Diken

anlamadığım dikenden kalma önyargı ney sana karşı.dikenle kötü bişi yapmadınki.çıktın albümünü yaptın.gayetde güseldi albümler eline koluna sağlık.
problemleri ney seninle onu anlamış değilim ?
 
Barock,

Bilmiyorum dostum. Tabi ki yanlış birşey yapmadım. Yani bizi kabullenmediler işte.
Birtakım siyasi suçlamalarda bulunuldu. Malum mevzular işte. Şimdi önümüzdeki konserleri kovalıycaz. Elimden geldiği kadar bu işlere koşturuyoruz ekibimizle.
Barışarock festivaline bu sene başvurucaz. Umarım sahneye çıkarız.
 
Bizdesana karşı oluşan önyargıları yıkmak için elimizden geldiğince çalışacağız.Umarım kaale alınırız.
Barışa Rock ve diğer festivaller içinde gerekli yerlere olan baskılarımız devam edecek.Bi araştırma yapalım.Barışa Rock la irtibata geçebileceğimiz linki bulup yayınlamaya çalışcam burda.buldum bile.
İletişim adresi:
Karakedi Kültür Merkezi, İstiklal Cad. Büyükparmakkapı Sokak, Hayat Apt. 4 Kat. Beyoğlu- istanbul (Klan Kafe'nin üstü, Pandora Kitabevi Karşısı)

Telefon:
0 535 663 87 40 (Duygun)
0 544 840 03 74 (Cihat)
0 555 394 53 30 (Volkan)

Email:
bilgi@barisarock.org (bilgi için)
barisarock@barisarock.org (genel)
dayanisarock@barisarock.org (destek vermek için)
sahne@barisarock.org (sahne için)

gerekeni yapalım arkadaşlar.
 
taylanayik demiş ki:
Barock,

Bu arada phicoz bu 20.000 ytl'yi hangi grup istedi? Merak ettim. gerçekten yüksek bir rakam. Popülerlik demek ki yüksek rakam söyleyince oluyormuş bunu da öğrenmiş olduk.

valla abi bende anlayamadım görür görmez yamuldum kaldım sinirden gülmeye basladım...eger ortaokul kızları falan grupta ki bir elemana aşık olmaya falan baslamışsa popğulerlik tavana vurmak üzere oluyo :) en büyük kıstas bu oluyor dikkat et :) bu arada bastan söylemek istemememiştim burada söylemek uygun olMAZ...onlara x deyip geçelim...masraflarıyla 25'e patlar zaten onlaRIN IVIRI ZIVIRI BİTMEZ...
 
Festival konusundaki çalışmalarım surmekte şu an için söylüyecegim pek bi şey yok ama olacak insallah. Ha bu arada barışarock festivali için boşuna kendinizi yormayın. onların amacı festival yapmak değil festival adı altında başka şeylere hizmet etmek. Yani dusunce çok farklı her sene çıkan gruplara bakın , çogu eş dost hatrına sahne alabiliyor.Nasıl Turkiyede bi ise girmek icin birlerinin kankası yada akrabası olmanız gerekiyorsa bu festivalde sahne almak için iyi bir torpiliniz olması lazım. Yani anlıyacagınız çıkacak grup listesi her sene hazırdır. Orda sahne almak icin bazı şeyleri yapmanız yani bazı insanların dusuncelerini savunmanız lazım. aslında coguda bilmemekte hangi kafaya hizmet ettiklerini ama işte tatlı yalanlarla milletin gozunu boyuyorlar. Dikkat ettiyseniz size destek olmanız için festival adresleri ve mailleri vermiştim ama barışa rock festivalini vermedim. Barışarock festivalinde eli uzun olan bir insan tanıyorum ve kesinlikle eminimki bu insan diken grubundan hic hoşlanmıyor (aslında çekemiyor desem daha dogru olur) Dikenden hiç hoşlanmadıgını bizzat kendi azıyla söyledi .Bu benim fikrim ama o insan o festivalde oldukça malesef taylan ı barışarockta goremessiniz. Ve bende bu yuzden o festivale gitmiyorum. işte butun gerçekler bu. Size son tavsiyem siz rockistanbul festivali için mail atın.
 
Samedi,

Bazı tespitlerin doğrudur. Bu kişinin Diken'le ilgili düşündükleri pek de önemli değil, çünkü Diken artık faal değil. yok artık.
Taylan Ayık'a gelince, ben artık farklı bir çizgide yürümeye çalışıyorum. Bu insanların benimle bir kez olsun yüzyüze irtibata geçmelerini ve benimle bir saat kadar sohbet etmelerini istiyorum.
Önyargılarını kırabileceğime inanıyorum. Konuşursak çözebiliriz bu sorunu.
Gerisi zaten zorlamayla olmaz. Zorla sahneye çıkartamazsın kendini.
Rockistanbul için de aynı olumsuz durum sözkonusu oldu geçen yıl. Ona da çıkamadık. Albüm çıkınca bu insanlara bizzat kendim gitmek istiyorum.

Marcello gitar ekipmanımı sormuş,
YAMAHA RGX 312 kullanıyorum. 1992'de almıştım. Manyetiklerim Dimarzio X2N
Efekt pedalım ZOOM 5000 analog pedal.
Anfi olarak Carvin 4x12 kabin kullandık.
 
Barışarockı hazırlayan ekip ve Barışarock aktivistleri bu hafta sonu Kadıköyde Küresel Isınmaya karşı bir araya gelecekler ve Barışarock aktivisti sanatçılarda burada sahne alacaklar belki çok geç katılmanız için ama yinede bilgi vereyim dedim
 
Cumartesi günü yani 4 Aralık ta Kadıköy Meydanında düzenleyenler yukarıdada bilgileri verilmiş BARIŞAROCK aktivistleri
baRock sanırım yukarıda ilgili kişilerin Cihat ın falan telefonunu yazmış
Buraya kopyalayım

İletişim adresi:
Karakedi Kültür Merkezi, İstiklal Cad. Büyükparmakkapı Sokak, Hayat Apt. 4 Kat. Beyoğlu- istanbul (Klan Kafe'nin üstü, Pandora Kitabevi Karşısı)

Telefon:
0 535 663 87 40 (Duygun)
0 544 840 03 74 (Cihat)
0 555 394 53 30 (Volkan)

Email:
bilgi@barisarock.org (bilgi için)
barisarock@barisarock.org (genel)
dayanisarock@barisarock.org (destek vermek için)
sahne@barisarock.org (sahne için)
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Arkadaşlar,

Albüm için kesin tarih belirlenmiş bulunuyor.

19 Aralık 2005 Pazartesi günü piyasada olacak.
Bu tarih albümün fabrikada bekleme ihtimaline göre en fazla 1 ya da 2 gün oynayabilir.

Ama bu tarih kesin görünüyor. Şu an itibariyle albümün kapak dizaynları da tamamlandı. Son hazırlıklar yapılıyor. Nihayet uzun bekleyiş sona eriyor.

Sevgiler
 
evet abi sonunda. artık elimizde kesin bi tarih var. yani tahtaya çizgileri çekmeye başlayabiliriz :)

cihat'ı görürsem yüzyüze konuşmaya çalışacam bu barışarock olayını.

sevgiler.

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W" kullanmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst