Redd

fazla yorum ve soze gerek yok ellerındekı ımkanlarıda full olmalarına ragmen yaptıkları muzık ve clıpler cok ucuz ve dandık olmus her ıste bır emek vardır ama ıyı olmamıs sevgıler bye
 
güzel şarkıları vardır şüphesiz, hatta severek dinlerim şikayetçi olmam, şarkı sözleri de gayet güzeldir kendi tarzlarını yakalamış bir gruptur ama tarzını biraz daha rock'a yaklaştırırsa ikinci albümleri bu güzel albümden kat kat daha iyi olacaktır bence...

...başarılı olmalarını umuyorum...
 
az once trt2 de izledim. yedikule zindanları. Basci baskaydi ama super caliyorlardi inamadim playback sandim valla. helal olsun dedik ablamla, ablam klavyeciyi goremedi pek ama bu kez de solisti begendi.
 
klipleri seyrettim o kliplerle tabiki rock grubu diil tartışması olur sayfada.bi tane davullu baslı çaldıkları görüntü yok.canlıyken daha bi rock takılıyolar ama sahnede kaşarlanmaları lazım biraz dahaklip parçalarında sound cok soft gedi bana.
 
zaman : 5 kasım cmt
mekan : studıo lıve taksim
olayın tarifi : bu mudur ? budur !!!

sayısız kere redd konserine gitmek için fırsat kolladım ama bir türlü olmadı.cmt gecesi bu adamları sahnede izleyince, gidemediğim diğer konserler için kafamı duvarlara vurmak geldi içimden.sahneleri süper..sesleri süper..coverler süper..light my fire ı dinlerken kendimden geçtim resmen..
helal olsun diyorum, başka da bişey diyemiyorum :)
 
ben de ordaydım... inanamadım, sahneleri supper, super caliyorlar, bariz rockmis redd, neyse ben en cok bahcelere daldik'i sevdim, solistin sesi asmis, ablamin kiz arkadasi olan basci da sacini kestirmis ve yeni sevgilisi var. Neyse redd supermis ya, yeldaya katılıyorum olay redd'di.
 
ben gitmedim ama bizim bi arkadas ordaymış. dağıtmışlar ortalığı. sahneleri iyiymiş. bi daha ki sefere gidip izliycem
 
kacirdin derim, valla gitarist bir ara gitari firlatti seyirciye, bascida sahneden insanlarin ustune atlamaya kalti. Solisy sahneden yuvarlandi, klavyeci ne yapti gormedim, davulcu baget falan atti, kendimi kaybettim. neyse gelecek sefere onlerde duralim belki bize de bir gitar duser :)
 
bayram tatili yüzünden ufak bi tatil yaptım kaçırdım konseri çarşamba günü hayal beyoğlunda konserleri varmış ona gidicem merak ettim iyice canlı performanslarını...
 
'' www.redd.com.tr '' yeni web sayfamız açıldı. daha önce a sizlere konser haberlerini turkrock anasayfada vermek istedik ama ya biz beceremedik yada yeterince haber olamadık. bundan sonra yeni web sayfamızda hem forum hemde haberler kısmında redd hakkıdna merak edilenlere ulaşabilir, videolarımızı indirebilirsiniz. herkese kolay gelsin. iyi ve kötü hertürlü eleştiri ve yorum için teşekkürler. doğan duru - redd.
 
Geri
Üst