Diken

Aslansın phicoz,

melatonin'e siteden link verdim. Tüm heavy metal gruplarımızın linklerini ekleyeceğim zaman içinde.

Sitemiz, türk heavy metal gruplarımıza desteğini sürdürecek.

Sevgiler

Barock, bu devran'la ilgili öyküyü, giriş sayfasındaki "albüm hakkında geniş bilgi" linkinden öyküler bölümüne tıkla ve oradan mutlaka oku.
 
Evet dostum ankara'da konser ben de çok istiyorum. 1999'dan beri Ankara'da sahne almadım. O zaman Diken adıyla çıktık. Hedef Büyük albümü tanıtım turnesi kapsamında, Rock Station'da sahne almıştık.

Bu solo albüme, Ankara'da bir konser için, Eren Kömürlü kardeşimiz bize yardımcı olacağını söyledi. Kendisine destek olduğu için teşekkürlerimi iletiyorum.
 
deyyus demiş ki:
phicoz demiş ki:
eski diken albumleri deli gibi aramaktadır...yok hiçbir yerde gerçi bizm buralarda hayır da olmayabilir ne kadar pop club albumu warsa burada mevcut ben ne yapayım böyle alanya'Yı....elinde bulunanlar bana yardımcı olabilir mi?!?

zihni müzik eski albümünün orjinal cd sini 1 ytl ye , 2. albümünü ise 4 ytl ye satılıyor ben istetmiştim bi güzel paket yapıp hemen yolluyor bence zihniye bir bak ;)

www.zihni.com

Bu yollama olayi ne zaman oldu birader? Hani guncel bir olaysa sansimiz vardir.
 
Uzun bir aradan sonra tekrar burdayim. ben yokken site acilmis. gezdim cok hosuma gitti ozellikle sarkilarin oykuleri insani cok meraklandiriyor. Ve artik cok eminim cok az kaldi.
 
albüm de geliyor ama albümden önce afişi geldi. yakında müzik marketlerin vitrinlerinde göreceksiniz ama sevenleri için böyle bir sürprizimiz olsun ;)

 
Arkadaşlar,

Web sitemiz ile ilgili sorunlar, açılmayan linkler, varsa mutlaka bildiriniz.

Ayrıca, önerileriniz ve tavsiyeleriniz olursa mutlaka mail atınız. Gitar ve ekipman köşemizdeki bilgileri özellikle gitara yeni başlayan arkadaşlara tavsiye ediyoruz.

Masaüstü desenleri bölümüne sanatçı arkadaşların çalışmalarını bekliyoruz. Albümün konseptine uygun ya da bağımsız çalışmış olduğunuz desenleri yollayın, sitede yayınlayalım.

Sevgiler
 
metanch4 demiş ki:
ya taylan abi benim aklıma şöyle bişe geliyor albüm çıktıktan sonra imza günü gibi bişey yapalım?
sevgili metanch4; tabiki düşünüyoruz. senin sorun üzerine -yerinde oldu bu soru, teşekkür edelim öncelikle :)- kısa bir açıklama da yapmış olalım...

yer ve tarih konusunda şu an için kesinleşmiş bir durum yok ama şunu söyleyebilirim: albüm çıktıktan sonra istanbul'da iki noktada düşünüyoruz bu tarz bir etkinlik yapmayı. anadolu yakası için kadıköy'de ve avrupa yakası için taksim'de "forum buluşması" formatında düşündüğümüz bir etkinlik bu bahsettiğim.

bu etkinlikte; sevgili taylan ayık'a, albümlerinizi, afişlerinizi,vs... imzalatabileceksiniz tabiki. fakat klasik bir "imza günü" formatından daha sıcak olmasını istediğimiz ve siz sevenlerle mümkün olabildiğince tek tek tanışıp; arkadaş sohbeti şeklinde gerçekleşmesini istediğimiz bir etkinlik gerçek hedefimiz...

albümün çıkışını takiben bu etkinlikleri gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. ayrıntılar ve kesinleşen haberleri bu forumlardan ve web sitemizden www.taylanayik.com öğrenebilirsiniz.

tüm taylan ayık seven arkadaşlarımıza sevgiler...

gökhan bakın
taylan ayık menejeri
 
Diken grubunun "Hedef Buyuk" adli albumu Zihni Muzik tarafindan tekrar basiliyor arkadaslar... Cikis tarihi Subat ayinin ilk haftasi olarak belirlenmis durumda... İlgilenen arkadaslarimiza ve tum Diken sevenlere duyurulur... (Kaynak:Zihni Muzik)
 
taylan ayık sevenlere müjde:

rock%20fm.jpg


taylan ayık; önümüzdeki günlerde 94.5 frekansından yayın yapan rock fm'de okan meriç'in hazırlayıp sunduğu "gitarist" programına konuk olarak katılıyor. sanatçının yeni albümünü tanıtacağı bu ilk radyo programına bütün taylan ayık sevenlerini bekliyoruz. yeni albümden parçalar dinlemek, canlı yayında programa telefonla bağlanabilmek ve taylan ayık ile konuşabilmek için güzel bir fırsat diyebilirim ;)

31.01.2006 / 21.00
okan meriç ile gitarist
rock fm 94.5

sevgiler...

gökhan bakın
taylan ayık menejeri
 
Geri
Üst