Haluk Levent

güzel demişsin ama bunu o kişi tarafından karşılıklı oturup yapmak mümkün değil... ki burası bir forum ve her şekilde üslubuna uyduktan sonra hertürlü eleştirini fikrini açıklayabilrisin. varsa yanlışlar hatalar dile getirebilir tartışmaya sunabilirsin. müzikten öte kişiselliğide önemlidir eğer ki rock müzik yapıyorsa...

iyi güzel hoş açıklamışsın yazmışsın ama yakın zamanda yaptığın birşeyi sana da hatırlatmak isterim sevgili dostum nuwanda. sence olan fikrine kendin başta uyum sağlamamışsın birkere zamanında. sanatçı ile olan kişisel bir sorununu sende yansıtmıştın...

gördüğümüzü yaşadığımızı anlatmak neden ego tatmini olsun ki... nasıl biri olduğunu görmüş oluyorlar. insan gibi insan olup herkes yapmış olduğu işi adam gibi yaparsa herkes över ve güzel şeyler söyler. ama hep iyi olcak diyede birşey yok... hataları yanlışları eleştiremeyeceksek dile getiremeyeceksek ne anlamı var ozaman!...
 
Ben hata yaptım ve ders çıkardım, hiç hatam olmadı demedim... Benim hata yapıyor olmam senin bunu sürdürmen gerektiği anlamına gelmez. 17 yaşındayken yaptığım bir hataydı ergenlik çağı işte :)
 
Onu bunu anlamam arkadaş rock müziğin bu kitlelere gelmesini o sağladı adamın zaten grup elemanları harika çalıyor arkasında zaten Akın eldes,Alen konakoğlu,Serdar öztop,Gültekin kaçar,Arbak dal,Göktuğ şenkal,Burak kulaksızoğlu gibi isimler var.
 
delikarakedi demiş ki:
kimin ne olduğu herkes biliyor... kendi hatalarının cezasını çekiyor haluk bey:=)) aaa belli bir zamana kadardır herşey... boşver o kendine üzülsün üzülmeye değmez işlerinde peşinde koşup başını derde sokarsa böyle olur sonu! yeni öğrendim şeyleri sölesem ağzınız açık kalır zaten...

şunu çok iyi biliyorum ki bir insan bukadar küçülemez!!! ki bu parçada haluk leventin değil... gidin sorun bakim:=)) bir öğrenim kimin olduğunuda yazıcam merak etmeyin bazılarına kapak olsun diye!

Hem zihnimde hem de gözümde ortaoyunundaki Beberuhi'yi canlandırıyorsun yazdıklarınla gözümde . Çok eğleniyorum çok :)

dimeto, dimeto, beberuhi
dimeto, dimeto, beberuhi

vardım haleb'e bindim dolaba
paraları verdim rakı şaraba
yalel yalel yalel yalel...

kaplumbağamı nalladılar,
sırtına semer bağladılar,
yalel yalel yalel yalel...

çok protestsin ; çılgınsın , hep böyle devam et emi?

:)
 
Merhaba arkadaslar benim bu sittedeki ilk mailim.
ELFİDA
Söz:Haluk Levent,Emrah Aydoğdu
Müzik:Ömer Faruk Güney
Elektro:Serdar Öztop
Bas:Burak Kulaksızoğlu
Davul: Arbak Dal
Bu basligin bir yerlerinde "o sarki onun degil, hayir degil" diye seslenip duran dertli bir arkadas vardi. Sen zaten Haluk levent'le ilgili her seyi biliyorsun, anlatmaya gerek yok ama soyleyeyim: bu sarkiyi bir yil kadar once dinlemistim, berbat bir sarkiydi; nakaratinda elfida (feda etmek) diye bir seyler yoktu. Elfida kelime anlami olarak sarkinin geri kalaniyla cok iliskili: Omzumda iz birakma, gidis.. yukum dunyaya yakin.. terkedis.. Ve bu ismi Haluk bu sarkiya verince destina'ya benzer diye hic dinlememek istememistim. Ama sarkiyi 1 yil sonra dinleyince saskina dondum. Benim dinledigim o berbat sarki, ruh dolu, anlamli, melodik tatli bir sarkiya donusmus. Sadece tebrik ediyorum Haluk levent'i. Cunku ben sadece muzigini dinliyorum. Hayatiyla ilgili neler yaptigi beni ilgilendirmiyor, biliyorum ki her insanin iyi ve kotu ozellikleri vardir, saklama kendinden sen de bunun icindesin. Sanma ki tanrilar katindasin, tabi ki o da orda degil.
Haluk Levent'in kotu bir haberle medyada yer aldigi zamanlarda cogu zaman haksizlik vardi (sezen cumhur, almanya konseri..) birak da bir defa iyi bir sey olarak ciksin bir habere. Hatta birak populer olsun. Senin kisiler dertlerin yuzunden ve anasinin karninda rock-metal dunyasinin tum ruhunu yutmus o radikal, kul, asagilayici bakislar yuzunden, anadolu insani 10 yil onceki gibi Haluk Levent dinleyecegine artik Ismail yk dinliyor.. Populer olsun tabi ki.. baskalari dinleyince neden uzuluyorsun ki? Seni ya da tanidigini kandirmis sanirim, ya da pis bir seyler yapmis gibi... Oh olsun!.. Bulasmasaydin.. Muzigini dinleseydin sadece.. Zor durumda olmasi seni ne kadar da sevindiriyor. zavallisin tabi ki bunlarla sevineceksin: Guclu olmak yerine baskalrinin gucsuz olmasiyla!
 
rock la ilgilenen her insan HALUK LEVENT'İ karalamadan geçmiyor. Heralde HALUK LEVENT hakkında atıp tuttutan sonra kendilerini milli hissediyorlar :)) Nedir bu kuyruk acısı anlamış değilim huy haline geldi HALUK LEVENT'İ beğenip beğenmemek acaba kimleri dinliyorsunuz çok merak ediyorum doğrusu.. Bırakın artık bu adamın yakasını kimse hiçbirşeyin cezasını çekmiyor her sanatçının bir yavaşlama dönemi vardır olay bu.. Yok onun şarkısı değil yok bunu parçası yok ondan çaldı bundan aldı bir sürü salakça şey yeter be yıllardır bu vır vır zır zır larınızı dinliyoruz. Çok beğendikleriniz de ortada b. b. yaramayan şarkıcılar topluluğu. Umut Kuzey lafları dolaşıyor ortada hele hele bu adan ne istiyor anlamadım bir keresinde Haluk Levent bana destek vermiyor diye bir lafını duymuştum hangi birinize destek verecek haluk levenet. Yıllar önce adamın elini öpmeye kalkan herfler bile şimdi arkasından konuşuyor. Cem babanın oğlum dediği bir adam hakkında atıp tutmanız haddiniz değil..
Lafı uzatmayacağım burası bir müzik sitesidir Haluk Levent'in bir albümü çıkmıştır. Bu konuda yorumlarınızı yapın. İğrenç emellerinize aletetmeye çalışmayın formları..
 
yil 1995,,, haluk levent'in ne yaptigini bir turlu anlayamamislara kucuk bir hatirlatma. izlesinler bi zahmet.
http://www.youtube.com/watch?v=Kcmsz8ZO690

muziginin kalitesi mi dustu? Olabilir.
borcu harci mi var? Olabilir.
onceden onu tanrilastiranlar su an ondan nefret mi ediyorlar? kisilik bozuklugudur, kendilerine ihanettir bu da olabilir.
Ama nedeni ne bunlarin? "delikarakedi" ve tayfasi gibi ondan yaranmaya calisan, ona yanasan, onun unuyle bir b.k olmaya calisan ve sonra ondan tekmeyi yiyen zavallilar. Evet basardiniz, adam rahatca muzik de yapamiyor, aile hayati da bitmis durumda...
 
Kucuk bir izlenim-- katilmayabilirsiniz.....
22-28 yas arasi genclerin Haluk Levent'le olan iliskileri:
1) Ilk iki-uc albumlerini cok sevenler grubu
2) www.leyla.com'a kadar sevenler grubu
3) ne yaparsa yapsin sevenler grubu
4) tahminimce Aksamustu (son albumu)nden sonra yeniden sevecekler grubu

Tabiki sorun onunla gonul bagi kurmak, onu hep desteklemek degil. Bu sayfa defalarca kitlendi. Nedeni hep art-niyet'ti. Bir insani dinlememek ondan nefret etmeyi gerektirir mi? Ve isin ilginc yani, Haluk'u karalamaya calisanlarin gecmiste onun muzigini cok dinlemis olmalari, ondan cok sey bekliyorlar sanki.

Her neyse, Haluk Levent'in verdigi ara iyi oldu, guzel bir album olmus, ve gelecek albumler daha da iyi olacak gibi...
 
Geri
Üst