Haluk Levent

sölüyo sölüyo yapmıyo ki zaten adam. bence hiç boşyere kendinizi ümitlendirmeyin şöle olcakmış diye! bence bu sürprizden önce verdi sözleri yerine getirsin... bunların yenilir içilir cinsten laflar olmadını bizler çok iyi biliyoz! o yüzden bence kendinizi ümitlendirmeyin boşyere, yapabilcekleri bir yerekadar ondan sonrası boş. hayal kırıklığına uğrarsınız sonra:=))

bazı yazı yazanlarda bir çok sölediği sözü yerine getirmedini biliyor... ama bunları nasıl oluyoda unutuyor anlamış deilim?

neyse anlayan anlamıştır...
 
Arkadaşlar çok güzel bir süpriz olacak,bence herkes ne bu süpriz diye beklemek yerine albüm çıktıktan sonra genel olarak değerlendirmesi lazım...Süpriz diyorum ama belki bu süpriz herkese hitap etmeyebilir.Yani benim için güzel bi süpriz olacak.En azından azla da olsa yetinebiliyorum:)
 
görüces bakalım :=)) zaten hep sürpriz yapıcam diye diye bugüne kadar yalan söyledi... ve bunlar hiçbirşekilde yalanlayamaz ve çıkıp yalakalığını yapanlarda yalanlamaya kalkmasın yani ne duruma düşerler bilemem :=))

aç pencereni içinde öle büyük sürprizler vardı ama nerde? bence önce onla ilgili verdiği sözleri yerine getirmeli ve daha sonra başka işlere girişip yapması gerekeni yapmalı! verdiği sözleri tutmayıp başka söz verip yapmanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz zatende!
 
ogun demiş ki:
Arkadaşlar çok güzel bir süpriz olacak,bence herkes ne bu süpriz diye beklemek yerine albüm çıktıktan sonra genel olarak değerlendirmesi lazım...Süpriz diyorum ama belki bu süpriz herkese hitap etmeyebilir.Yani benim için güzel bi süpriz olacak.En azından azla da olsa yetinebiliyorum:)

senin için sürpriz olmaktan çıkmış artık ogünüm :) bize sürpriz olacak
 
Yönetici Notu:Başlık içindeki, hakaret içeren ve tartışmayı körükleyici mesajlar temizlenmiştir.Daha fazla bilgi için forum kurallarını okuyunuz.
Saygılar.
 
len ogun olm askere gidecen hala haluk pesindesin yahu :D bak hala askerligini yapan biri olarak sana tavsiyem bir anda gecip gidecek olan o sayili gunlerinde kiz arkadasinin gozlerinin icine iyice bakman, derin bakman, elini daha siki tutman, bi daha ama daha icten soylemen onu ne kadar sevdigini....cunku "o gun"leri askerde cok ama cooook dusuneceksin....haluk duruyo bi yere kactigi yok, arkadas gibi bi album cikardigi da yok, zaten goktug'u da demirkana kaptırdı :)...sen kendine bak benim guzel kardesim...yazin antalya'da gorusuruz diyecem ama sen askere gidiyorsun ben terhis oluyorum....muhtemelen sen teslim oldugunda benim 1 ayim kalacak...bayaa yuklu bi borum var sana anlayacagin :)
 
hem haluk'u hem de serdar'i sevmeyen arkadaslar! sizlere bu ikilinin cikardigi ve cikaracagi en iyi album olan "arkadas"i dinlemenizi tavsiye ederim hararetle!! ki bu album bence turk rock muziginin kilometre taslarindan biri olmustur her ne kadar kabul etmemek icin cirpinsanizda :evil: :deli
 
Oyyy Ömer'cim hoşgeldin Foruma,daha doğrusu bu foruma hoşgeldin:) uzun zamandır zaten turkrock'taymışsın...

Az kaldı biz de yolcuyuz,bakalım neresi olacak.Ama dert etmiyorum ya,kütahya'daki okul zamanımın bazı evrelerinden daha beter olamaz:) Sonuçta 5 ay sürecek...

Antalya'da görüşürüz.Bu yazki üzüntülerim arasında, Haluk Antalya'ya geldiğinde elinde büyük bir afişin arkasına,ARKADAŞ şarkısını yazıp,daha sonra bunu Haluk'un görüp,sahneye çıkartıp şarkının şiir kısmını okuyan seni göremeyecek oluşum...Neyse abi elbet görüşürüz.

Haluk Levent,Serdar Öztop,Arbak Dal,Göktuğ Şenkal vsvs...sanatçı ve müzisyenlere laf atanlara en güzel cevabı Arkadaş albümü annemin türküleri albümü zaten çoktan vermiştir.Benim de tek temennim Rock müzik bir kokuysa,içinde serdar kokan ve sözlerle o duguyları bütünleştiren bir albüm...

Bu albümde olmasa bile mutlaka bir gün çıkacak...

