Kaan ve Kapris

Sertercim esas biz size teşekkür ediyoruz, müthiş bir gece yaşattınız bize. Gözlemim Bursalılar Kapris e hayran kaldılar. Umarım yine sizi Kat 3 sahnesinde görürüz.

Sertercim tüm Kapris üyelerine sevgilerimi ilet lütfen.Ayrıca sana tüm yaptıkların ve anlattığın fıkralar için sonsuz teşekkürler :mrgreen:

Özgür de gerçekten yakıştı Kapris e....Hellcat konserin de de artık Serter sen geçersin bas a :)

Svgilerimle....
 
Merhaba,

Evet, dün gece gerçekten müthiş eğlendik. Gerçekten hepinize ellerine sağlık, geyik olsun diye söylemiyorum, her dinleyişimde grup gerçekten daha iyi oluyor :)

evet, katılıyorum, Bursa seyircisi çok sevdi Kaprisi, artık ayda bir muhakkak bekliyoruz :) Yusuf da çok sevdi, umarım devamı gelir bu konserlerin...

Sahne davetiniz için hepinize binlerce defa teşekkür ederim, gerçekten çok büyük bir keyifti sizlerle sahneyi paylaşmak bunca zaman sonra. dün sahneden de söylediğim üzere, 3-5 yıl önce biri bize gelip de "sizler bir gün Bursa'da birlikte bir şekilde müzik yapacaksınız" diye, basardık küfürü :) :) evet, 2 şarkı yaptık provasız, günahıyla sevabıyla, umarım güzel olmuşlarıdr. ulen sirf sizlere inat olsun diye oturup Islak Islak'ı bomba gibi çalacam bir sonraki programa! ciddiyim ama , bir sonraki programda Islak Islak'ı birlikte çalmak üzere diyorum o zaman :)

tekrardan ince davranışınız için teşekkür eder, muhteşem program için ellerinize sağlık der, tüm grubu saygı ile selamlarım :taptim

Özgür
 
Sertercim muhteşem eğlenceli gece için hepinize tekrar teşekkür ederiz,

Temmuzda görüşeceğiz umarım tekrar Kapris'le,

4 gözle bekliyoruz Temmuz tarihini 8O ,yine çok eğlenmek için :dans

Biz Bursalılar sizi çok sevdik,ayrıca ilk konserde
Özgür'ü ıslak ıslak çalarken izlemek isteriz,eminim onuda müthiş çalacaktır :)

görüşmek üzere :elsalla
 
bu ıslak ıslak sözünü de aldık özgürden şimdiden tonu söyliim Gm ....heyecanla bekliyoruz ...hepinize çok teşekkür ederiz gerçekten çok eğlendim ben yine yeni fıkralarla gelecek ay inşallah görüşürüz
 
o kadar da değil be Abi, biliyorsun ki zamanında bu şarkıyı çok acı bir şekilde çok çok iyi öğrendim !! :) bknz eski Baraka, yanlış hatırlamıyorsam Ocak 2003. halen bir tek ana melodiyi bilmiyorum, onu da öğrendim mi bomba olacak!! :)

tekrar'dan en kısa zamanda Bursa'da olmanız konusundaki dileklerimizi bir de defa daha yinelemek isterim bu vesile ile :)
 
Kapris grubu vokal:Fahri İlker Çaybaş,gitar:Ilgın Açıkgöz, bas:Serter Çaybaş, davul:Günhan Erengöl'den oluşmaktadır
1991 de Ankara da kurulan grup çeşitli barlarda hala canlı performans sergilemektedir.Şu an bestelerinden oluşan bir albüm 1-2 aya kadar piyasada olacaktır....çarşamba ve pazar günleri 8:30 12:30 da Ankara baraka rock bar ve perşembe nil bar da sahneye çıkmaktadırlar.
Bütün eleştirileri bekliyoruz...
davuldaki hüseyin değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum
 
Geri
Üst