Haluk Levent

Elfida şarkısını dinledim. Gerçek söylemek gerekirse bir sanatçı olarak saygım var ama dinlemiyorum. Elfida da beni çeken o gitarın tınısıydı. Gerçekten çok güzel olmuş.
 
Sadece birkaç parça dinleyebildim bence yeni albüm harika olmuş diyebilirim.ilgimi çeken parçalar tutki çıldırdım,elfida,akşamüsütü,bahar şarkısı..
 
elfida klibiyle beraber bir butun olarak cok etkileyici bir parca... klibi gordukten sonra albumu aldım ve tut ki cıldırdım,elfida,aksamustu,eflatun,bir guldun yar sarkıları cok hosuma gitti... tabi duzenlemelerde ve bestelerde serdar oztop,goktug senkal,arbak dal gibi buyuk muzisyenler olunca ortaya boyle basarılı bir calısma cıkıyor... yoksa haluk levent boyle album yapacak kapasitede bir muzisyen degil...
 
"tabi duzenlemelerde ve bestelerde serdar oztop,goktug senkal,arbak dal gibi buyuk muzisyenler olunca ortaya boyle basarılı bir calısma cıkıyor... yoksa haluk levent boyle album yapacak kapasitede bir muzisyen degil...''

bu nedenle bu adamlar 'Haluk Levent'in müzisyenleri.sahneden haluk leventin gözünün içine bakıyorlar,ondan komut alıyorlar.evet tüm bunlar haluk abinin kapasitesizliğinden :?
 
o adamlar yıllardır turkiyenin en iyi muzisyenleriyle calısan (demir demirkan,bulutsuzluk ozlemi vb.) muzisyenler. albume bak bir hangi sarkı haluk levent e ait??? ya da sen onu bırak bir serdar oztop ismini arastır... eger haluk levent cok iyi muzisyense serdar oztop,demir demirkan,cem aksel,erkan ogur gibi insanlar ne oluyor???
 
chris_cornell bu durumlar çok tartışıldı dostum boşver herkes bildiği doğruda devam ediyor zaten... anlatamazsın bazı şeyleri,çünkü kafalarından o şekilde kalıplaşmıştır.

serdar öztop neden bu albümde yer aldı bilmiyorum bazı problemler vardı çalmayacağını belirtmişti. hatta bir ara bir zamanlar hl hayallerimi çalan insandır diyede bir laf etmişti. serdar öztop un yeri hl albümlerinde bambaşka idi. ama şuan o zevki vermiyor albümler. hl yi adam eden onu yükselten adamlardan biriydi zamanında serdar öztop.
 
Çok kısa ve net bir şey söylemek istiyorum...

''Haluk Levent'i kötülemek, çok yakında demode olacak bir MODA'dan başka bir şey değildir''....

İsteyen istediği şekilde yorumlar bu lafımı...

Eyvallah....
 
ben haluk levent iyi bir müzisyen demedim.haluk levent çok iyi bir sanatçı.o saydığın isimlerin de hepsini tanıyorum.erkan oğur da aile dostumuz.erkan ustayla konuşmadım ama diğerlerinin tümü haluk levente SAYGI duyuyorlar.
 
Haluk Levent arkadaşında dediği gibi lise rock-çısı
Hiçbir ilerleme kaydedemiyor
Ben bir gitaristim ve hayatımda bu kadar la-sol-fa-mi kullanan bi sanatçı daha görmedim
Artık basite kaçıyo yaptığı işler ve eskiden heves ettiğim şarkılarını bile çalarken sıkılıyorum
Kusura bakma Haluk abicim ama eskisi gibi hatırlansan daha iyi olucak,sen illa albüm çıkarmak için çıkarıyorsun ama eski büyük Haluk bende küçülüyo bilesin.
hayırlı günler arkadaslar...
 
haluk levent eskisi gibi deil gibi geliyo bana. her yeni albümünde bi öncesine imrenerek bakıorum.Ama son albüm ilk iznelimlerimce güzel. En azından son senelerdeki albümlerinin bi çoğundan daha ii...
 
Geri
Üst