben de biliorm forum kurallarını we aykırı bişi yazdığımı da düşünmüyorum ne bu saçmalık anlamadım şimdi? ben sadece taylan ayık a bikaç övgü yazmıştım ve kendisiyle tanışma fırsatı da bulduğumu we çok iyi aynı zamanda da çok bilgili olduğunu sölemiştim anlamış deilim hala yazımın neden silinip böle bişi yazıldıını
 
Arkadaşlar kapanmış bir konuyu açmak istemiyorum tekrardan fakat birşeye değinmeden geçemeyeceğim...

Öncelikle ben taylan'ın sözlerinde karşısındaki insanı ezmiş olmanın verdiği bir hazı göremiyorum bence bu tespit yanlış...Ayrıca bir insan meleklerden , hislerinin yok olmasından , dizleri üzerine çöküp ağlamaktan , karşısındaki insana ihtiyacı olduğunu belirtmekten vs vs şeylerden bahsediyorsa bu insan birkere kelime anlamıyla faşist olamaz tam tersine bu insanın hisleri var demektir duygusal demektir ve bu insanın bir derdi var demektir...Yani duygusal bir evrenin içerisindedir ve bunu insanlara anlatmak belkide haykırışlarına , acılarına çare arıyor demektir. Ama malesef ülkemizde ne hikmetse sürekli olarak birilerini iğneleme ihtiyacı söz konusu ve bu çok çirkin...Taylanla aşşağı yukarı aynı yolun yolcusuyuz ve ben neyin ne olduğunu bilmeden daha doğrusu iyice araştırılmadan böyle ithamlarda bulunulduğunu gördükçe çok sevdiğim bu ülkeden gerçekten soğuyurm...Bu kadar insan bu dünyanın en kutsal olgusu için böyle uğraşırken biz böyle cevap veriyoruz onlara...Peki kendinize hiç sordunuz mu acaba siz bu müziği dinlemeyi hakediyor musunuz ?

sürçü lisan ettiysem , ettiysek bütün rock müzisyenleri adına özür dilerim....Sıkı kalın....


SAYGILAR
 
penta6qp.jpg
 
Afiş cok guzelde buz grubunun böle isimler arasında olması ve bu isimlerle aynı sahneyi paylaşması biraz tuhaf tabi produktorleri Tarkan Gözübügük olunca ister istemez bi torpil yapılmış. Ama Böle bi konser kaçmaz.
 
Evet ülkemizde genel olarak yayılmış bu eleştiri yapma arzusu, sürekli birilerini kötüleme isteği devam ettikçe bu ülkede insanlar çok iyi işler yapsa da bi yerlere gelemiyor, bizim gibi belli bir yola baş koymuş insanların birbirine destek olması lazım ki bu ülkede heavy metal yayılsın ama ya böyle birbirimize köstek oluyoruz bir yerlere gelip müziğimizi geniş kitlelere yayamıyoruz ya da paranın tutsağı olup davayı satma yoluyla piyasa müziği yaparak kolay yoldan meşhur olup bi iş yaptığımızı zannediyoruz.
Artık bunların değişmesi lazım bu ülkede ve bunu sağlayabilecekler de biz heavy metalcileriz birlik olmamız ve Taylan Ayık gibi birçok soruna rağmen hiçbir zaman tarzımızdan ödün vermememiz lazımken bu tarz şeyler hoş değil.
 
Yarın (17 MAYIS 2006 ÇARŞAMBA) Kadıköy SHAFT BAR'da, Whisky grubunun kurucusu Sevgili Kamil ÖZAYDIN'ı, anma gecesinde sahne alıyoruz. Bizle birlikte bir çok grup bu gecede sahne alacak.

Etkinlik saat 21:00'da başlıyor.
 
Geri
Üst