Son olarak herkes bildiği kadar konuşur,ve konuştukça kapasitesini ve kişiliğini gösterdiği için,burada küfür yazan bazı kendini bilmez kişiler zaten gerekli cevabı aldılar...Bunların kim olduğu kimler tarafından buralarda yazı yazdırıldığı zaten biliniyor...Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar

Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
herkes bildiğini bildiği kadar doğruca konuşur yalanları sanatçı deyip yutmayarak... arkadaş gibi bir albüm imkansızın dışında haluk için:=)) kimse elinden geleni ardına koymuyor... görünen köy kılavuz istemiyor zaten:=)) yalanlarıyla ortalıkta ne kadar hayranını kandırdığı açık ve net zaten. eğer yalakalık yapmak uğruna bunları yutup görmezden geliyorsa bir insan o ayrı bir mesele:=))
 
iç parçalayıcı bir hikaye ve şarkısı

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar merhaba. okuduğum fakültede bir kız vardı. okulu üçüncü sınıfta bıraktı. lübnanlı bir adamı sevmişti. lübnan a giderken otobüs kazasında öldü. sevdiği adamın bu şarkısı yeni elime geçti. duyduğuma göre rahmetli sevgilisine türkçe şarkı söyleyebilmek için türkçe öğrenmiş ve bu şarkıyı bestelemiş. kızı tanıdığım için bu hikaye beni çok etkilemişti. adamın adı herhalde selman dı. ilgilenenler için şarkı aşağıdaki linkte.


http://www.hemenpaylas.com/download/..._oteli.wma.htm
 
kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş ya biras böyle bir muhabbet var ortamda dimi ogünüm :D arkdaş albümü wayy bea ne zamandır dinlemiyom bi dinleyeyim...albümü biras daha keşfedeyim çoğu kişinin yapamadığı gibi...
 
omeraktash demiş ki:
hem haluk'u hem de serdar'i sevmeyen arkadaslar! sizlere bu ikilinin cikardigi ve cikaracagi en iyi album olan "arkadas"i dinlemenizi tavsiye ederim hararetle!! ki bu album bence turk rock muziginin kilometre taslarindan biri olmustur her ne kadar kabul etmemek icin cirpinsanizda :evil: :deli

cuma günü serdar öztop konserde pazartesi günleri şarkısını söyleyince o albüm aklıma geldi
ah be haluk abi , nettin kendine ...........
 
olm ogun lan gorusemiyoruz msnden..neyse bosna'da yapiyorum olm askerligi birbirinden kral komutanlar var, allah sana da boyle komutanlar nasip etsin diyerek bu komuyu ozelden konusalim derim...arkadaslar; evet yukarda haluk ve serdar ikilisinin aslinda neler yapabileceğini gosteren en buyuk kanit olan "arkadas" albumunu onermistim halen de oneriyorum, yalniz bi duzeltme yapmam gerekiyo...o mesajda haluk'u koru korune savunuyorum anlami cikmasin...gecmisinde buyuk hatalar yapmis olan haluk'a karsi pek icten bi sempatim kaldigini soyleyemecegim...filhakika, adamda guzel bi ses oldugu da cok sarih ortada... evet haluk yanlislik yapma gafletinde hatta dalaletinde bulunmustur, lakin hala konserlerine gidiyorsam eger, behemal yanindaki gitaristendir...
hurmetler...
 
Başlık altında konuyla alakasız sohbetler yapmak,tartışmayı körükleyici-hakaret içeren mesajlar yollamak yasaktır..Bu tarz mesajlar uyarılmadan silinecektir.lütfen forum kurallarını tekrar okuyalım.İyi yazışmalar.Saygılar.
 
Parmağı olan basmış tuşlara ne kadar güzel eleştiriyorsnuz hayranlıkla okuyorum sayfaları..Hele o alakasız karalamalar çok güzel olmuş güzel düşünülmüş..Saygı duyarım arkadaşım ama Haluk:"hesap verilir bir gün halkın önündeee, halkın önünde" demiş bu yüzden ne konuştuğunuzu biliyorsunuzdur umarım ve tabi bundan eminsinizdir insallah, hatta ve hatta bu düşünceler öznel değil nesneldir inşallah gerçek bir şeydir..Yoksa hesap biraz kabarık gibi.Yeter pislediniz şu ismin üstüne herşeyde haklısınız diyelim..En azından verilen emeğe saygı duy ya da ilk albümü hoş diyorsan onlara saydı duy o eserlere her bir parçada ki sanata saygı duy...Arkadaş albümünü aç nerelerdesin,akşamlar,yeter ki gibi şarkıları dinle hala hoş değil diyorsan müzik tarzını değiştir..ama sende saygı diye bir kavram yoksa bu mesajları atmaya devam et arkadaşım..
 
umut ediyorum ki ve umuyorum ki insanca bir gün bu hayranlarının karşısına çıkıp gerçekten veripte yerine getiremediği sözleri yalanları ve hayranlarını birbirine düşürmesinin hesaplarını verecektir!...

evet bir gün hesap verilir rahat olsun herkes...
 
hala bazı arkadslar haluk leventin karalamaya çalısıyorlar, haluk leventin yaptıkları ortada bosuna kendini yorma.. sadece burada sen konusursun ama kervan alır basını gider!!
 
herkes rahat olsun ve vicdanının aynasında kendisini rahatca sorgulasın... herkes keyfine baksın :idea:

gün gelir hesabı verilir verilmesi gereken hesapların!!!
 
Geri
Üst